Welcome to Sparrow in Kirkland, where culinary excellence meets warm hospitality! Nestled in the heart of the city, Sparrow offers a dining experience like no other. Our talented chefs create mouthwatering dishes using the freshest local ingredients, infusing each meal with vibrant flavors and artistic presentation. Whether you're craving succulent seafood, tender steaks, or vegetarian delights, our menu has something for every palate. Enjoy a cozy and elegant ambiance perfect for romantic dinners, family gatherings, or business lunches. Book your table today and discover why Sparrow is Kirkland's premier dining destination!
Cedar + Elm is the heart of The Lodge at St. Edward State Park, a beautifully restored landmark hotel peacefully tucked away in a lush 326-acre forest just 30 minutes from Seattle. Led by Executive Chef Luke Kolpin (Formerly of Noma and Bravo's Top Chef), Cedar + Elm’s menu is inspired by the undeniable spirit of the region we’re proud to call home. Every ingredient, flavor, and method of preparation is infused with an anchored authenticity. The bounty of each season informs our direction, culminating in familiar and approachable dishes with refined presentations and bold flavors.Join us for breakfast, lunch, dinner, afternoon tea, or brunch, for an inspired Pacific Northwest dining experience. We also feature live music in our Tonsorium Bar Wednesday, Thursday, and Friday as well as all night happy hour Sunday through Thursday!
The Guest House features seasonal, local ingredients celebrating the area’s abundance. We are a small, neighborhood restaurant offering in-house dining and takeout, Wednesday through Sunday, when you just want someone else to take care of you. We make a sincere attempt at great hospitality and honest cooking. Come see us for approachable Pacific NW cuisine and stay for a house cocktail or WA beer.We have a limited number of tables for on-premise dining. Reservations are recommended. Takeout is also available through our website. theguesthouserestaurant.com.
Le Cafe Juanita propose une cuisine italienne du Nord de renommée nationale élaborée à partir des ingrédients les plus frais du Nord-Ouest et complétée par une liste de vins médaillée. Les ingrédients crus utilisé par l'établissement sont biologiques dans 90% des cas.
Beardslee Public House and Brewery in Bothell is a casual and family friendly eatery that specializes in scratch cuisine from the expected to the unexpected, world-class signature brews and award-winning craft spirits – all made in house.Beardslee Public House’s restaurant menu features a wide variety of comfort cuisine made from scratch each day with high quality, seasonal and fresh ingredients. Whatever the craving, dietary restriction or preference, there is something delicious for everyone at Beardslee!
Amaro Bistro est un resto-bar amusant et festif avec une cuisine ouverte dynamique et un menu varié. Le restaurant vous propose le fameux carré d'agneau; recette du IL Bistro, la petite soeur du Amaro, ainsi que des pizzas, des pâtes, fruits de mer et viandes rôties. Venez profiter d'un dîner romantique trois services, d'une bonne bouteille de vin, d'un bol de pâtes rapide et d'une vaste sélection de vins au verre. Le happy hour se déroule tous les jours au bar de 15h00 à 18h00 et en fin de soirée de 22h00 à minuit!
Situé à McMenamins Anderson School, le Tavern on the Square est ouvert tous les jours pour le déjeuner, le dîner, le souper et plus tard encore. Le café de style nord-est confortable et raffiné est idéal pour organiser des rencontres et savourer des spécialités maison, comme des brioches et des desserts.
Au menu, vous découvrirez des plats saisonniers, du poisson frais et des produits locaux, allant d'un plat regorgeant de légumes pour le déjeuner à une entrée de thon ahi au sésame noir pour le souper.
Les mets sont en parfait accord avec les cafés artisanaux, les bières, les cidres, les vins et les spiritueux classiques haut de gamme. Vous pourrez en outre déguster des inventions modernes, comme le "café smash", préparé à partir de fraises et de vinaigre balsamique vieilli.
Les plats frais et inventifs du Taverne en font l'endroit rêvé à toute heure du jour et de la nuit.
Nichée dans une grange magnifiquement restaurée, le Russell's Restaurant assure une expérience culinaire unique. Chaque saveur célèbre les traditions du Nord-Ouest, parfaitement maîtrisées par le talent incontesté du chef Russell Lowell, qui emploie des ingrédients simples et frais.
Situé à seulement quelques minutes des domaines viticoles de Woodinville Wineries, le Russell’s Dining Room bénéficie d'un partenariat merveilleux avec de nombreux établissements viticoles locaux. Russell Lowell est lui-même reconnu dans la communauté comme un éminent partisan des entreprises locales, par son engagement à l'égard de la région du Nord-Ouest Pacifique.
Apprécié par les vignerons, le Russell’s Dining Room ravira les amoureux et amoureuses de la nourriture, dans une atmosphère chaleureuse et conviviale.
At Poquitos we strive to present authentic Mexican cuisine prepared with ingredients that are the best of both worlds- outstanding local sourcing for our meats and produce; unique and direct sourcing for items essential to honoring the culinary traditions of Mexico.
Our menu features fresh local tortillas, guacamole made to order only from fresh avocados, Mexico City-inspired tacos al pastor, coastal ceviche, and seasonal specials.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.