Nommé en mémoire du Nicholas Hawksmoor Christchurch Spitalfields, juste en bas de la rue, Hawksmoor Spitalfields ouvert en 2006 à reçu des critiques dithyrambiques, consacrant l'histoire d'amour de Londres avec le steak. Hawksmoor Spitalfields est un steak house sans prétention, obsédé par la qualité, servant exclusivement du bœuf britannique de races traditionnelles, fournies par les bouchers récipiendaires de prix du The Ginger Pig. Le restaurant de 115 couverts mise également sur une carte des vins mettant en vedette des petits producteurs coup de coeur mais aussi de grands vignobles.
We share our love of Mediterranean freshness, flavours and colours, and the pleasure of coming together to enjoy good food. Inspired by the abundance and the cherished culinary recipes of a diverse region.
Roe is a modern and spacious restaurant in the heart of Wood Wharf from the trio behind the critically-acclaimed sister restaurant Fallow St James’s and FOWL.The extensive a la carte menu is divided into nibbles and flatbreads, skewers and grilled options, with larger plates and sides also available. As well as championing modest, British ingredients, Roe’s dishes showcase underused and underappreciated produce. Rare breed meats and carefully sourced fish from the British Isles are central to the menu, as well as regenerative crops like Wildfarmed native grain.
ST. JOHN Bread & Wine reflète les rythmes de son environnement local tout en observant le même respect pour les ingrédients saisonniers et indigènes ainsi que « l'intégralité de l'animal » en tant que restaurant « grand frère » . Ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper 7 jours par semaine, cette adresse se démarque avec un menu moins formel, puisque les clients sont vivement encouragés à partager les plats qui sortent de la cuisine.
Vous pourrez acheter sur place des articles de leur boulangerie ainsi que des bouteilles de vin, à l'unité ou à la caisse, à partir de leurs carte des vins, ou vous les faire livrer lorsque cela est possible.
Bread & Wine a été élu Best British Restaurant par le Evening Standard et nommé le restaurant avec le meilleur rapport qualité-prix par The Observer Food Monthly.
LET'S M-EAT UP!!!*Please note: We ONLY SERVE BUFFET on EVERY TUE starting 5PM- 8.30PM*KEONBAE was born from a passion for sharing our love for authentic Korean barbeque and cuisine. Our mission is to create warm and memorable dining experiences where friends and family come together to share the joy of sizzling love.Experience the magic of Korean barbecue and the warmth of our KEONBAE family."건배" (Cheers!!) to good food and great company!
Bringing a dash of Danish-Japanese style to the Shoreditch High Street and the neighbourhood’s already vibrant dining scene.There’s lots to look forward to. An urban-cool restaurant that mixes Danish Hygge with Japanese aesthetics, where you can dine and unwind. As well as our classic menu of creative sushi, grilled yakitori sticks and meticulously mixed drinks.*NEW* STICKS'N'SUNRISE (Weekdays 7am - 10am, Weekends 7am - 10.30am)Enjoy a Danish-Japanese breakfast featuring classics with a twist. From Continental cuts and Danish cheese to Miso Benedict, Soy-cured Salmon on Rye and a Sunrise Breakfast with streaky bacon – it’s a wake-up call worth getting out of bed for. Don’t miss our Kimchi Bloody Mary – guaranteed to start your day the right way.*NEW* ALL YOU CAN SIP BRUNCH (Saturdays 12pm - 4pm)Where Saturdays come with bold flavours, resident DJs eclectic beats and flowing drinks, all designed to share with friends.A sushi restaurant - even for those that don't like fish.
Relaxed and friendly local set on the canal towpath on Fish Island, East London. Serving a seasonal menu of British and Irish food, coffee and drinks. Dog friendly. Outdoor seating.Open for breakfast, brunch, lunch and Sunday lunch. Evenings from Summer.
A new neighbourhood Italian restaurant in Hackney, E9.Home-style cooking from Mitchell Damota and Gianmarco Leone.Interiors by Spazio Leone, in collaboration with Sicilian designer Oscar Piccolo.
Experience our restaurant, nestled in the heart of England’s maritime history. Located near the Cutty Sark, our Greenwich restaurant offers Nordic airiness and cozy corners. Enjoy quality sushi and sticks from the grill – plus everything in-between. A sushi restaurant - even for those that don't like fish.
Plus qu'un restaurant, le Cafe Spice Namaste est une institution culinaire. Il s'agit d'un célèbre restaurant indien, sorte de monument gastronomique appartenant à Cyrus et Pervin Todiwala. Il se trouve à quelques pas de la Tour de Londres. Depuis plus de dix-sept ans, il accueille des personnes du monde entier qui viennent profiter de la cuisine délicieusement originale du chef Cyrus ainsi que de l'aimable et chaleureux service de ce petit local au cœur de la ville historique de Londres.
Sa riche carte propose des plats traditionnels de Goa, d'Inde du Nord, de Hyderabad et du Cachemire rehaussés d'une touche contemporaine, remarquable selon certains. C'est avec fierté et honnêteté que cet établissement cuisine et vous sert des plats toujours composés d'ingrédients de saison et autant que possible du meilleur des produits britanniques locaux.