Le chef du Santaella a transformé ce qui était son atelier de restauration en un espace salué pour son architecture pour vous y proposer un menu plein de saveurs, faisant appel à une multitude d'ingrédients frais et locaux en provenance d'un marché fermier situé à seulement quelques pas. Ce lieu vous raconte une longue et passionnante histoire dont les tons vert, brun et boisés sont le décor. Un jardin intérieur peuplé de plantes et d'arbres indigènes, comme le papayer et les bananiers ornementaux, sert de point focal à la salle à manger principale.
Présentant une salle à manger d'une capacité de 75 sièges ainsi qu'un bar de 16 places conçu pour la restauration, le Santaella célèbre les racines de la comida criolla, la cuisine créole de l'île, et intègre les techniques, saveurs et fusions du monde entier dans ses plats.
We are an interactive culinary environment.At our restaurant we create and interpret the culinary ideas inspired from different cultures, products, and techniques. Our always evolving menu is a result of the interaction and interchange of different experiences. An open kitchen, eclectic and without limitations. Because cooking is our passion.Historically cooking evolved through the interaction and exchange of cultures. Through this premise and advances in technology our project, Cocina Abierta, was born, designed for the sharing and development for our passion.Cocina Abierta is a restaurant and school.
Indulgent and innovative, Mario Pagán Restaurant offers a modern Puerto Rican gastronomic experience unlike any other. Located in the heart of Condado, Puerto Rico, Chef Pagán's signature restaurant is a true reflection of the island's rich cultural heritage, where international techniques and local ingredients mingle in exquisite dishes and lavish drinks. Whether you're looking for a romantic dinner or a night out on the town, Mario Pagán Restaurant is guaranteed to leave a lasting impression that transcends borders and cultures.