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Meilleurs restaurants pour les gourmets à Green Park

Prix
Type de cuisine (20 sur 50)

69 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Wiltons
4.9
Exceptionnel(1108)
Prix : très cher
• Britannique • Green Park
Réservé 4 fois aujourd'hui
Créé en 1742, le Wiltons bénéficie d'une réputation de souper raffiné britannique, à Londres. George William Wilton a fourni les plus belles huîtres aux commerçants du London"s Haymarket. Aujourd'hui, le Wiltons poursuit cette tradition et continue à servir les meilleurs huîtres, fruits de mer et gibiers. Il mêle une philosophie moderne du service avec une tradition britannique en créant une expérience culinaire parfaite. En cas de réservation pour un groupe de 6 personnes ou plus, veuillez contacter directement le Wiltons. Pour toute demande particulière, telle qu'un gâteau d'anniversaire ou du champagne, merci de bien vouloir contacter le restaurant directement lors de votre réservation. Les hommes sont invités à porter des chemises à manches longues et des pantalons longs. Les tenues de sport ou les sandales ouvertes ne sont pas les bienvenues.
Photo du restaurant Saint Jacques
4.8
Exceptionnel(572)
Prix : très cher
• Française • St. James
Réservé 9 fois aujourd'hui
Richard Weiss, iconic restaurateur and sommelier, returns to London’s West End with Saint Jacques restaurant. A relaxed and discrete chic bistro setting, Saint Jacques makes the perfect venue for breakfast, a convivial lunch, early evening cocktail or intimate dinner to savour. Bringing new life to St James’s with classic French dishes and modern creations, the Saint Jacques seasonal menu blends tradition and innovation to suit all tastes – from Richard’s legendary tableside prepared Steak Tartare to a decadent fondant au chocolat.Saint Jacques’ interior amalgamates the characteristics of a warm traditional brasseries with a vibrant and fresh aesthetic. Key features include the light and airy main dining area, where the clean and organic design coupled with the floral artwork complements the local and seasonal ingredients used. Our French windows then open onto our courtyard, a tranquil oasis of a kind rarely found in Central London.
Photo du restaurant Hakkasan Mayfair
4.6
Exceptionnel(7823)
Prix : très cher
• Chinoise • Mayfair
Réservé 36 fois aujourd'hui
Opened in November 2010, Hakkasan Mayfair is the second London edition to the acclaimed Hakkasan brand. Innovatively created cocktails and a unique wine list, are combined with carefully chosen dim sum and Chinese dishes that are ever changing, dynamic and new. The result is authentic Cantonese cooking with a contemporary flare – at once subtle and thrilling - and all made with the best ingredients. Hakkasan Mayfair is set over two floors. The lower ground floor invites the guest to the traditional Hakkasan setting, surrounded by intricate wooden screens allowing intimate dining, whilst, the ground floor brings a combination of relaxed atmosphere and a vibrant bar encouraging guests to indulge in an inspired environment. Cloakroom available. ALIPAY and weChat payment accepted.
Photo du restaurant Jamie Oliver - Catherine St
4.3
Génial(1436)
Prix : cher
• Britannique Moderne • Covent Garden
Réservé 79 fois aujourd'hui
Situated next to the iconic Theatre Royal Drury Lane, Jamie Oliver Catherine St is an elegant oasis in the heart of Covent Garden. Seasonally changing menus feature signature plates from Jamie’s childhood and years in the kitchen. From a show-stopping seafood cocktail and theatrical roast-chicken sharer to silky fresh pasta and a decadent Snickersphere dessert. All dishes and cocktails are built around carefully-sourced ingredients from the very best British farmers, producers and makers. With a host of delicious veggie and vegan options and a kids’ menu tailor made for little ones, there’s something to suit all tastes. The beautiful private dining area seats up to 36 guests and the main restaurant is available for exclusive hire for large parties and corporate events. With cosy booths, a stunning Art Deco-inspired bar, tranquil indoor garden and sunny terrace this is a truly special place to dine.
Photo du restaurant Flesh & Buns Fitzrovia
4.6
Exceptionnel(1626)
Prix : cher
• Japonaise • Oxford Circus
Réservé 13 fois aujourd'hui
Flesh & Buns was the first restaurant in London dedicated to steamed bao and Japanese drinking food. Expect fluffy steamed buns with gutsy fillings, plus loads more plates to share. This is unusual, yet addictive, Japanese-inspired food served in a Izakaya setting.
Photo du restaurant The Ledbury
4.9
Exceptionnel(2767)
Prix : très cher
• Britannique • Notting Hill
Réservé 21 fois aujourd'hui
C'est en 2005 que The Ledbury ouvre ses portes avec Brett Graham en tant que chef cuisinier, soutenu par une équipe jeune et dynamique, y compris le sous-chef Greg Austin, et le directeur du restaurant Darren McHugh. Le restaurant est primé plusieurs fois et détient la très convoité, deuxième étoile Michelin.
Photo du restaurant Haidilao Piccadilly Circus
4.7
Exceptionnel(163)
Prix : cher
• Chinoise • Piccadilly
China's Premier Hot Pot Brand - Haidilao Hot Pot Accumulated Total Customer Visits Exceeding 1 Billion Originating from Sichuan, China in 1994, Haidilao Hot Pot is the largest direct-operated hot pot brand in China and a globally renowned Chinese restaurant chain, whose accumulated total of customer visits has surpassed 1 billion. Since 2019, Haidilao has consistently ranked among the world's leading restaurant brands by brand value* for 5 consecutive years, making it the sole Chinese restaurant brand on the global market to achieve such recognition. Currently, Haidilao has opened more than 1,700 stores across 16 countries spanning across four continents, including China, Singapore, the United States, South Korea, Japan, Canada, Australia, and the United Kingdom. Through continuous product and service innovations, Haidilao spreads Chinese hot pot culture to food enthusiasts around the world, earning the love of customers from all corners of the globe.(* Source: Brand Finance)
Photo du restaurant Decimo at The Standard, London
4.2
Génial(691)
Prix : très cher
• Mexicaine Contemporaine • Cross Kings
Réservé 30 fois aujourd'hui
Michelin-starred Chef Peter Sanchez-Iglesias merges the Spanish cuisine of his family with his love of Mexico for his debut London restaurant, Decimo.Expect lots of flavour - Gambas Rojas, mezcal cocktails, and a dramatically different tortilla. Situated on the 10th floor of The Standard, London, Decimo is uniquely positioned with floor-to-ceiling windows and dramatic views across the London skyline and is accessible by our exterior red-pill lift.Please note: The last booking for children under 16 is 6pm
Photo du restaurant Engawa Restaurant
4.7
Exceptionnel(1082)
Prix : très cher
• Japonaise • Soho
Réservé 9 fois aujourd'hui
L'Engawa Restaurant est situé dans le prestigieux Ham Yard Hotel. Il propose une cuisine traditionnelle japonaise avec un menu de dégustation de bœuf wagyu et de sushis. Ce restaurant est un véritable ambassadeur du Japon à l'étranger. Toute l'équipe souhaite apporter une expérience culinaire unique et une authentique cuisine japonaise aux Londoniens. Le groupe Salt est un chef de file de la scène culinaire japonaise, proposant une cuisine à la fois décontracté et haut de gamme. Créé en 2002, le groupe a connu une rapide croissance comme précurseur mondial, grâce à sa compréhension du marché et à l'expérience inoubliable qu'il propose à ses clients. Sa sélection de 40 restaurants comprend des salles prestigieuses dans des emplacements privilégiés, avec des destinations phares comme Osaka et Tokyo.
Photo du restaurant Ducksoup
4.5
Génial(69)
Prix : très cher
• Européenne Moderne • Soho
Réservé 43 fois aujourd'hui
We are a natural wine bar and restaurant in the heart of Soho - we change our menu weekly and cook with the seasons using the best ingredients the season has to offer. Our menu is an eclectic array of dishes that we're either in the mood to eat or that take inspiration from a dish we've enjoyed somewhere along our journey. Whatever it is, we aim for it to always be a combination of simple cooking and delicious flavours.. This keeps us excited, and what we do at Ducksoup fresh and lively. We search out characterful wines for our wine list and work with a small number of suppliers who source well-made, honest natural and biodynamic wines from producers whose wine-making practices are carried out with love and care. We change our wine list by the glass as frequently as our food menu so that you (and we) get to enjoy new and interesting wines.
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