Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Minneapolis - Saint Paul

Meilleurs restaurants pour les gourmets à New Hope

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

15 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Benihana - Maple Grove, MN
4.2
Génial(4689)
Prix : raisonnable
• Japonaise • Maple Grove
Réservé 56 fois aujourd'hui
Bienvenue chez Benihana, où vous vivrez une expérience culinaire pas comme les autres! Ici, les clients sont tous installés ensemble, autour de grandes tables communes. Vous pourrez admirer votre chef personnel mettre en scène l’art ancien du Teppanyaki (méthode de cuisson traditionnelle sur plaque chauffante), le regarder découper, mettre en cubes et préparer un repas qui ravira vos yeux comme vos papilles. Que vous choisissiez un succulent steak, du tendre poulet ou de délicieux fruits de mer, vous vous régalerez. Vous pouvez également déguster des sushis préparés par le talentueux chef et vous laissez tenter par un des cocktails maison. Le Benihana Maple Grove est situé près des fontaines au centre commercial Arbor Lakes. Bien que les réservations ne sont pas obligatoires, elles sont recommandées. Prenez une pause de votre journée dans les magasins de Arbor Lakes et préparez-vous à une expérience culinaire hors du commun à l'une de leurs 18 tables teppanyaki. Vous pouvez aussi regarder comment les chefs exposent leurs compétences et vous pourrez même faire partie du spectacle ou prendre place à un siège au bar à sushis pour déguster des rouleaux de spécialité, des nigiris, des sashimis et des apéritifs.
Photo du restaurant Rodizio Grill - Maple Grove
4.2
Génial(685)
Prix : cher
• Grillade Brésilienne • Maple Grove
Réservé 56 fois aujourd'hui
Experience the authenticity of America's first Brazilian Steakhouse. As ambassadors of Brazil, we welcome you to our home and invite you to celebrate with us the warmth, alegria, and abundance of Rodizio Grill's authentic Brazilian dining experience. Inspired by the Southern part of Brazil, Rodizio Grill offers over a dozen rotisserie-grilled meats, perfectly seasoned and carved tableside by Rodizio Gauchos. Our meats are sliced thin to capture the tenderness and flavor produced by our slow-roasting process. Pile your plate high with over 30 award-winning salads made fresh from scratch daily. Our gourmet salad bar includes a variety of signature salads, fresh fruits and vegetables, countless cheeses and cured meats and much more. Complement our delectable meats with freshly made side dishes included with your meal. Enjoy made-from-scratch Pão de Queijo, Brazilian favorite Feijoada, Farofa, Bananas Fritas and much more. Your taste buds are bound to be satisfied.
Photo du restaurant The Butcher's Tale
4.8
Exceptionnel(965)
Prix : cher
• Grillade • Centre-ville / North Loop
Réservé 31 fois aujourd'hui
The Butchers Tale presents a fresh approach to the culinary world of artisanal meats, bringing back favorites and introducing new tangy, melt-in-your-mouth options including Wagyu beef, double-cut smoked pork chops, our smoked beef long rib, grilled oysters and other extensive seafood offerings. The Butchers Tale has every mood, taste, budget, and craving covered, from specialty meats and steaks like Wagyu and prime steaks in our main dining room; to juicy burgers, fried chicken and handmade brats on our award-winning patio and beer garden. The Butchers Tale has everything needed to spend memorable time with family, friends and neighbors. We also feature 3 great private dining and event spaces that accommodate groups from 8 people up to 120.
Photo du restaurant Young Joni
4.7
Exceptionnel(784)
Prix : cher
• Pizzeria • Nord-est de Minneapolis
Réservé 73 fois aujourd'hui
Young Joni is James Beard award-winning chef Ann Kim's restaurant located in the Arts District of Northeast Minneapolis. The menu is inspired by wood fire cooking and features an array of globally influenced dishes and signature pizzas. Dining Room reservations are offered for dinner and weekend brunch; walk-ins are available at our bar and community table.Young Joni is the recipient of 2019's James Beard Award for "Best Chef Midwest"; it has been featured in the New York Times and Vogue, and on Netflix's "Chef's Table: Pizza." Tucked discreetly behind Young Joni is the back bar, serving full and no-proof craft cocktails and pizzas in a warm, analog setting. Esquire named it one of 2019's Best Bars in America and Eater called it an "Essential Minneapolis Bar." Walk down the alley alongside Young Joni and look for the red light; when the light is on, the back bar is open. Back bar reservations are available, and walk-ins are always welcome.
Photo du restaurant Hell's Kitchen Minneapolis
4.6
Exceptionnel(5632)
Prix : raisonnable
• Américaine • Centre-ville / North Loop
Réservé 126 fois aujourd'hui
Une cuisine réconfortante avec une touche haut de gamme... Situé au cœur de Minneapolis, dans un bel espace souterrain, le restaurant Hell's Kitchen est connu pour sa bonne nourriture. Ouvert 7 jours/7 pour le déjeuner, le dîner et le souper, il sert des boissons ainsi que de la VRAIE nourriture et non pas des inventions fantaisistes... Les critiques gastronomiques le décrivent comme « unique, mais pas surréel, intéressant, mais pas difficile. » Presque tous les plats sont faits de A à Z, du beurre d'arachide primé au ketchup maison... ce qui a valu à cet établissement plus de 67 meilleurs prix ainsi que des éloges dans le Gourmet Magazine, le Conde Nast Traveler, le Midwest Living ainsi que d'autres magazines nationaux. Et les enfants sont les bienvenus... ils aiment bien nous laisser des notes coquines ! « Plutôt que de chanter ses louanges, disons tout simplement que si vous êtes dans le Minnesota et que vous voulez impressionner vos papilles, rendez-vous au Hell's Kitchen. C'est un restaurant inspiré et inspirant. » (Jane et Michael Stern, NPR)
Photo du restaurant Tullibee
4.7
Exceptionnel(1390)
Prix : cher
• De la ferme à la table • Centre-ville / North Loop
Réservé 28 fois aujourd'hui
Tullibee celebrates the lakes and woods cuisine that is so deeply woven into the fabric of Minnesota. Named for a fish native to our Minnesota waters, Tullibee is a tribute to our beautiful state and brings its fresh and authentic flavors to each dish we serve. Under Chef Marque Collins lead, Tullibee's new menu is curated with intention to allow guests to try multiple items on the menu. We will be serving more smaller portions of the menu items meant to be ordered many at a time on a rolling basis throughout the meal allowing guests to experience different options. Come and experience the flavors of the North! Tullibee is a taste of Minnesota. *Reservations are for Tullibee only. Our lounge and rooftop bar are seated on a first come, first served basis.
Photo du restaurant The Lynhall No. 3945
4.8
Exceptionnel(468)
Prix : raisonnable
• Non-specifiée • Edina
Réservé 24 fois aujourd'hui
The Lynhall is a market-inspired restaurant, bakery, event space and kitchen studio. As a collective of culinary-driven individuals, we teach classes, bake goods, cook rotisserie meats, make thoughtful cocktails and coffee, and always have something new and nourishing to share. Stop by to learn, shop, meet friends or make new ones, get a bite, and be inspired. Grab a seat at the table.
Photo du restaurant CRAVE - LaSalle Plaza
4.5
Génial(4280)
Prix : raisonnable
• Américaine • Centre-ville / North Loop
Réservé 66 fois aujourd'hui
Percevoir les goûts du nouveau palais américain est une expérience familière et pourtant inoubliable ! Le CRAVE propose une cuisine fraîche et innovante ainsi qu'une sélection d'excellents vins, dans une atmosphère à la fois chic, décontractée et vivante. Le menu évoque les goûts du nouveau palais américain : de la viande rôtie, des sushis, des pâtes et des salades revisitées à chaque saison pour utiliser les ingrédients les plus frais. Cette expérience culinaire se poursuit avec un vaste bar à sushis qui ravira autant les amateurs de sushis traditionnels que les épicuriens avides de nouvelles saveurs. Les tons terre brûlée, le travail de la pierre, les touches de verre et la cheminée en carrelage doré vous inviteront à profiter d'un merveilleux repas entre amis ou en famille. Une élégante tour à vins s'élevant jusqu'au plafond comporte une sélection de plus de 125 vins. Les tons riches, la cuisine ouverte, les tables au touches lumineuses et le bar typique créent une expérience culinaire familière et inoubliable.
Photo du restaurant Thirty Bales
4.2
Génial(844)
Prix : raisonnable
• Américaine • Hopkins
Réservé 7 fois aujourd'hui
Thirty Bales is a celebration of everything Midwestern cuisine has to offer. We're an upbeat neighborhood restaurant bringing together bright personalities, bold recipes, clean ingredients and craft spirits and playing with the flavors that make the Midwest a place unlike any other.If you're curious about our name, it comes from the legend of Paul Bunyan and Babe the Blue Ox. As the story goes, Babe had an appetite as big as Bunyan himself and is rumored to have eaten 30 bales of hay a day.Like our restaurant's big blue spirit animal, we're a pack of people that lives to eat and drink. We're endlessly in love with the Midwest and its connection to seasonal ingredients grown close to home. It's what inspires our menu and our team. And it's what inspires us as we tell our own story with the flavors and spirits of the Midwest.
Photo du restaurant The Smack Shack
4.6
Exceptionnel(1732)
Prix : cher
• Fruits de mer • Centre-ville / North Loop
Réservé 33 fois aujourd'hui
Casual, coastal restaurant in the North Loop. Reservations taken for dining room only, patio seating is available on a first come, first serve basis. Please check in with hosts upon arrival for patio seating.Although named for the boats used to catch lobster, Smack Shack was launched as a food truck in 2010 serving lobster rolls from a land-locked downtown Minneapolis parking lot. Owner Josh Thoma had a great recipe and a belief that appetite for fresh lobster in the Twin Cities was as strong as any coastal city.Smack Shack is committed to serving sustainable seafood and is a current partner in the Minnesota Zoo’s Fish Smart program. Sustainable seafood is wild caught or farm raised seafood that has established practices to ensure the long term growth and thriving populations of seafood with limited harm to the environment.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable