We began in 1964. It was the time of the Beatles and Rolling Stones and an air of great fun. Anything seemed possible, it was the Sixties! Grumbles was the first restaurant in London with a silly name!In the early days as we rushed around the tables, we hardly had time to notice the faces of the likes of Beatles, Mamas and Papas, Julie Christie, Michael Foot, Christine Keeler, Ian le Frenais, Rod Steiger and so many many more as well as Jane Lapotaire sometimes helping with the Founder Jeremy Friend washing up!Grumbles and its customers have been such a winning combination for over forty years and we thank you for all your support.
Tozi est un restaurant-bar italien dynamique dont la spécialité sont les cicchetti vénitiennes (petites assiettes) et les cocktails italiens classiques. Inspiré par la philosophie culinaire décontractée de la région de Veneto, Tozi focalise son attention sur la qualité des ingrédients de saison provenant, lorsque possible, des meilleurs producteurs italiens. Disponible toute la journée, le menu, servi dans le restaurant et le bar, est conçu pour être partagé entre amis, entre famille ou entre collègues dans une ambiance chaleureuse et décontractée.
A world of spices and colours, sizzles and smells. Of secret recipes and even more secret ingredients, passed across tables in noisy restaurants and down through generations. Flavours we can’t even describe. In combinations you wouldn’t believe.For us, there’s nothing more exciting than discovering these tastes. It’s our passion. Our obsession. It gets us up in the morning and into the kitchen, never knowing exactly what we’ll come across next.
Le Cacio & Pepe est un bar à vins, aménagé avec de grands tabourets disposés autour du comptoir. Une fois installé, vous aurez accès à la carte du bar ainsi qu’à celle du restaurant, que vous ayez choisi de souper au rez-de-chaussée ou bien au très confortable restaurant du sous-sol, pourvu d’un espace privé si nécessaire. Le plat de prédilection de l’établissement, les tagliolini Cacio & Pepe et leur parmesan, vous séduiront à coup sûr ! Vous les dégusterez en compagnie d’une douce musique de fond.
ONLINE RESERVATIONS ACCEPTED FOR DINING ONLY. For large tables (Over 8 guests), drinks bookings or events hire please contact us directly via email or telephone. The Warwick is a Gastropub located in the heart of London’s Pimlico, just 5 minutes walk from Victoria station.We offer a range of seasonal freshly prepared food and a comprehensive drinks selection along with first class service – all within informal and relaxed pub surroundings.Free WiFi is available for all customers and dogs are welcome!
Nestled in the heart of London, The Marquis of Westminster stands as a quintessential gastropub, redefining traditional bar fare with an elevated culinary experience. Our menu features innovative takes on classic dishes, expertly paired with an extensive selection of beers and thoughtfully crafted cocktails. Centrally located near London Victoria and Pimlico stations, our inviting pub provides the perfect setting for various occasions, whether you're unwinding after exploring iconic landmarks or catching up with colleagues in Westminster.Step into our charming space, blending traditional charm with a modern ambiance, where attentive staff ensures every moment is delightful. Immerse yourself in a culinary journey, from meticulously prepared entrees to delectable desserts. The Marquis of Westminster invites you to savour the art of gastronomy in a warm, inviting atmosphere – an exquisite blend of culinary innovation and hospitality in the heart of the bustling city.
Le Cinnamon Club, souvent primé, à St James ne ressemble à aucun autre restaurant indien que vous ayez visité. Situé dans l'ancienne Bibliothèque Old Westminster - un bâtiment classé historique avec des livres qui tapissent les murs - sa grandeur et son caractère complètent parfaitement sa nourriture exceptionnelle. L'équipe de 18 chefs, dirigée par Vivek Singh, ont une approche créative et un talent distinctif de la superposition de saveurs avec une présentation étonnante. Les menus créatifs du déjeuner et du dîner changent selon les saisons. Les menus avant ou après le théâtre sont également disponibles.
A traditional pub serving contemporary English food in the heart of Fitzrovia. The Lore is composed of The Pub on the ground floor, The Kitchen on the first floor and Private room with bar on the top floor.All of our food is freshly prepared by Head Chef Michal Kaszuba and his brigade in the Lore kitchen on the first floor. Our menus have been created especially to reflect the seasons, when ingredients are at their very best.Our legendary Sunday roast is slow-cooked with delicious trimmings.THE PUBA copper and pewter topped bar serving a range of beers, including our very own Gritchie brews, premium spirits, cocktails and selected wines. The walls are adorned with eclectic and original artwork. THE KITCHENOpen plan but still intimate. Experience the sight and sound of our open kitchen with the Chefs cooking on our bespoke, charcoal fuelled oven and char-grill. THE PRIVATE ROOMA wonderful private room with private bar on its own floor.
Au cœur de Soho, Dean Street Townhouse occupe les numéros 69 et 70 de Dean Street, deux résidences géorgiennes construites par le charpentier John Meard entre 1732 et 1735. La salle à manger et le bar combinent fauteuils vintage, art britannique contemporain, planchers en bois et un feu ouvert dans le salon. Le menu propose les classiques britanniques pour le déjeuner, le dîner, le souper pour le thé de l'après-midi, pour l'avant et l'après théâtre.
Niché dans une petite rue latérale peu connue de Piccadilly ce restaurant Gaucho offre un peu de la Pampa et de Buenos Aires relocalisés au cœur du West End. Dès que vous entrez dans le restaurant l'arôme du grésillement de la viande sur feu ouvert vous frappe. En plus du steak nous offrons une sélection d'autres plats, incluant le poisson, le poulet, le ceviche et des plats végétariens.
Chez Gaucho, nous sommes fiers de notre philosophie basé sur la provenance. Pour nous, cela signifie une authenticité, une assurance et une attention rigoureuse afin d'obtenir les meilleurs ingrédients de qualité à la source. Cette persévérance assure qu'à chacune de vos visites, vous vivez l'expérience d'une cusine argentine véritable. Sa nourriture, ses vins, sa culture et surtout la passion de son peuple.
Parés de cuir de vache, de miroirs et de lustres, nous offrons une gamme complète de coupes de bœuf argentin primé, incluant le tendre Bife de Lomo, âgé de six à huit semaines, puis acheminé par avion en provenance de Buenos Aires.