Le restaurant Brandl vous propose une cuisine américaine innovante, du jazz joué en direct les vendredis soirs ainsi que des événements spéciaux tout au long de l'année. En plus des plats de saison, le menu vous propose des spécialités telles que le homard (Lazy Lobster) poché au beurre vanillé servi sur un risotto aux asperges, ainsi que le porc braisé (Braised Pork) servi avec des champignons sauvages sur des pappardelle et truffle au jus. Brandl est LA destination culinaire sur la côte du New Jersey !
Flames is a Brazilian Steakhouse, located at the heart of Main St in Belmar, that features an all you can eat experience including hot savory traditional Brazilian dishes, plus a signature Gourmet Salad Bar, signed by Cordon Bleu Chef Joao Euzebio, followed by a large variety of tasteful cuts of beef, chicken, pork & lamb, served table side to your liking.
At Flames Brazilian Steakhouse we are proud to serve the authentic Brazilian “Churrasco” where different tender cuts meat seasoned and roasted to perfection are brought to you, one at at time, by our Gauchos in large vertical skewers.
Show time starts when you flip your token to the green side, indicating you are ready for the surprise. Our Gauchos will bring a wide variety of beef, pork, chicken, turkey and lamb to your table and slice them to your liking.
Whenever you need a little break, or you feel like you are ready for desserts, you just need to flip your token back to the black side.
La Dolce Vita est une entreprise familiale tenue par deux générations. Le « zio » (oncle) Giuseppe Salpietro et son « Nipote » (neveu) Nicola Fuccilli vous invitent à découvrir leur passion pour la cuisine et la culture italienne. L'histoire de La Dolce Vita a débuté il y a cinq décennies dans une petite ville nichée dans les collines de la Sicile. C'est de là-bas que proviennent la cuisine, les traditions et les coutumes authentiques de Giuseppe Salpietro, qui elles sont le fruit de siècles de bonne chère. La Dolce Vita croit que cette passion est la définition même de la douceur de vivre, et tente de l'insuffler dans chaque plat qui sort de leur cuisine. Leur objectif est de faire en sorte que tous les clients se sentent comme s'ils faisaient partie de la famille. Ainsi, toute l'équipe vous invite à venir au restaurant avec vos proches pour découvrir une variété de fabuleuses saveurs qui sauront ravir tous les palais.
Le Brando's vous invite à profiter de plats délicieux préparés avec des ingrédients de qualité, d'un excellent service et d'une ambiance chaleureuse, les trois composants d'une bonne expérience culinaire.
Ayant grandi à Brooklyn, le chef/propriétaire, Steven Botta, a appris un grand nombre de recettes utilisées au Brando's de sa mère. Élevé dans une tradition d'accueil, il veut que lorsque vous venez au Brando's, qui ce soit pour la première ou la centième fois, vous vous sentiez comme si vous dégustiez un repas en famille.
Le menu propose une cuisine italienne chaleureuse. L'équipe culinaire a été formée dans les meilleures écoles de cuisine et compte plus de 50 ans d'expérience combinée. Des pâtes fraîches au poisson pêché à la ligne en passant par les steaks séchés pendant 35 jours, vous goûterez la différence.
Blend on Main is committed to using as many local sustainable products as possible. In doing so we have met some incredible farmers, artisans, and fishermen along the way. Our menu is a celebration of their hard work. We genuinely care about serving really good, high quality food. Thank you to all of you who walk through our doors. We are fortunate to have you here sharing our vision with us. - Chef Lou
REYLA marries our most memorable experiences dining in the Middle East and beyond. We encourage you to dine with friends and family here; every dish is meant to be shared. Pop in for an electrifying, laid back experience.
Intimate dining experience that showcases Asbury Parks trendy neighborhood. Located on the boardwalk, we showcase those stunning oceanfront views in every area of our restaurant. We feature fresh seafood, fish, and a raw bar serving the highest quality ingredients, along with our specialty craft cocktails and our assorted wine list. This concept serves as the perfect dining destination for any occasion day or night. Iron Whale is open 7 days a week.
Welcome to RBar - Asbury Park, Be Nice or Leave. Reservations for First Floor Dining Room and Bar Only. Call for parties of 5 or more. Upstairs Greenhouse & Balcony: Full Bar & Food Service When Open……First Come, First Served.R Yard: Full Service When Open…..First Come, First Served.
The Break is a sister restaurant to Low Dive and is situated in the middle of the beautiful Asbury Park boardwalk. This venue boasts beautiful views of the beach. Sit back, have a drink and enjoy some coastal cuisine and sushi from our scratch kitchen!