Award-winning Cantonese restaurant Jiang-Nan Chun is inspired by Jiang Nan, the paradise-like region of southern China whose cities are celebrated in the famous saying, "Born in Suzhou, live in Hangzhou, eat in Guangzhou." while "Chun" which means spring, completes the restaurant name and radiates the promise of renewal, growth and pleasure associated with the season. An experience at the restaurant indulges your senses in the beauty of Jiang-Nan through elegant interiors, evocative furnishings and through exquisite gastronomy while embodying the concept of Xiang Le Zhu Yi or "the principle of enjoyment and happiness", where only the most exalted flavours, premium ingredients and special preparation are used to seduce the palate. Indulge like an epicure with authentic chef-crafted dim sums, nutritious double-boiled soups and its unique signature Peking Duck roasted in a mesquite wood-fired oven and served with caviar, paired with a premium selection of wines.
Le meilleur USDA Prime steak est servi au Chris Steak House de Ruth à Singapour. Avec leurs plaques chauffantes pour faire grésiller la viande à plus de 500 degrés et une liste de vins ayant gagné de nombreux prix, chaque occasion est considérée spéciale pour cet établissement. Que ce soit pour un souper d'affaires, une fête privée ou simplement pour boire un verre au bar, l'équipe du Ruth's Chris Steak House à Singapour se réjouit de vous garantir un service supérieur et de vous faire vivre une expérience culinaire inoubliable.