Just like the bohemian travelers who inspired our name, Gypsy Kitchen’s alluring flavors aren’t bound by borders. Instead, our chefs go wherever the inspiration takes them, crafting deeply creative dishes that transport you to uncharted places around the Mediterranean and beyond. A menu designed to taste and share gives guests the freedom to explore the menu at their own pace, connecting over seductive flavors, festive craft cocktails and curated regional wines. The alluring interior matches the menu, with welcoming dining spaces that foster connections and spark conversation. Antique tapestries and rugs, twinkling lights and vibrantly patterned tile set the scene in the expansive dining room. Or, take a seat on the rooftop patio oasis, where lush greenery, plush cushions and the sky overhead evokes the feeling of being on a caravan to explore a distant land.
At Jônt, we are a team of young and inspired chefs taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.Jônt has been recognized with two Michelin stars since 2021.
• Française / Américaine contemporaine • U Street Corridor
Réservé 20 fois aujourd'hui
Bresca is a Contemporary French restaurant and cocktail bar located in the bustling 14th street neighborhood. We explore the finest in seasonal ingredients paired with genuine hospitality.
With an ambience steeped in rustic charm and a menu filled with treasures from the sea, Pearl Dive Oyster Palace focuses on fresh produce and quality ingredients in its welcoming eatery. Specializing in a wide variety of oysters, from such places as Virginia, Japan, Rhode Island, British Columbia and Washington state, Peal Dive Oyster Palace takes oyster preparation seriously, complementing the delicate taste of the oyster. Appetizer options include crispy crawfish fritters, barbecue shrimp and wood-grilled oysters. Besides oysters, house specialties have a decidedly Cajun flair, with items such as seafood gumbo, crawfish etouffee and Gulf Coast Redfish, all of which have an amazing balance of spices. The rich entrées at Pearl Dive Oyster Bar are further replicated in its dessert menu, with winning options like Beignets and Brazos River Bottom Pecan Pie.
Welcome to Ted’s. Your go-to place to savor The Every Day. We are a neighborhood eatery, taking a creative and contemporary approach to classic American dishes and cocktails. Open daily for all-day breakfast, lunch, dinner and drinks. Voted “Best Hangover Breakfast” and “Best Kid-Friendly Restaurant” by readers of Washington City Paper (in the same year), Ted’s Bulletin is truly a restaurant for all seasons.
Le Commissary DC est un café, salon, bar à bières, à vins et à smoothies très décontracté. Il sert le déjeuner, le brunch, le dîner, le souper, des collations et un grand choix de desserts. Le restaurant propose également un coin salon, un café extérieur, des plats à emporter et une connexion Wi-Fi gratuite. Le menu, varié, simple et économique, propose le déjeuner toute la journée, des sandwichs, des salades et des pizzas toute la journée et la nuit, ainsi qu'une sélection de plats pour le souper à partir de 17h00. L'établissement est adapté aux personnes à mobilité réduite. Le Commissary DC sert par ailleurs des plats pour les personnes souffrant des allergies alimentaires les plus courantes. Un happy hour est servi tous les jours de 15h00 à 19h00 au bar et salon, et sur la terrasse de 16h00 à 18h00 en semaine.
Le MXDC Cocina Mexicana de Todd English propose une cuisine mexicaine avec une touche moderne. Le restaurant est situé sur la 14th Street, à un pâté de maisons de la Maison-Blanche et à quelques pas du Washington Monument.
Son bar, avec ses nombreux choix de cocktails et de tequilas, est l'espace idéal pour des Happy Hours.
Le décor et l'ambiance du MXDC en font la destination parfaite pour une soirée romantique, un souper en famille ou pour accueillir une réception privée ou d'affaires.
Créé par Todd English, le menu du MXDC propose de petites assiettes, des plats principaux et des plats de style familial. Il met en vedette des aliments traditionnels des différentes régions du Mexique. La sélection de tacos comprend le flanc de porc, le mahi-mahi à la bière et le carne asada. Parmi les autres favoris du restaurant, vous trouverez le jarret d'agneau au sept chilis, la soupe tortilla et les quesadillas ouverts.
Chef Roberto Santibañez creates a menu inspired by Mexican street food and traditional home cooking of his country, but in a modern, elevated presentation. Guests can enjoy traditional dishes such as Carne Asada, a variety of Tacos, Seasonal Fish, Ceviches and other Contemporary Mexican creations.
Il est communément admis que si Washington D.C. compte une multitude de chaînes de restaurants, de steakhouses et d'établissements proposant des plats à emporter, la ville manque de restaurants qui combinent une excellente cuisine, des tarifs attractifs et une atmosphère tendance. Le Logan Tavern vient combler cette regrettable lacune. Situé dans le quartier dynamique de Logan Circle, ce bar-restaurant est aussi parfait pour un repas rapide en semaine que pour une soirée entre amis le vendredi. Venez découvrir une cuisine réconfortante agrémentée d'une touche personnelle pour un dîner, un souper ou le grand brunch de la fin de semaine. Le Logan Tavern propose également un happy hour.
Our mission is simple: to make you happy by serving you a delicious meal of excellent quality. Whether you are a Japanese food expert or a first-time adventurer, we believe you will find our cuisine to be succulent and satisfying.So come on in, eat tasty food, and grab a drink if you feel like it. But most of all, relax and enjoy!We thank you from the bottom of our hearts for your visit and your support.