Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Portland / Orégon

Meilleurs restaurants pour les gourmets à Carver

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

15 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Kachka
4.8
Exceptionnel(2246)
Prix : cher
• d'Europe de l'Est • Sud-est de Portland
Réservé 92 fois aujourd'hui
Kachka features an award-winning menu of post-soviet inspired dishes including famous dishes such as the Herring under a fur coat, Rabbit in a clay pot, dumplings and much more. The restaurant is an homage to the dishes our chef/owner grew up eating. Kachka is open for indoor onsite dining. Walk-in lounge and bar seating are also available. Our Lavka grocery is open from 11am-9pm daily with counter service ordering from our Lavka cafe and deli available from 11-3. Seating is first come first serve on our upper patio or indoor lounge tables. We have proudly replaced tipping with a 22% service fee in order to provide a base wage of $25 per hour and free healthcare for all employees. More information is available at kachkapdx.com/wage-equityFor more info about Kachka, and our deli Lavka please visit our website: https://www.kachkapdx.com/about-us
Photo du restaurant Nostrana
4.7
Exceptionnel(5615)
Prix : cher
• Italienne • Sud-est de Portland
Réservé 46 fois aujourd'hui
Le Nostrana (littéralement « la nôtre ») sert une nourriture simple et locale, faite à partir d'ingrédients honnêtes. Pur. Régional. Italien.
Photo du restaurant Oma's Hideaway
4.8
Exceptionnel(134)
Prix : cher
• Indonésienne/Malaisienne • Sud-est de Portland
Réservé 19 fois aujourd'hui
Oma's Hideaway is a vibrant, maximalist restaurant inspired by the life and spirit of Chef Thomas Pisha Duffly's grandmother, Kiong Tien “Tina” Vandenberg. Her ability to adapt, to make the most out of limited resources, and to stay creative while projecting warmth and brightness is the guiding force behind Oma’s Hideaway.Born during the pandemic as a pop-up in the Gado Gado parking lot, Oma’s became a permanent beacon of iridescent light in Portland’s Richmond neighborhood in 2021. The menu draws from Tina’s life story, taking influence from the craveable, soul-satisfying hawker food of Singapore and Malaysia and “turning up the volume” with exaggerated yet balanced flavors in Chef Tom’s signature style. Oma’s serves dinner accompanied by a seasonal list of hand-crafted cocktails and zero-proof drinks.
Photo du restaurant Le Pigeon
4.8
Exceptionnel(1635)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Sud-est de Portland
Réservé 12 fois aujourd'hui
Le Pigeon sert une cuisine d’inspiration française audacieuse accompagnée d'un grand choix de vins dans une salle à manger intime, dans la rue East Burnside Street de Portland. Sur réservation, vous mangerez à une table commune, mais ce restaurant propose aussi le plan de travail du chef pour ceux qui n'auraient pas réservé.
Photo du restaurant Lilia Comedor
4.8
Exceptionnel(342)
Prix : très cher
• De la ferme à la table • Portland S.-O.
Réservé 14 fois aujourd'hui
Award-winning Chef Juan Gomez, who helped República garner best new restaurant nods from Bon Appétit and James Beard, is taking a more personal approach to PNW cuisine. Recently nominated one of the Top 50 Restaurants in the Country by the New York Times, Lilia offers dishes like Pork Collar Confit and fresh Aguachile, leaning on Chef Juan's Mexican-American roots while showcasing hyper-seasonal and locally sourced ingredients. The airy, unpretentious space and breezy patio befit the South Waterfront vibe.Please note, our prices vary each week according to market price of local ingredients.
Photo du restaurant Shalom Y'all
4.9
Exceptionnel(112)
Prix : cher
• Méditerranée • Sud-est de Portland
Réservé 36 fois aujourd'hui
Shalom Y'all is an exploration and celebration of the Levant. We combines flavors and dishes from the Eastern Mediterranean, North Africa, and the Middle East with the produce and proteins of the Pacific Northwest to produce a phenomenal menu. Some standout items include the grilled lamb chops in Greek vinaigrette, the Baharat spiced chicken kebab served over mejadara, and our silky hummus served with fresh baked pita.Shalom Y'all is located in the heart of Eastside Portland, Oregon and boasts a charming, industrial atmosphere featuring exposed cement walls flanked by warm wooden accents. You'll experience innovative yet approachable cuisine, an inspired menu of cocktails and beverages, all in a lively atmosphere.We are currently reserving seating in our Dining Room, our Bar (21+), and our Chef's Counter.
Photo du restaurant Avanti
4.8
Exceptionnel(284)
Prix : très cher
• Régionale Américaine (Nord-Ouest) • West Linn
Réservé 10 fois aujourd'hui
Locally owned and operated by long time Portland area chef Mark Carruth, Avanti serves up high quality food featuring unique and delicious taste profiles in an intimate, but lively setting. Cocktails from the craft bar and offerings from the wine list complete the experience.
Photo du restaurant Magna Kusina
4.8
Exceptionnel(133)
Prix : raisonnable
• Philippine • Sud-est de Portland
Réservé 4 fois aujourd'hui
Chef Carlo Lamagna, one of Food and Wines Best New Chefs and a James Beard Awards finalist, brings a twist to the food he grew up on. A modern take on Filipino cuisine steeped in traditional dishes. Old school flavor with a new school style. Connecting with diners through flavor and story. Enjoy signature takes on popular Filipino dishes at this award winning restaurant.
Photo du restaurant Higgins Restaurant & Bar
4.7
Exceptionnel(3124)
Prix : cher
• Organique • Portland S.-O.
Réservé 21 fois aujourd'hui
Vous êtes invité à découvrir cet établissement situé dans l’une des régions agricoles les plus fertiles, productives et diversifiées du monde.
Photo du restaurant Tavern on Kruse
4.5
Génial(1882)
Prix : cher
• Régionale Américaine (Nord-Ouest) • Lake Oswego
Réservé 33 fois aujourd'hui
Locally sourced and seasonally inspired, Tavern on Kruse changes menus every 12 weeks as we weave the season's perfectly-fresh and perfectly ripe bounty into our offerings. Our executive chef, Nathan Bates, spent four and half years at the Michelin 3-Star "Fifth Floor" in San Francisco. Our space is elegant, but our staff is friendly and jovial as we see "people" as the reason for dining. We look forward to meeting you.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable