Fresh, bold, spirited. From the restaurant group that brings you 677 Prime and Sea Smoke Waterfront Grill, take a tour of your senses with a modern take on traditional Mexican plates, preparation, and atmosphere.
black & blue Steak and Crab sets the bar for the New American Steakhouse; elegant yet unpretentious, sophisticated yet approachable. b&b offers an inventive design and an unparalleled, vibrant ambience for you and your guests. Our inspired cuisine coupled with our gracious hospitality is perfect for your special occasion dinner, night out with friends, family gathering or executive business event. black & blue also offers a variety of private rooms and tailor made menus for large groups. We would be happy to help plan your next business meeting or celebratory function. Whether it’s an intimate party, a lavish reception, or an important business meeting, you can be certain the black & blue experience will be effortless and memorable. The Club Room accommodates up to 60 guests for a sit-down meal. The Board Room accommodates up to 16 guests for a sit-down meal. The Swordfish Room accommodates up to 30 guests for a sit-down meal.
Le chef John LaPosta a développé une longue et passionnante carrière qui lui a permis de créer le restaurant de ses rêves. Avec sa partenaire, Tina Kruger, il a créé un merveilleux gastropub américain avec une ambiance trépidante, une hospitalité raffinée, et bien sûr, une nourriture exceptionnelle. Au cours de la dernière décennie, ils ont possédé et exploité l’établissement au très grand succès Maestros à Saratoga Springs, qu'ils ont vendu en juillet 2015. Sa passion pour l'excellence, l'hospitalité et un travail inlassable ont été les maîtres mots des 30 ans de carrière de John qui lui ont value d’être l'un des chefs les plus populaires de la région. Il est connu pour sa nourriture exceptionnelle qu'il sert en s’amusant et sans prétention. Sa philosophie a toujours été de « mettre de l'amour dans les plats. » En procédant de cette manière, les clients sont à l'aise lorsqu’ils lisent ses menus et n’ont pas l’impression qu’ils doivent être chef eux-mêmes pour le comprendre. Vous pourrez bénéficier d’une nourriture et d’un service passionnés, sans prétention tout en étant accueilli par une hospitalité exceptionnelle !
Delmonico’s Italian Steakhouse offers unforgettable meals in an equally unforgettable atmosphere. Our guests enjoy the Italian-themed music with plenty of Frank Sinatra and the Rat Pack; the caricatures on the walls; the big-city feel; and the warmth of the wood-paneled dining rooms. Above all, they love the feast for all of their senses provided by our 24 oz. signature Delmonico steak.We also serve homemade Italian specialties, including pasta, seafood dishes, bruschetta, garlic bread, salads, chicken dishes, and cannoli, as well as a great selection of wines.
Located at the Crowne Plaza Albany - The Desmond Hotel, Mr.D's serves a modern American menu for breakfast, lunch and dinner from Executive Chef Michael St. John and his award-winning culinary team. Guest favorites include our Skillet breakfasts, Drunken Goat Cheese Salad, Pancetta Wrapped Shrimp and Desmond Bread Pudding. Happy Hour is 4:30-6:30PM daily with small plate specials and $2 off draft beers, wines by the glass and listed specialty cocktails. Weekend Brunch is served Saturday and Sunday featuring delicious specials such as Filet Eggs Benedict and Cinnamon Swirl Pancakes.
Athos a été élu l'un des 50 meilleurs restaurants grecs en Amérique par le National Herald. À l'ambiance décontractée et élégante, Athos se sert uniquement de produits frais saisonniers pour concocter amoureusement des recettes ancestrales tout en respectant les techniques traditionnelles comme la cuisson dans des cocottes d'argile ou bien en venant couper directement le filet de poisson entier à votre table.
Un restaurant italien aux arrangements modernes ? Ou contemporain aux influences italiennes ? Qualifiez-le comme vous le souhaitez, l’important est que vous ne serez pas déçu du voyage ! Le MezzaNotte Ristorante est géré sur place par les propriétaires, qui vous proposent des plats de très grande qualité, préparés chaque jour avec les ingrédients les plus frais, issus de la production locale, et toujours en harmonie avec les saisons. Que ce soit en amoureux, en famille, entre amis, ou entre collègues de bureau, l’établissement satisfera toutes vos attentes ! N’attendez plus pour venir tenter l’expérience ! Vous comprendrez sans mal pourquoi le MezzaNotte se trouve sur la liste des restaurants d’Excellence de Trip Advisor.
Le bistro Milano - Latham NY propose une cuisine inspirée par les saveurs du nord de l'Italie servie dans une atmosphère élégante et décontractée. Vous pourrez déguster des pâtes fraîches faites maison, des fruits de mer grillés, de la volaille, des spécialités de veau et des pizzas gastronomiques cuites au feu de bois dans la cuisine ouverte. Faites-vous plaisir avec l'un de nos desserts, gelatos ou pâtisseries signature. Les menus du dîner et du souper comprennent des plats du jour novateurs. Le personnel compétent et courtois vous conseillera sur la carte des vins médaillée qui compte 180 crus.
Global whole food to feed omnivores & herbivores with a zero & full proof bar IL FARO means "The Lighthouse." We envisioned being just that: a beacon in the Albany neighborhood, a safe haven from the stresses of everyday life. Strength and serenity. Creating food that please all of the senses. We believe food should look beautiful, smell amazing and taste delicious. We know that dining out is more than just a meal; it's a great new glass of wine, a much needed break from work, a romantic evening with promise, a perfectly mixed cocktail and a memorable meal that you will crave.
The Copper Crow is a purveyor of fine food & craft cocktails located in the historic Andrew Kirk & Son’s Brewery building at 904 Broadway in Albany, New York’s North end warehouse district. The Copper Crow’s food menu features an eclectic collection of American fusion dishes that incorporate international influences, ingredients & cooking methods from various regions around the world. Wherever possible we rely on ingredients that are sustainably & locally sourced. Tuesday through Friday the bar opens at 4pm and the kitchen opens at 5pm and closes at 10pm. On Saturday and Sunday the bar and kitchen open at noon. Saturday night the kitchen closes at 10pm and Sunday night the kitchen closes at 9pm.