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Meilleurs restaurants pour les gourmets à Paddington

Prix
Type de cuisine (20 sur 54)

61 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant temper Paddington
4.0
Excellent(69)
Prix : cher
• Steak • Paddington
Réservé 13 fois aujourd'hui
WHO’S TEMPER?A collection of bespoke vibrant smokehouses with open fire pits, extensive wine lists and an open kitchen slap bang in the middle of the restaurants where you can watch the chefs prepare, butcher and cook your food over fire.NO INDUSTRIAL FARMINGUnlike any other meat restaurant we know we buy most of our meat from small farms and we butcher in house. This means use less cattle per week to serve the same amount of food as a like for like restaurant.Our beef is rare breed from selected UK farms with high welfare practices and all are grass fed as standard. We refuse to use any produce that we feel are mass produced or has a large environmental impact.FLAVOURWe believe this is not only a sustainability issue but also a matter of taste. Our meat is some of the best money can buy and the effort we put into our in house butchery and sourcing means the consistency of product is second to none.
Photo du restaurant The Ledbury
4.9
Exceptionnel(2695)
Prix : très cher
• Britannique • Notting Hill
Réservé 32 fois aujourd'hui
C'est en 2005 que The Ledbury ouvre ses portes avec Brett Graham en tant que chef cuisinier, soutenu par une équipe jeune et dynamique, y compris le sous-chef Greg Austin, et le directeur du restaurant Darren McHugh. Le restaurant est primé plusieurs fois et détient la très convoité, deuxième étoile Michelin.
Photo du restaurant Flesh & Buns Fitzrovia
4.6
Exceptionnel(1611)
Prix : cher
• Japonaise • Oxford Circus
Réservé 17 fois aujourd'hui
Flesh & Buns was the first restaurant in London dedicated to steamed bao and Japanese drinking food. Expect fluffy steamed buns with gutsy fillings, plus loads more plates to share. This is unusual, yet addictive, Japanese-inspired food served in a Izakaya setting.
Photo du restaurant Haidilao Piccadilly Circus
4.7
Exceptionnel(163)
Prix : cher
• Chinoise • Piccadilly
Réservé 1 fois aujourd'hui
China's Premier Hot Pot Brand - Haidilao Hot Pot Accumulated Total Customer Visits Exceeding 1 Billion Originating from Sichuan, China in 1994, Haidilao Hot Pot is the largest direct-operated hot pot brand in China and a globally renowned Chinese restaurant chain, whose accumulated total of customer visits has surpassed 1 billion. Since 2019, Haidilao has consistently ranked among the world's leading restaurant brands by brand value* for 5 consecutive years, making it the sole Chinese restaurant brand on the global market to achieve such recognition. Currently, Haidilao has opened more than 1,700 stores across 16 countries spanning across four continents, including China, Singapore, the United States, South Korea, Japan, Canada, Australia, and the United Kingdom. Through continuous product and service innovations, Haidilao spreads Chinese hot pot culture to food enthusiasts around the world, earning the love of customers from all corners of the globe.(* Source: Brand Finance)
Photo du restaurant Jikoni
4.6
Exceptionnel(575)
Prix : très cher
• Asiatique • Marylebone
Awarded 56th out of 100 best restaurants in the UK at the National Restaurant Awards in its first year, and one of Harden's Top 100 UK restaurants 2019, JIkoni’s menu draws on flavours and culinary traditions from Asia, the Middle East, East Africa and Britain.Jikoni's menu is guided by Chef Patron and award-winning food writer Ravinder Bhogal, who’s delicate hand with flavours and global mixed-heritage cooking can be seen in the dishes. Around half of the menu is vegetarian and much of Jikoni’s produce, wines and even teas are sourced from artisan and sustainable family producers.The restaurant is a culinary gem for foodies and frequented by off-duty chefs, restaurant types, and locals. Jikoni is nestled into the heart of London’s Marylebone neighbourhood, just a 5 minute walk from both Selfridges and Baker Street. To discuss larger bookings, reserve our kitchen table downstairs or for seats at the counter, contact us on 020 7034 1988 or co
Photo du restaurant Engawa Restaurant
4.8
Exceptionnel(1074)
Prix : très cher
• Japonaise • Soho
Réservé 3 fois aujourd'hui
L'Engawa Restaurant est situé dans le prestigieux Ham Yard Hotel. Il propose une cuisine traditionnelle japonaise avec un menu de dégustation de bœuf wagyu et de sushis. Ce restaurant est un véritable ambassadeur du Japon à l'étranger. Toute l'équipe souhaite apporter une expérience culinaire unique et une authentique cuisine japonaise aux Londoniens. Le groupe Salt est un chef de file de la scène culinaire japonaise, proposant une cuisine à la fois décontracté et haut de gamme. Créé en 2002, le groupe a connu une rapide croissance comme précurseur mondial, grâce à sa compréhension du marché et à l'expérience inoubliable qu'il propose à ses clients. Sa sélection de 40 restaurants comprend des salles prestigieuses dans des emplacements privilégiés, avec des destinations phares comme Osaka et Tokyo.
Photo du restaurant Ducksoup
4.4
Génial(40)
Prix : très cher
• Européenne Moderne • Soho
Réservé 29 fois aujourd'hui
We are a natural wine bar and restaurant in the heart of Soho - we change our menu weekly and cook with the seasons using the best ingredients the season has to offer. Our menu is an eclectic array of dishes that we're either in the mood to eat or that take inspiration from a dish we've enjoyed somewhere along our journey. Whatever it is, we aim for it to always be a combination of simple cooking and delicious flavours.. This keeps us excited, and what we do at Ducksoup fresh and lively. We search out characterful wines for our wine list and work with a small number of suppliers who source well-made, honest natural and biodynamic wines from producers whose wine-making practices are carried out with love and care. We change our wine list by the glass as frequently as our food menu so that you (and we) get to enjoy new and interesting wines.
Photo du restaurant The Seashell of Lisson Grove
4.5
Génial(607)
Prix : raisonnable
• Poisson • Marylebone
Réservé 2 fois aujourd'hui
Le restaurant The Seashell of Lisson Grove situé dans le quartier Marylebone promet de combler les attentes de fish and chips des plus fins palais londoniens. Cette cuisine fabuleuse, selon le critique culinaire Alain Ducasse sert «le meilleur fish and chips de Londres», ce qui veut dire beaucoup dans cette ville où les gens ne jurent que par ce plat. Il existe trop de différences entre le restaurant The Seashell of Lisson Grove et le bistro de quartier où vous avez l'habitude de déguster votre fish and chips pour toutes les énumérer ici. Par contre, ce qui fait le caractère unique du restaurant est surtout le décor qui combine aisément confort et style et qui convient tout à fait à un repas tranquille entres amis qu'à un dîner d'affaire raffiné. Alors bien sûr, le restaurant se situe dans le quartier chic de Marylebone, à proximité du West End et de nombreux sites touristiques importants de Londres, mais vous aurez tout de même la sensation de vous retrouver dans un restaurant de quartier.
Photo du restaurant Patara - Oxford Circus
4.3
Génial(1807)
Prix : cher
• Thaï • Oxford Circus
Réservé 23 fois aujourd'hui
Avec son décor chic et sa passion pour la vraie nourriture thaïe, la chaîne de restaurants Patara est très populaire auprès des gourmets les plus exigeants de Londres. L'établissement sur Maddox Street, près du Oxford Circus, est idéal pour les dîners sobres, pour refaire le plein après une journée de magasinage et pour un rendez-vous galant avant une soirée à proximité de Soho. Dans la cuisine du Patara, la brigade expérimentée utilise des recettes et des ingrédients traditionnels pour créer les favoris traditionnels de la cuisine thaïe comme le tom yum gai, le curry vert parfumé et les nouilles sautées à la thaïlandaise. Le restaurant propose aussi des créations innovantes. L'équipe vous recommande d'essayer certains des excellents plats de fruits de mer grillés comme les crevettes tigrées à la vinaigrette citronnelle et citron vert, et la morue charbonnière au gingembre, nappée d'une sauce aux haricots jaunes. La salle à manger du Patara est tout aussi impressionnante, avec des sculptures murales en bois, des banquettes en cuir marron et des faisceaux de bambou, ce qui crée un décor élégant et sans prétention, parfait pour toute occasion.
Photo du restaurant ULI Marylebone
4.5
Génial(92)
Prix : cher
• Asiatique • Marylebone
Réservé 6 fois aujourd'hui
Located at 15 Seymour Place Marylebone, ULI offers a fresh approach to Asian cuisine. Natural limed oak, soft tones of blue and contemporary art give the restaurant a clean and informal look. Our menu encompasses carefully selected dishes from Asia, all prepared using traditional Chinese, Thai, Malay and Singaporean disciplines. We believe that Asian food should be clean, fresh and healthy, and that each dish should always be made from scratch.Originally established in 1997, ULI Notting Hill is well established as a firm favourite among locals and critics alike. At our newest location at the south end of Seymour Place, ULI Marylebone serves lunch and dinner all week as well as an extensive range of snacks, cocktails and beverages.
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