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Meilleurs restaurants pour les gourmets à Seven Sisters

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198 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant St. JOHN Smithfield
4.8
Exceptionnel(4174)
Prix : très cher
• Britannique • Farringdon
Réservé 69 fois aujourd'hui
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market. En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009. Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature. Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Photo du restaurant Hawksmoor Spitalfields
4.6
Exceptionnel(7255)
Prix : cher
• Britannique • Shoreditch
Réservé 65 fois aujourd'hui
Nommé en mémoire du Nicholas Hawksmoor Christchurch Spitalfields, juste en bas de la rue, Hawksmoor Spitalfields ouvert en 2006 à reçu des critiques dithyrambiques, consacrant l'histoire d'amour de Londres avec le steak. Hawksmoor Spitalfields est un steak house sans prétention, obsédé par la qualité, servant exclusivement du bœuf britannique de races traditionnelles, fournies par les bouchers récipiendaires de prix du The Ginger Pig. Le restaurant de 115 couverts mise également sur une carte des vins mettant en vedette des petits producteurs coup de coeur mais aussi de grands vignobles.
Photo du restaurant Los Mochis London City
4.3
Génial(1017)
Prix : très cher
• Pourtour du Pacifique • Liverpool Street
Réservé 169 fois aujourd'hui
Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
Photo du restaurant Tollington's
4.5
Génial(58)
Prix : cher
• Poisson • Holloway
Réservé 24 fois aujourd'hui
We do take a limited number of online bookings but walk-ins are very welcome (and encouraged)!Tired of the loosely French inspired humdrum of restaurants popping up across the city of London? Do you like holidays? Do you like cold drinks and warm service? If you've answered yes to one or more of these then perhaps Tollington's can refresh both your pallet and your mindThe idea came from a mirror in an antiques market and a love for a more informal approach to dining, the result a chippy in North London with church pews bolted to the walls to be leaned on and eaten from. The focus is on fish but the menu transcends just fish, leaving no stone unturned in the never ending quest for flavour Split between two rooms, the kitchen and bar shared by customers as they perch on bar stools and enjoy dinner and a show. The back room - lower lighting, lower seating, a slight calm compared to the front room. Works of art from friends of the restaurant adorn the walls and floors
Photo du restaurant The Parakeet
4.8
Exceptionnel(786)
Prix : très cher
• Pub Gastronomique • Kentish Town
Réservé 45 fois aujourd'hui
Fire led modern European cooking, served in a warm vibrant dining room. Reservations open on the 1st of each month for the following month, for groups up to 6 guests. Bookings for May open on the 1st April at 10am. For larger groups please email bookings@theparakeetpub.com. We serve our A la Carte menu Monday to Saturday, and Roasts on Sundays.
Photo du restaurant Fitz's Brasserie
4.5
Génial(118)
Prix : cher
• Européenne contemporaine • Bloomsbury
Réservé 13 fois aujourd'hui
A contemporary brasserie for modern London. Located in Bloomsbury, Fitz's Brasserie at the iconic Kimpton Fitzroy London weaves old and new, serving traditional British plates seen through a modern lens. Our chefs let the ingredients speak for themselves by marrying seasonal British produce with contemporary cooking techniques and global flair. The wine list is sure to tempt you for a top-up. Rooted in beloved old-world classics, our wine cellar also houses noteworthy bottles that venture off the beaten track. Whether you're keen to explore innovative winemaking techniques or stick to tried-and-true favourites from familiar regions, rest assured, there's a tipple to tickle your fancy.Fitz's Brasserie stands as a charming testament to the cherished heritage of its beloved neighbourhood. Here, local foodies and intrepid travellers alike gather to create memorable tales. Comfortable, elegant, and above all, fun – it's a place that entices you back, time and time again.
Photo du restaurant Godet Bar
4.6
Exceptionnel(7)
Prix : cher
• Réservation de tables avec bouteilles • Canonbury
Réservé 11 fois aujourd'hui
Godet is a vibrant, music-focused bar nestled in the heart of Islington that redefines the traditional pub experience.Our carefully curated beverage program features nine rotating craft beer taps showcasing the best UK breweries and an extensive wine list highlighting French and European selections.From Wednesday to Saturday, Perk'd Up Burger takes over the kitchen, serving mouthwatering smashburgers and creative bar snacks. On Sundays, enjoy traditional roasts from The Ingredientist team.Transform your evening with our high-fidelity sound system and DJ sets spinning an eclectic mix of funk, soul, disco, house, garage, and Afrobeats.Occupying a transformed pub space, Godet offers a cozy yet modern environment that welcomes everyone - wine lovers, music fans, foodies, and those simply seeking a relaxed, vibrant evening out.Come as you are and experience London's most exciting new neighborhood bar.
Photo du restaurant Cloth Restaurant
4.7
Exceptionnel(261)
Prix : cher
• Française - Traditionnelle • Farringdon
Réservé 30 fois aujourd'hui
Having spent years supplying London’s top restaurants through their separate wine businesses, Joe Haynes and Benedict Butterworth have joined forces with Tom Hurst, who has worked at Brawn, The Marksman, Levan, and most recently as Head Chef at Lasdun, to launch the trio’s first restaurant together.Located in a Grade II listed building on Cloth Fair, Cloth Restaurant is part of a historic row of buildings in the City of London that survived the Great Fire of 1666. Down this atmospheric alley opposite St Bartholomew church, Cloth is taking over a double fronted corner site that’s beneath the former home of poet John Betjeman and next door to the two oldest residential buildings in London. Inside, low ceilings, wood floorboards with antique wall lights and artwork create a cosy, intimate atmosphere, while marble tables, long dark wood banquettes, antique crockery and cutlery will create the feel of a classic bistro.
Photo du restaurant Little Duck The Picklery
4.7
Exceptionnel(120)
Prix : très cher
• Européenne • Dalston
Réservé 28 fois aujourd'hui
A restaurant, wine bar and fermenting kitchen - we're open for lunch Wednesdays to Sundays and dinner all week. Our menu changes monthly and our cooking is simple and seasonal. It's here we make all our seasonal ferments, pickles and drinks - all of which you can buy ready jarred from our fridge. Our large kitchen counter is the centrepiece, and you’re invited to grab a seat, order something to eat and enjoy the workings of life in our kitchen. In the evening, the lights go down, dinner is served and you can enjoy wines by the glass and bottle from our ever-changing wine list of natural and biodynamic wines.
Photo du restaurant St John Bread and Wine
4.7
Exceptionnel(2207)
Prix : cher
• Britannique • Spitalfields
Réservé 42 fois aujourd'hui
ST. JOHN Bread & Wine reflète les rythmes de son environnement local tout en observant le même respect pour les ingrédients saisonniers et indigènes ainsi que « l'intégralité de l'animal » en tant que restaurant « grand frère » . Ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper 7 jours par semaine, cette adresse se démarque avec un menu moins formel, puisque les clients sont vivement encouragés à partager les plats qui sortent de la cuisine. Vous pourrez acheter sur place des articles de leur boulangerie ainsi que des bouteilles de vin, à l'unité ou à la caisse, à partir de leurs carte des vins, ou vous les faire livrer lorsque cela est possible. Bread & Wine a été élu Best British Restaurant par le Evening Standard et nommé le restaurant avec le meilleur rapport qualité-prix par The Observer Food Monthly.

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