When we opened the doors at Saltimbocca Ristorante, it was our mission to bring the tastes of Italy right to your table. Over the years, a lot has changed, but that mission has always stayed the same. Handcrafted by our talented chefs, you'll find that every dish on our menu is made using authentic recipes, locally sourced ingredients, and an unmatched level of care. Whether you’re keeping it classic with our pasta and risotto, or you're looking to add a little seafood into the mix, we'll make sure your food is always made-to-order and leaves you satisfied. So, no matter what brings you through our doors, we can't wait to welcome you into our ever-growing family here at Saltimbocca Ristorante.
Le Brando's vous invite à profiter de plats délicieux préparés avec des ingrédients de qualité, d'un excellent service et d'une ambiance chaleureuse, les trois composants d'une bonne expérience culinaire.
Ayant grandi à Brooklyn, le chef/propriétaire, Steven Botta, a appris un grand nombre de recettes utilisées au Brando's de sa mère. Élevé dans une tradition d'accueil, il veut que lorsque vous venez au Brando's, qui ce soit pour la première ou la centième fois, vous vous sentiez comme si vous dégustiez un repas en famille.
Le menu propose une cuisine italienne chaleureuse. L'équipe culinaire a été formée dans les meilleures écoles de cuisine et compte plus de 50 ans d'expérience combinée. Des pâtes fraîches au poisson pêché à la ligne en passant par les steaks séchés pendant 35 jours, vous goûterez la différence.
The Break is a sister restaurant to Low Dive and is situated in the middle of the beautiful Asbury Park boardwalk. This venue boasts beautiful views of the beach. Sit back, have a drink and enjoy some coastal cuisine and sushi from our scratch kitchen!