Michelin recommended Aziza presents inventive takes on California influenced, Mediterranean & Moroccan dishes, all enhance with western style service, beverages & desserts - adapted to a fine-dining yet casual setting. organic & locally produced ingredients are prominently featured on the menu that portrays Mourad Lahlou’s unique creations & modern versions of Moroccan classics.the dinner menu is designed for flexibility with a diverse range of meal options. the inspired starter menu presents refreshing appetizer choices, or can serve as a basis for a complete meal. Moroccan classics are well represented & are accompanied by signature & innovative selections. Aziza redefines the rustic yet elegant comfort of a true neighborhood restaurant.
D'après le Gourmet Magazine, les saveurs de la cuisine du Milano et l'ambiance de sa salle à manger rappellent en tous points les trattorias traditionnelles des villes d'Italie. Ce restaurant élégant sert dans un cadre intime et chaleureux des spécialités préparées avec des ingrédients d'une qualité incomparable, notamment des pâtes faites à la main, du veau de premier choix, de la polenta, du risotto ou encore des fruits de mer frais livrés chaque jour. Son personnel est également italien. Surnommé le « trésor caché de Russian Hill », le Milano est considéré par le San Francisco Chronicle comme « l'un des meilleurs restaurants de la ville ».