Residing within Nashville’s iconic Midtown neighborhood and steps from all the attractions, Gathre is a stylish & contemporary Italian restaurant, serving classic fare with modern twists. Our menu is influenced by the best ingredients rooted in the region. Serving breakfast 7 days a week, Gathre is known for our "Broadway Breakfast," a wholesome start to the day with your choice of eggs, meat, and toast with preserves. Pair with a latte from our very own Café Antler for the best breakfast in Midtown! Jump start your weekend with DJ Brunch every Saturday with bottomless mimosas and great menu items such as Hot Chicken and Waffle Minis, Avocado Toast and Mushroom and Brie Omelet. Weekend dinners just got better with Gathre's live entertainment! Join us from 6-10pm Friday and Saturday night paired with an espresso martini, burrata, and our apple mostrada pork chop. Gathre is the perfect place to gather(re) for a taste of Nashville.
Midtown Cafe propose une expérience gastronomique abordable dans une ambiance décontractée. On y sert des plats de fruits de mer, de steak haut de gamme, d'agneau, de veau et une sélection de 40 vins au verre et 150 bouteilles. Situé tout près du West End au 102, 19e avenue sub dans le quartier Vanderbilt/Music Row/Midtown/Medical Center. Depuis plus de 29 ans, le Midtown offre des produits de grande qualité préparés et servis par des professionnels minutieux.
Maintenant ouvert sur semaine pour le déjeuner, de 7h00 à 14h30. Stationnement libre-service de 7h00 à 10h30.
Service de voiturier à partir de 10h30.
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Music Row
Réservé 9 fois aujourd'hui
Lunch at "The Chef and I" is packed full of flavor. Located in our "Backstage" area downstairs in a casual atmosphere, sit where you can see what's happening in our kitchen. Enjoy popular items like the smash burger melt, hot fish sandwich and roma crunch salad or indulge in the chef's favorites of marinated salmon and green chile chicken melt. The Chef and I is built on a love story between two people that began 15 years ago in Nashville, Tennessee. We serve innovative cuisine in a fun environment. You can choose to order off the menu or do a chef's tasting any day of the week. A private chef’s table, an interactive show kitchen in addition to regular dining is what you’ll find at The Chef & I Nashville! Caramelized cauliflower, brussels sprouts, burrata and peaches, smoked elk rack, mojo Tennessee trout and black peppercorn steak our some of our current favorites. Farm to table cuisine with local and unique ingredients is what we are known for. Nashville's best!
L'Amerigo est un des restaurants les plus prisés de Nashville depuis plus de 20 ans. Le dîner et le souper sont servis tous les jours, tandis que le brunch est servi les samedis et dimanches. Le chef Steven Robilio présente également un menu de saison mettant en valeur des ingrédients frais locaux, ainsi qu'un menu avec plus de 15 plats sans gluten.
L'Amerigo propose des pâtes italiennes authentiques, des pizzas artisanales, des fruits de mer frais et des steaks préparés sur feu de bois, pour que tout le monde y trouve son compte. Et si vous préférez le vin, vous en trouverez de toutes sortes, du vin abordable de tous les jours jusqu'au cépage unique du Piedmont à la Sicile.
L'Amerigo peut aussi accueillir les réservations de groupe, des repas de traiteur et privés. Que ce soit pour un souper tranquille pour 2 ou pour une réunion d'affaires pour 40 personnes, l'Amerigo répond à tous vos besoins pour une agréable expérience culinaire.
Rooted in the traditions of regional cooking, Henley celebrates quality products made by American hands. That starts with the hand selected bourbon and Tennessee whiskey barrels that populate our drink program and extends to our rich appreciation for the bounty available in the American South. The atmosphere evolves as you move through the space: bright and breezy on patio, hushed and moody in Snooker. As for the inner sanctum--Henley’s coveted Rabbit Hole--well, you’ll just have to experience that for yourself.
Vous souhaitez faire une réservation ? Appelez le restaurant au (615) 320-0163, il fera tout son possible pour vous réserver le meilleur accueil.
Situé à Nashville, dans le Tennessee, le Ruth's Chris Steak House sert le meilleur bœuf de qualité USDA, grillé à 980 degrés et servi sur une assiette chauffée à 260 degrés afin que votre steak reste chaud, juteux et exquis, de la première à la dernière bouchée. Profitez de nos entrées inspirées de la Nouvelle-Orléans, de steaks de bœuf de qualité USDA, de fruits de mer frais, de plats d'accompagnement caractéristiques et de desserts maison. Tout cela en profitant de l'atmosphère chaleureuse et accueillante qui caractérise l'hospitalité authentique du Ruth’s Chris. Alors, si vous êtes un habitué ou tout simplement curieux, le Ruth’s Chris sera l'endroit idéal pour passer une excellente soirée. Le souper est proposé tous les soirs, mais il est recommandé de réserver. Des repas privés et en extérieur peuvent aussi être organisés.
The Iberian Pig is a modern Spanish tapas restaurant matching bold flavors with a warm convivial environment. Our culinary team strives to offer a menu combining the traditional tastes of Spain with fresh and eclectic creativity. In addition to tapas, we boast one the most expansive selections of imported cheeses and cured meats in the country, which includes various cuts of the prized Jamón Ibérico. Our wine list is a focused selection from Spain, Chile, and Argentina and our cocktail list consists of faithful classics and a number of seasonally rotating signature combinations. We look forward to serving you!
House of Cards is Nashville’s most unique dining and entertainment experience. Located underground in a 10,000 sq. ft space, the venue offers an evening for guests unlike any other in the history of the South. House of Cards celebrates the art of magic, classic American cuisine and fine hand-crafted cocktails. Guests are encouraged to explore the dining room to enjoy the rare collections and be entertained by some of America’s top magicians. Complimentary tickets to magic performances in the showroom are included with purchase of a dinner entrée. Please, no outside bottles.Reservations for parties of 6 or less can be made 14 days in advance through OpenTable. For parties of 7-12, please reserve 17 days in advance by emailing reservations@hocnashville.com. Dress code strictly enforced. For dress code details, visit HOCNashville.com/reservations. No photography inside the restaurant. Reservations encouraged. Walk-ins welcome subject to availability and dress code.