Midwest Italian restaurant focusing on house made pastas, utilizing vegetables from Chef Joe Frillman’s family farm. Our bakery and cafe serves La Colombe Coffee alongside an array of pastries and sandwiches crafted by Chef Leigh Omilinksy.Dinner reservations are available Tuesday - Sunday; we are closed for dinner service on Mondays. Our cafe operates from 7:00am - 3:00pm every day. Lunch is available from 11:00am - 2:00pm every day. We do not take lunch or cafe reservations, it is first come first served. Please note that there will be a 25% service charge applied to all bills. This goes to pay our staff equitably as well as provide health and other benefits not typically offered in restaurants.
Andros Taverna is a contemporary restaurant from Chef Doug Psaltis servingsophisticated Greek food cooked from the soul. Inspired by the cosmopolitan taverns ofGreece, Andros Taverna is a story of culinary heritage, purity of flavors, and warmhospitality in the heart of Logan Square!
Le restaurant Boka, primé d'une étoile Michelin, est connu dans le monde culinaire de Chicago depuis 2003. En Janvier 2014, suite à une rénovation importante, le chef Lee Wolen se joint à l'équipe en tant que partenaire et chef exécutif. Depuis son arrivée à Boka, les critiques s'y intéressent particulièrement. Phil Vettel du Chicago Tribune et du Eater Chicago a reconnu Lee comme "Le Chef de l'année 2014." Plus récemment, Lee a été nommé 'Chef de l'année' en 2015 et le restaurant Boka a reçu le prix de 'Restaurant de l'année' pendant la soirée réputée des Jean Banchet Awards, tenue à Chicago. Le Boka propose une cuisine américaine contemporaine qui se transforme au gré des saisons et de l'approvisionnement des ingrédients locaux, autant que possible. La chef pâtissière Meg Galus, membre de l'équipe Boka depuis 2015, intègre parfaitement le sucré et le salé tout en respectant l'utilisation d'ingrédients de grande qualité - tout comme le fait Wolen - qui sont préparés et présentés de façon magnifique.
Welcome to DraftKings Sportsbook at Wrigley Field!Adjacent to historic Wrigley Field, DraftKings Sportsbook is the premier destination for entertainment. Feel the energy as you follow the action on a custom-built 2,000-square-foot HD LED display, coupled with state-of-the-art 4-Zone Directional Sound. Enjoy views of every TV from one of more than 300 dedicated seats.American cuisine meets modern innovation. Enjoy artisan burgers, pizzas, wings, shareable favorites, and more. Your perfect dining experience takes place at DraftKings Sportsbook at Wrigley Field with a full bar, specialty cocktails and local beer selections.Celebrate together! Private booths and rooms can accommodate parties of all sizes. Whether you’re a group of 6 or 50, DraftKings Sportsbook is the perfect place for all occasions. Inquire today to start planning your perfect group experience. Contact us at dkreservations@levyrestaurants.com
Mon Ami Gabi est un bistro français classique et un steakhouse. Au-delà des plats favoris qui sont toujours disponibles, le menu évolutif propose constamment des nouveautés. Au menu, des classiques traditionnels tels que la soupe à l'oignon gratinée, le poulet rôti style grand-mère avec des champignons, du bacon et des petits oignons, ainsi que le steak-frites.
Pour complémenter la cuisine, une vaste sélection de plus de 80 cépages boutique français sont servis au verre ou à la bouteille depuis le très original charriot à vin mobile.
Venez pour le brunch du dimanche entre 10h et 14h! Sirotez des Mimosas ou installez-vous confortablement avec votre café du matin afin de déguster votre choix parmi une variété de plats délicieux tels que l'omelette Lorraine, le Croque Madame, ou le pain doré à la crème brûlée française.
Veuillez noter que seulement les tables intérieures peuvent être réservées. La terrasse extérieure accueille les gens selon la formule 'premier arrivé, premier servi'.
Serving up the best sushi in Chicago and binchotan roasted meats using the freshest ingredients we can find, all with a side of old-school hip-hop and ice-cold beer.
Situated in Lakeview's iconic Southport Corridor, Itoko is a neighborhood Japanese and robata restaurant from Gene Kato, Executive Chef of Momotaro. “Itoko” meaning “cousin” in Japanese, refers to the connection with Momotaro, located in the Fulton Market District. The menu features the high level of ingredients and technique that Chicago has come to expect from Chef Kato, alongside a beautiful interior curated for the Southport neighborhood. The menu itself features uniquely interpreted sushi rolls that allow the high-quality fish to be the star of the sushi experience. In addition, an innovative beverage menu with a focus on cocktails & highballs highlights the relationship between the technique of the food created by the kitchen and how this is complimented by the beverage selection.
Sapori est un restaurant de quartier populaire vous présentant une approche innovante de la cuisine italienne. Le restaurant est doté d'une ambiance intime et chaleureuse et d'un personnel très serviable et attentionné. Le propriétaire et chef du Sapori a pour objectif d'offrir aux clients une expérience gastronomique unique et satisfaisante. Il vous propose une vaste liste de vins abordables ainsi qu'une sélection complète de spiritueux. ***Réservez pour votre anniversaire et l'équipe vous servira un dessert premium gratuitement - c'est votre anniversaire !***
Trendy bar and pizzeria in Chicago’s Wicker Park neighborhood, Paradise Park brings you the fun and the flavor! From the team that brought you Homeslice in Lincoln Park and Happy Camper in Old Town/Wrigley, we invite you to indulge in our creative cocktails and extensive beer selection, paired with specialty pizzas and mouth-watering appetizers. All can be enjoyed on our kitschy trailer park themed patio open year-round! Come for the food. Stay for the vibes.Minors must be accompanied by parent or guardian.We only accept Credit Card. No Cash.
Turquoise Restaurant was established in 2002 in Roscoe Village. We became known for our wide selection of Turkish-inspired Mediterranean dishes and drinks. Nestled in the middle of Roscoe Village, Turquoise Restaurant takes pride in being a part of such a culturally diverse neighborhood. While Turquoise Restaurant continues to showcase it’s inspiring and sophisticated Turkish dishes, Chef Ezgi Bozdas adds personalized touches to the service and customer care to ensure that Turquoise Restaurant captures the essence and expectations of today's diners.