Le Morton's The Steakhouse - Portland fait partie du groupe national de steakhouses de premier plan. Spécialisé dans les plats classiques et copieux, il sert des portions généreuses de bœuf de qualité USDA ainsi que du poisson frais, du homard et du poulet. Le menu comporte toute une sélection de pièces de bœuf, notamment un chateaubriand de 680 grammes, la spécialité de la maison, un contre-filet de 450 grammes et un filet mignon de 340 grammes.
Incredible Italian Fare & An Amazing Wine Selection Il Terrazzo honors simplicity and history. With a beautiful view of Mt. Hood and the Willamette River diners enjoy an experience unlike any in Portland.
Korean-American cuisine with a focus on wood-fired cooking techniques and whole-animal butchery, Jeju Restaurant is the newest addition to the Han Oak family of restaurants by Chef Peter Cho and Sun Young Park.
Experience a culinary journey through Japanese-Korean Fusion cuisine. Our mission is to spark joy and imagination with every dining experience through fusion cuisine demonstrating that everything is better together. Focused on small plates, hand-crafted cocktails and sharing, Janken provides a nod to the variety of experiences you can have when you dine with us. We embrace a traditional-contemporary blend to create a comfortable upscale dining experience.
Premier restaurant de la franchise dans l'Oregon, le Fogo de Chao Brazilian Steakhouse - Portland est situé au cœur du centre-ville de Portland, dans l'historique Public Services Building, à quelques pas de certains des lieux de divertissement les plus prisés de la région, de commerces de détail, ainsi que de Pioneer Square.
Le restaurant présente une belle salle à manger pouvant accueillir 250 personnes, plusieurs salles privées et semi-privées, ainsi qu'un bar animé.
Kachka features an award-winning menu of post-soviet inspired dishes including famous dishes such as the Herring under a fur coat, Rabbit in a clay pot, dumplings and much more. The restaurant is an homage to the dishes our chef/owner grew up eating. Kachka is open for indoor onsite dining. Walk-in lounge and bar seating are also available. Our Lavka grocery is open from 11am-9pm daily with counter service ordering from our Lavka cafe and deli available from 11-3. Seating is first come first serve on our upper patio or indoor lounge tables. We have proudly replaced tipping with a 22% service fee in order to provide a base wage of $25 per hour and free healthcare for all employees. More information is available at kachkapdx.com/wage-equityFor more info about Kachka, and our deli Lavka please visit our website: https://www.kachkapdx.com/about-us
Named one of the New York Times America's Best Restaurants 2024! Tucked away upstairs in a charming old storefront and voted one of Portland's 'Best New Restaurants' in 2023, L'Orange features an intimate dining space that beckons you to immerse yourself in a different era. Chef Joel Stocks and his talented team will guide your palate through adventurous dishes that blend European culinary traditions with the finest local ingredients. Experience the taste of "Old Portland" with every bite. Enhance your dining experience with a thoughtfully curated selection of wines, personally chosen by Owner/Winemaker Jeff Vejr and his team. While our wine list boasts a European focus, we also showcase a variety of local wines, including the exceptional offerings from Jeff's own Golden Cluster label. Join us at L'Orange for a taste of history, innovation, and the vibrant flavors of the Pacific Northwest!
Depuis plus de 6 décennies, le RingSide Steakhouse sert à ses clients les meilleurs steaks de la ville, en plus de proposer une carte des vins incomparable et un service impeccable. Ses Happy Hours ont su attirer une clientèle qui aime bien fêter jusqu'à tard dans la nuit.
Le Ringside Steakhouse Downtown, une propriété familiale depuis plus de 65 ans, est une légende dans le monde des steakhouses.
Commencez avec ses rondelles d'oignon de renommée mondiale... une recette qui est un secret de famille bien gardé. Puis offrez-vous un steak parmi une sélection de coupes de catégorie USDA et de bœuf certifié Angus du Northwest, vieillies à sec sur place.
La carte des vins comprend plus de 700 choix. Le Wine Spectator a d'ailleurs récompensé le Ringside Steakhouse de son meilleur prix d'excellence, chaque année depuis 2001.
Voici quelques mentions qui contribuent à la réputation de ce steakhouse : panthéon des 10 meilleurs steakhouses en Amérique, excellent steakhouse d'Amérique du Nord, meilleur prix d'excellence du Wine Spectator et prix DiRoNA.