In Italy, Che Figata means you’ve just discovered something awesome. In Naperville, Che Figata is serving the freshest ingredients prepared simply and authentically: From house-made pastas, wood-fired meats and Mediterranean seafood, to the open-grill kitchen and warm modern atmosphere, Che Figata is a feast for the senses.Complimented by our Wine Spectator Award-winning selections of Italian imports, we pride ourselves in bringing robust flavors authentically prepared, and ingredients that are imported, sourced locally or grown in our very own Chef's Garden. Elevate your weekend mornings with our unparalleled Italian brunch, where each dish is a celebration of hand-crafted flavor and tradition. Indulge in a tantalizing fusion of classic tastes and inventive twists, all on one amazing menu. See you soon!
Ivy sert une excellente cuisine et des mets qui sauront vous satisfaire, comme l'entrée de crevettes au poivre noir et les plats de pâtes, de steaks, de côtelettes et de fruits de mer. En plus de la salle à manger principale, le restaurant dispose de deux salles distinctes pouvant accueillir jusqu'à 50 personnes pour accommoder tous vos besoins ; des répétitions de mariage aux fêtes de graduation. Les portes françaises s'ouvrent sur une superbe terrasse couverte de lierre, parfaite pour écouter de la musique live en soirée ou pour partager un lunch tranquille entre amis. Ivy répond à tous vos besoins en événements.
Leilani Asian Fusion offers a diverse menu that includes sushi, steak, vegetarian options, boba, signature cocktails, and more. The restaurant is a culinary sanctuary where Asian flavors weave together, forming a unique tapestry inspired by love, loyalty, and legacy.
Chef Cristian Orozco combines seasonal ingredients with international flavors. The menu draws upon both tradition and invention. Though the cooking does flaunt luxury ingredients, the heart of the plate is still traditional with a modern twist. 504 kitchen’s purpose is to make sure every guest has a unique dining experience paired with seasonal handcrafted cocktails.
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Le Fogo de Chão est un Steakhouse brésilien de premier plan, ou churrascaria, qui est spécialisé dans les viandes de haute qualité rôties au feu depuis plus de 36 ans en utilisant la technique séculaire du churrasco provenant de la cuisine brésilienne du sud. Le Fogo propose une grande variété de viandes assaisonnées avec simplicité qui sont soigneusement rôties afin de révéler leurs arômes naturels, incluant la spécialité maison, le Picanha, le filet mignon, le faux-filet et les côtelettes d'agneau pour n'en citer que quelques-unes. De plus, le Fogo présente une table du marché gastronomique colorée avec une abondance de salades de saison, de légumes frais, de plats d'accompagnement chauds, de charcuterie, de saumon fumé et bien plus encore. Des plats d'accompagnement du sud du Brésil sont servis sous forme familiale, tels que le pão de queijo (pain chaud au fromage), la polenta chaude croustillante et les bananes caramélisées. Un menu appétissant de desserts, des cocktails créatifs et classiques ainsi qu'une liste de vins primés complètent l'expérience culinaire. Vous pourrez également essayer de nouvelles sélections de fruits de mer plus légères ou profiter seulement de la table du marché gastronomique.
Connu pour son service exceptionnel, le Chama Gaucha Brazilian Steakhouse propose une authentique « churrascaria » avec plus de 12 coupes de viandes savoureuses, dont l'agneau, le porc, le poulet et le bœuf présentées sur des brochettes sculptées par des gauchos. En plus de plusieurs morceaux de viande, le service met à disposition un bar à salades fraîches et abondantes ainsi qu'un panier de traditionnels et appétissants pao de queijo (pains au fromage). Vous apprécierez également les bananes frits, la purée de pommes de terre au beurre aillé et la polenta frit, servis sous forme de buffet familial. Une excellente et vaste carte des vins ainsi que des cocktails brésiliens authentiques complètent le buffet à volonté.
Ce restaurant vous fera bénéficier de la façon traditionnelle unique et originale de servir de la viande au Brésil. Vous serez sans cesse resservi, jusqu'à ce que vous soyez repu. Ce restaurant pourra également accueillir un grand événement avec passion et perfection, que ce soit un cocktail, une réunion de classe, un repas d'entreprise, une magnifique réception de mariage ou toute autre occasion.
A 1920s-style Speakeasy & Restaurant --offering hand-crafted whiskey, gin, and bourbon cocktails, specialty beers, and wine...with salmon, steak, flatbreads, charcuterie boards, Italian favorites, all served by flapper girls and newsies! Located on the 3rd floor of the historic Arcada Theatre in downtown St. Charles!Most evenings we feature live entertainment. If you should choose to stay for our entertainment, the fees will be collected at your table.
With the intent to respect the environment and promote environmentally sustainable practices, Glen Prairie Fine Food & Drink (1250 Roosevelt Rd., Glen Ellyn, Ill.), is a local farm sourced fine dining restaurant with contemporary American cuisine. The cuisine emphasizes hearty meat, pasta and seasonal dishes utilizing meats, poultry and produce farmed locally or from across the country from farms practicing sustainable farming methods and celebrates the joys of artisanal cooking. Even the takeout containers are compostable and made from sugarcane rather than petroleum based plastics. Glen Prairie’s menu is designed to emphasize seasonal ingredients to showcase a variety of American flavors. The restaurant team shops local farmers' markets several times a week to source fresh ingredients.