L'ITHAKI continue à ravir les sens avec une cuisine imprégnée de tradition, bien qu'innovante, un service chaleureux et professionnel et d'élégantes salles à manger. Venez déguster une cuisine grecque et méditerranéenne créée sous la chaleur du soleil et savourée dans un esprit d'amitié et de camaraderie.
Wood-fired steak & spanish tapasA modern, Spanish-inspired steakhouse with flavorful cuts, exemplary wine and bold drinks. Within a dramatic setting, Matadora blends unique Spanish dishes with classic staples for a unique, bull-stopping dining experience.
HOMEMADE ITALIAN DISHES, SANDWICHES, SALADS AND DESSERTSOur made to order take-out menu has been updated and reflects all of your Daniella's Cafe favorites including TRUFFLE FRIES!! Also, our "Family Dinners" are now able to be ordered any time of day! Did someone say Tenderloin and Risotto for lunch?? Yum! We still have our cases stocked with Prepared Foods and Pastries available for purchase in our Market. Don't forget to snag that bottle of White or Red to complete your Italian experience. Remember our motto EAT PASTA...DRINK WINE...BE ITALIAN!
This historically unique location houses the new restaurant from Matt O'Neil chef/owner of The Blue Ox in Lynn. O'Neil collaborates with Executive Chef, Daniel Gursha, formerly of Bambara, Cambridge and A Voce and Bouley in New York City, offering a progressive New England concept, where traditional 19th-century dishes, cocktails, and techniques will be elevated with 21st-century resources.
The name “Fiore” originated from Chef Gabriele Ascione’s grandfather, who shaped his love for Ischian history and food. Ischia, a small island off of Naples, boasts a rich and vibrant local history that is recreated in the cuisine at Fioritaly. Each meal has been carefully selected and refined by Chef Gabriele Ascione, who inspires to showcase the essence of local Italian dishes from home.
Le premier emplacement du restaurant dans la région de Boston. L'Earls Kitchen + Bar est un bar-restaurant décontracté haut de gamme situé à l'Assembly Row de Somerville. Il propose un menu du monde avec des versions modernes de la cuisine ethnique avec des amuse-gueules, des hamburgers et steaks de bœuf angus certifié hachés à la main et des légumes frais de saison. Les pains et les desserts sont préparés sur place tous les jours. La carte des boissons comporte des cocktails authentiques artisanaux, équilibrés avec une touche originale (telle que des cubes de glace personnalisés), une sélection de bières locales et régionales, ainsi qu'une carte des vins de qualité et abordable.
We’re Row 34. If we could eat oysters and drink beer for every meal period, we probably would. Professionals Only.Our menu changes daily. Visit our website to take a look at our most up to date menus. Row 34 serves up a seafood-heavy menu in an industrial-inspired setting. Chef/Owner Jeremy Sewall's menu offers fish entrees and an extensive oyster selection, along with craft beers and an eclectic wine list. Classic comfort food side dishes round out the menu.Looking for another reservation? Visit one of our sister restaurants: Row 34 Boston, Row 34 Cambridge and Row 34 Portsmouth, NH.
The newest Italian concept by Teresa's Hospitality Group and award-winning Chef Nick Yebba Jr. Teresa’s Ristorante Bar & Pizzeria offers hand-tossed brick oven pizza, steaks, chops and traditional red sauce Italian cooking in a sophisticated, warm, and lively environment. Conveniently located at Cummings Trade Center 128, Teresa's Ristorante serves as an ideal destination for corporate and personal private events, as well as holiday catering tray orders.Local foodies may be familiar with this popular North Shore restaurant group's other locations: Teresa's Prime Steakhouse and Teresa's Grille Nineteen in North Reading, and Teresa's Italian Eatery in Middleton.
The Landing was first established in 1972 and has withstood the test of time and the elements. Located on Marblehead Harbor our "On the Water Harbor Views" can't be beat. Chef Noe Ortega brings culinary excellence to each dish and our service is comforting and professional. Our Deck and Patio offer great views and atmosphere with Fresh Seafood right form the dock. Along with Steaks, Duck and plenty of Vegetarian and Gluten Free offerings you'll be sure to find what your looking for on our menu. We are on the water in the Historic District and close by Fort Sewall and Crocker Park as well as the Jerimiah Lee Mansion. Great wine and drink lists will accompany the ever changing menus created by Chef Noe Ortega.
Dès vos premiers pas dans le Redstone, vous savez que vous allez vivre une expérience vraiment spéciale. Vous serez chaleureusement accueilli à la porte avec un sourire sincère par un personnel heureux de vous voir et qui le montre. Une fois la cheminée passée et le bar animé en vue, vous saurez que vous êtes arrivé. Manger au Redstone représente tellement plus qu'un délicieux repas, il s'agit d'une expérience mémorable, qui passe notamment par une ambiance musicale sélectionnée avec soin et un service de première classe. L'atmosphère à la fois brute et romantique conviendra parfaitement à toute occasion : un souper intime, un dîner d'affaires ou un brunch dominical. Le Redstone dispose d'un grill à bois, d'une rôtisserie et d'une cuisine ouverte où sont préparés de façon créative des steaks de marque, des côtelettes, du poulet et des fruits de mer. Aventureux et sans compromis, le Redstone porte clairement une attention particulière aux détails, notamment dans son engagement à tout faire de A à Z et dans sa poursuite incessante de votre satisfaction.