From its humble beginnings in the quaint Hudson River town of Piermont, New York, Olar was known for serving up rustic Neapolitan pies, classic Spanish tapas, and hand crafted pastas that drew in both locals and foodies from all parts of New Jersey, upstate New York, and New York City and kept them coming back for over a decade.Now in its new location in Northvale, New Jersey, the restaurant, now known as Olar Noso - which means "our home" in Galego, the language spoken in Galicia where the Dominguez family is from - is an evolution in not only name alone.They have managed to scale the restaurant concept generously while replicating the quality and preserving the reputation the former Olar had garnered over the years. Evolving into Olar Noso meant giving Olar's loyal customers everything they loved, while also enhancing their experience with more seating, more elbow room, a full bar, a private event space, and, finally, ample parking.
The Cookery est une création du chef David DiBari. Confortablement situé à Dobbs Ferry, une des villes les plus pittoresques parmi celles qui longent la rivière dans Westchester, The Cookery puise sa créativité et sa quête inépuisable pour la bonne nourriture de l'énergie positive qui émane des clients locaux. Le menu italien néo-nostalgique reflète les valeurs du chef DiBari; aborder progressivement la simplicité.
Indulge in an unforgettable culinary journey at our exclusive supper club in Park Ridge, NJ, where the visionary Executive Chef Nicolas Pescatore and the bold, innovative Chef de Cuisine Robert Scully unite their talents to craft culinary masterpieces. Together, they create a dynamic six-course Michelin-style tasting menu that elegantly fuses Italian, Japanese, and American influences. Nicolas's meticulous attention to detail and creative approach, combined with Robert's daring fusion of French precision and Southeast Asian flavors, elevate each dish to an extraordinary level. Freshly made pasta, farm-to-table ingredients, and cutting-edge techniques merge as they collaboratively build refined, ever-evolving works of culinary art that change every three weeks. This $85 per person, BYOB dinner promises a captivating and unforgettable dining experience. Join us to witness the seamless collaboration and harmonious artistry of two culinary masters at work.
Le chef Michael Psilakis propose une cuisine d'inspiration grecque primée à Westchester avec l'ouverture de son restaurant MP Taverna, une interprétation moderne d'une taverne grecque traditionnelle. Composé de copieux plats grecs de Psilakis, le menu accessible de l'établissement est énoncé dans une jargon culinaire américain. C'est une autre façon de renforcer l'objectif du chef qui est de mettre la cuisine grecque sur la grande scène culinaire. « Les souvenirs que j'ai de la cuisine avec ma famille m'ont énormément inspirés pour la création de mes restaurants et j'espère que les personnes qui viendront se restaurer au sein du restaurant créeront leurs propres souvenirs à travers leurs expériences culinaires au MP Taverna », dit le chef Michael Psilakis. « Je veux que le MP Taverna soit une destination pour plus qu'un simple repas de fête, un endroit qui évoque la convivialité de votre table de salle à manger à la maison ».
Banchetto Feast offers classic Italian dishes, decadent deserts and an extensive selection of fwines by the glass or bottle. Pasta, veal and seafood dishes are the highlights of the menu and are sure to please.
Celebrity Chef David Burke opens his second award winning Red Horse Flag as a Modern-American Steakhouse concept, featuring Asian influences! Menu offerings include Chef Burke Patented Himalayan salt dry-aged steaks, coupled with unique asian offerings. The original location in Rumson, New Jersey bodes Top 30 Restaurants by NJ Monthly!
Sapori in Italian means flavors. We are here to provide the old world charm and authentic flavors of Italy to Scarsdale. We have lengthy experience in Westchester and New York City. With friendly, skilled staff we welcome all. We are here to ensure that your dining experience is truly a memorable one.
Gyu-Kaku barbecue japonais à White Plains est l'endroit idéal pour vivre une expérience incroyable à New York! Traditionnellement appelé Yakiniku, cet endroit de barbecue japonais est connu pour ses délicieuses viandes fraîches, jamais congelées, de qualité supérieure. Buvez une bonne bière froide en grillant vous-même votre viande. Pendant le Happy Hour, les meilleurs prix sont offerts sur la nourriture et les boissons, une bonne raison pour se détendre et commencer la soirée sur place.
Le restaurant Axia Taverna vous propose un menu grec alléchant qui lui a valu des critiques élogieuses de foodies NJ depuis son ouverture en 2006. Axia Taverna est un établissement élégant et décontracté doté d'un cadre chic et moderne, ainsi que d'une ambiance chaleureuse et invitante. Le chef exécutif Alex Gorant met au goût du jour l'expérience culinaire typique de banlieue en vous proposant des petites et des grandes assiettes. Axia dispose d'un bar complet et de millésimes grecs sélectionnés par le sommelier. Axia a obtenu 3 étoiles du Bergen Record et du Crain's New York, et a reçu d'excellentes critiques du New York Times et de Zagat. Axia Taverna... pour déguster le dîner, le souper, savourer des cocktails ou célébrer des événements privés.