Lucille is currently open for indoor dining! For large group reservations (15+ people), please email us at info@lucillemadison.com or give us a call at 608-283-0000 for availability. We are excited to have you in!
Repas gastronomique à Capitol Square. Madison's Downtown Steakhouse sert les steaks des frères Allen et les plus grands vins.
Notez que l'établissement dispose maintenant d'un service de voiturier du mercredi au samedi.
Eno Vino Wine Bar & Bistro Voted "Madison's Best Wine Bar" By Madison Magazine Readers, consistently over the years. Eno Vino offers 200+ wines by the bottle & another 45 by the glass. From the beginning, Eno Vino was established as a place to share great wine, sensational, hand-crafted cocktails and fresh, inviting food. Whether you would like to entertain friends, enjoy an evening out with a loved one or unwind during happy hour ~ we invite you to enjoy an evening at Eno Vino.**Please note**For outdoor terrace reservations- Please call the restaurant at 608-455-0663.Eno Vino does not accept Discover card or Apple pay.All guests must be 21 years of age to drink alcohol, regardless of parental accompaniment.
Politique de réservation: les réservations peuvent être prises pour le souper ainsi que pour le brunch. Quelques tables sont disponibles pour les clients sans reservation, le vendredi et le samedi soir.
Tout comme les marchands, le restaurant se considère comme un régisseur de superbes ingrédients. Afin de maintenir une transparence totale envers leurs clients, le restaurant s'approvisionne de produits locaux et internationaux frais et de la meilleure qualité possible, afin de les mettre en évidence dans leur cuisine et/ou de les vendre dans leur établissement.
L'objectif est de vous permettre de profiter d'une cuisine préparée de façon très méthodique et de cocktails concoctés exclusivement à partir des meilleures ingrédients. Le tout, dans un espace où l'on peut relâcher le stress de la journée et se détendre.
Step back in time to 1867 when the Draper Brothers founded their renowned meat house in the heart of Madison. Their passion for quality and taste quickly made them the region's go-to destination for the finest cuts of meat. Nestled within the walls of the iconic building that was once home to the renowned House of Wisconsin Cheese and Blue Marlin, our stunning interior design celebrates the building's rich history while introducing a new level of elegance and sophistication to Madison's culinary scene.Sink into our plush, comfortable seating, bask in the warm glow of soft lighting, and enjoy impeccable service that attends to your every need. If you're looking for an intimate evening for two, a celebratory night out with friends, or a sophisticated venue for a special occasion, our restaurant provides the perfect ambiance to create unforgettable memories.
Wine/Cicchetti (pronounced: che-kett-ee) BarFine Italian DiningIrresistible little snacks of every imaginable configuration from the varied regions of Italy. Eat them at the bar with an ombra (shadow) of wine with an aperitif. Fine Dining Menu Also available Wed-Sat-Classic Italian favorites and daily chefs specials including Chicken Parmigiano, Sicilian Steak and Shrimp Scampi. Sunday Supper 5-8PM
Réunissez-vous pour un dîner ou un souper mémorable dans ce splendide restaurant signature, le Statehouse. Ou bien, simplement vous arrêter pour attraper le coucher de soleil sur le lac Mendota tout en dégustant un cocktail au bar. Situé à l'angle de Langdon et de Wisconsin, vous serez à l'aise dans cette salle à manger accueillante et impressionnés par les vues splendides du lac et de ses alentours. Ce magnifique restaurant sert une cuisine américaine moderne qu'on réalise à partir d'éléments de la région.. Le bar du Statehouse propose des cocktails classiques avec une touche de nouveauté, une liste de vins, et bien sûr, les meilleures bières artisanales du Wisconsin.
For those of you who are not current or former gauchos who roam the prairies of Brazil, you might need an explanation of our style of service. At the end on a long day of work tending to cattle and stock, Brazilian cowboys (Gauchos) and their families would prepare great feasts. They would skewer various meats, roast them over a fire pit and bring them to the table for carving. There would be a bounty of seasonal vegetables, stews and salads using fresh ingredients from the fruits of their labor.