Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Nashville

Meilleurs restaurants pour les gourmets à Downtown / Sobro

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

20 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant etch - Nashville
4.7
Exceptionnel(8557)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 17 fois aujourd'hui
Etch est la dernière entreprise culinaire de Chef Deb Paquette. Situé au rez-de-chaussée de la tour Encore au centre-ville de Nashville, Etch propose une salle à manger privée, un bar complet et une cuisine ouverte avec un comptoir-bar. Au cours de ses 13 premières années en tant que Chef / Propriétaire de Zola, Deb Paquette a reçu des éloges comme étant meilleur chef de Nashville et le meilleur restaurant de Nashville à plusieurs reprises. Les restaurants de Nashville sont nombreux, mais Etch se distingue avec des saveurs audacieuses et des présentations colorées. La cuisine du Etch est complétée par leur carte des vins, avec une vaste sélection de vins du monde entier. Vous pourrez également profiter de leur carte de cocktails revisitant les classiques avec une touche moderne, et offrant une variété de bières éclectiques dont les bières en fut régionales. Ils vous invitent à venir goûter à la dernière création du chef Paquette, un menu reconnu comme étant : "Signature Deb - unique, ludique, over-the-top, et vraiment digne d'ovation, comme son restaurant de Encore" (Carrington Fox, Nashville Scene).
Photo du restaurant Deacon's New South
4.4
Génial(2315)
Prix : cher
• Grillade • Centre-ville
Billed as a modern Southern steakhouse, Deacon’s New South will feature a prominent dry-aging room and an exposed kitchen setting with a wood fire grill, as well as two bars, an eclectic lounge and a private area that can be reserved for large parties. Though it was built in the 1950s, the building’s art-deco influences — such as brass and copper details and bold architectural patterns — will be incorporated into the sleek, industrial design of Deacon’s.
Photo du restaurant Pelato
4.8
Exceptionnel(373)
Prix : cher
• Italienne • Germantown
Réservé 79 fois aujourd'hui
At Pelato we proudly serve authentic Brooklyn Italian fare, reimagined in a small plate & casual atmosphere. We embrace the richness of Italian culture, infused with the unmistakable spirit of Brooklyn. It's not just a motto; it's in our DNA.For groups of 9 or more and private event inquiries, please reach out to Holly at holly@pelatorestaurant.com. Limited reservations may available for our covered patio. Outdoor dining availability subject to weather conditions. Indoor seating is not guaranteed for patio diners in the event of poor weather conditions. 20% gratuity will be applied to groups of 6 or more. Split checks may be divided up to 4 credit cards at equal value. ​A corkage fee of $45 per 750ml will be applied to guests bringing their own wine (limit 2 bottles). A dessert plating fee of $5 per person will be applied to any outside desserts bro
Photo du restaurant Adele's
4.7
Exceptionnel(5887)
Prix : cher
• Américaine • Le Gulch
Réservé 64 fois aujourd'hui
Une cuisine inspirée par les saisons, d'origine locale, étonnamment simple.
Photo du restaurant Oak Steakhouse - Nashville
4.5
Génial(3906)
Prix : raisonnable
• Grillade • Le Gulch
Réservé 36 fois aujourd'hui
Nestled at the base of the iconic Westin Hotel in the heart of Nashville, TN, our steakhouse offers a sophisticated dining experience where modern elegance meets Southern hospitality. Open Sunday through Thursday from 5 PM to 9 PM, and Friday through Saturday from 4 PM to 10 PM, we provide an inviting atmosphere perfect for both intimate dinners and special celebrations. Guests enjoy the convenience of complimentary valet parking at the Westin Hotel next door, ensuring a seamless experience from arrival to departure. Join us for expertly crafted steaks, an exceptional wine list, and an unforgettable evening in Music City.
Photo du restaurant The Catbird Seat
4.8
Exceptionnel(176)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Music Row
Réservé 4 fois aujourd'hui
The Catbird Seat is an intimate, chef-driven restaurant and culinary incubator that provides chefs a creative outlet in an interactive and open kitchen setting. With just 20 seats arranged around a U-shaped counter, guests are offered a front-row view of the chefs at work, crafting a 10-12 course tasting menu that evolves with the seasons.Currently led by Chefs Tiffani Ortiz and Andy Doubrava, the menu features a dynamic selection of dishes that emphasize sustainability and innovation. Drawing on ingredients preserved from past seasons, foraged finds, and items from their larder, Ortiz and Doubrava showcase their commitment to creativity, resourcefulness, and a modern approach to sustainable cooking.Since its opening, The Catbird Seat has received numerous accolades, including recognition as one of GQ Magazine’s Best New Restaurants, Bon Appetit’s Best New Restaurants, Wine Enthusiast’s Top 100 Wine Restaurants, and Opinionated About Dining’s Top 100 North American Restaurants.
Photo du restaurant The Chef and I
4.5
Génial(3030)
Prix : cher
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Music Row
Réservé 6 fois aujourd'hui
Lunch at "The Chef and I" is packed full of flavor. Located in our "Backstage" area downstairs in a casual atmosphere, sit where you can see what's happening in our kitchen. Enjoy popular items like the smash burger melt, hot fish sandwich and roma crunch salad or indulge in the chef's favorites of marinated salmon and green chile chicken melt. The Chef and I is built on a love story between two people that began 15 years ago in Nashville, Tennessee. We serve innovative cuisine in a fun environment. You can choose to order off the menu or do a chef's tasting any day of the week. A private chef’s table, an interactive show kitchen in addition to regular dining is what you’ll find at The Chef & I Nashville! Caramelized cauliflower, brussels sprouts, burrata and peaches, smoked elk rack, mojo Tennessee trout and black peppercorn steak our some of our current favorites. Farm to table cuisine with local and unique ingredients is what we are known for. Nashville's best!
Photo du restaurant The Mockingbird Nashville
4.7
Exceptionnel(3173)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Le Gulch
Réservé 43 fois aujourd'hui
Modern Diner. Global Fare. Delicious Fun. This is The Mockingbird. Led by talented culinary duo executive chef / partner Brian Riggenbach and front-of-house extraordinaire / partner Mikey Corona, The Mockingbird offers a menu of comfort classics with a global twist and an ambiance of art deco diner whimsy. Walls are covered in beautiful custom-made wallpaper, painted tin tiles on the ceiling, windows open to two patios as weather allows and a larger-than-life mirrored bird sculpture overlooking the dining room. And then there’s the food and drink! Munch on a Mockingburger or Mac N Cheese (aka Feeling Grate!) while sipping an Old-Fashioned-ish or a Punchin’ Bag (ask about it – they are famous!). We also love hosting group events! We have a private dining room, an upstairs dining room and an enclosed patio, all perfect for bridal showers and bachelorette parties plus business lunches and corporate dinners. Y’all come see us! **Reservation cancelation policy is strictly enforced**
Photo du restaurant Urban Grub
4.8
Exceptionnel(5306)
Prix : cher
• du Sud des États-Unis • Waverly / Melrose / Breeze Hill
Réservé 77 fois aujourd'hui
Connue pour ses disques de platine et sa bonne cuisine, la ville de Nashville regorge de restaurants. Cependant, aucun n'égale la passion et la cuisine variée de l'unique Urban Grub, une valeur sûre. Loin du haut-de-gamme étouffant, l'Urban Grub vous accueille dans une ambiance saine et décontractée, constituant ainsi la prochaine grande star de la scène culinaire de Nashville. Conjuguant traditions du sud et touches savoureuses, le menu se compose de poissons et de fruits de mer frais, d'huîtres fraîchement écaillées, de viandes grillées et fumées, de légumes, ou encore de mets de style cantine.
Photo du restaurant Locust Nashville
4.9
Exceptionnel(35)
Prix : très cher
• Irlandaise • Belmont / Hillsboro
Réservé 7 fois aujourd'hui
Locust brings a chaotic elegance to Nashville's dining scene. Chef Trevor Moran and team carefully assemble an ever-changing menu highlighting seafood and local, seasonal products: think raw bar selection, whole grilled fish, a decadent crab omelette, all rounded out with tea and biscuits shaved ice. On Sunday nights, the team pumps out dumplings folded to order for a more casual, walk-ins-only experience. Lunch: Friday - Sunday 12:00 PM - 3:00 PM (reservations required)Dinner: Friday - Saturday 5:00 PM - 9:00 PM (reservations required)Sunday Walk-Ins: 6:00 PM - 9:00 PM (first come, first served)Patio Bar: Friday - Sunday 4:00 PM - 9:00 PM*Please note that Locust is a CARD ONLY establishment, and does not accept cash payments at this time.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable