Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Royaume-Uni
  3. Londres

Meilleurs restaurants pour une soirée en amoureux à Poplar

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

541 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Eadn London - Restaurant, Bar & Lounge
3.7
Très bon(262)
Prix : cher
• Méditerranée • Canning Town
Réservé 17 fois aujourd'hui
Experience entertainment dining like no other. From the moment you walk through the door we guarantee to deliver an experience making it hard for you to leave.Browse through our delicious menu guaranteed to satisfy your pallets. Our chef has spent months perfecting each dish so whatever you choose is sure to please. Our menu focuses on fresh ingredients and flavours.Please note all bookings are subject to a two-hour sitting, Customers are advised to plan their journey.The restaurant - 18 years and the lounge - 21 years. Physical IDs is required.
Photo du restaurant ROKA - Canary Wharf
4.5
Génial(642)
Prix : très cher
• Japonaise • Canary Wharf
Réservé 2 fois aujourd'hui
Happy Hour (Bar Area only)Available Monday – Friday16:00-19:30On walk in basisAbout ROKAThe name ROKA carries great meaning - ROKA is a meeting place where food and drinks are shared with friends (ro) and heat, warmth and an all-embracing energy surround (ka). The principle cuisine is from the robata grill, which originates from the fishermen of the northern coastal waters off japan, who would cook the fish on the boats with different charcoals and share the bounty with one another using their oars.ROKA charlotte street opened in 2004, ROKA canary wharf in 2009, ROKA mayfair in february 2014 and ROKA aldwych in october 2014.Kindly note that our set brunch menu is served throughout lunchtime on Saturdays and all day on Sundays – a la carte menu is not available during this time. Menus may vary according to date, time and location, please check menus prior to booking.
Photo du restaurant Gallio
4.4
Génial(435)
Prix : raisonnable
• Méditerranée • Canary Wharf
Réservé 9 fois aujourd'hui
We share our love of Mediterranean freshness, flavours and colours, and the pleasure of coming together to enjoy good food. Inspired by the abundance and the cherished culinary recipes of a diverse region.
Photo du restaurant Los Mochis London City
4.3
Génial(849)
Prix : très cher
• Pourtour du Pacifique • Liverpool Street
Réservé 44 fois aujourd'hui
Where Mexican & Japanese Cuisines Meet with City ViewsPerched above Broadgate Circle, Los Mochis London City promises an unparalleled fusion of vibrant Mexican and Japanese flavours with breathtaking city views. Explore diverse spaces, from the main dining area with a sushi bar to a scenic rooftop terrace, an intimate private dining room, a chic Agaveria bar & lounge, and an exclusive omakase experience. Each zone offers a unique ambiance, providing an unforgettable backdrop to savour the cityscape. Embark on a culinary journey that seamlessly blends Mexican and Japanese influences at Los Mochis London City, a top destination for a dynamic dining experience in the heart of the city.
Photo du restaurant Clos Maggiore
4.6
Exceptionnel(15215)
Prix : cher
• Française • Covent Garden
Réservé 25 fois aujourd'hui
Clos Maggiore est une oasis de calme au cœur de Covent Garden. Influencé par les auberges de campagne stylisées de Provence et de Toscane ses intérieurs uniques créent une chaleur et une intimité qui plaisent tant aux gens d'affaire qu'aux particuliers. La véranda a un toit en verre entièrement rétractable créant un espace salle à manger lumineux et aéré, particulièrement agréable pendant les saisons de printemps et d'été. Il se transforme en soirée par l'utilisation de bougies, la lueur des étoiles et un feu crépitant pendant les mois d'hiver. Le Chef de cuisine Marcellin Marc propose une sublime cuisine d'inspiration provençale avec un panache contemporain. Marcellin est déterminé à utiliser des ingrédients locaux et saisonniers pour créer des menus parfaitement équilibrés qui se sont mérités trois rosettes - AA depuis 2008. La vaste cave du Clos Maggiore compte plus de 2000 crus et a été bonifiée plus tôt cette année pour inclure 400 vins supplémentaires à des prix allant d'accessible - à moyen de gamme. Nous sommes très fiers d'avoir obtenu le "Best of Award of Excellence" sans interruption depuis 2003 attribué par le Wine Spectator.
Photo du restaurant St. JOHN Smithfield
4.8
Exceptionnel(4106)
Prix : très cher
• Britannique • Farringdon
Réservé 31 fois aujourd'hui
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market. En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009. Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature. Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
Photo du restaurant Blacklock City
4.8
Exceptionnel(4479)
Prix : raisonnable
• Steak • Bank
Réservé 38 fois aujourd'hui
Blacklock is a modern version of the Great British chophouse. Set in an old electricity substation on the site of London"s oldest meat market. We take the best meat in the country from the award-winning farmer and butcher Philip Warren in Cornwall. We cook chops simply over our real charcoal grill with a little help from vintage Blacklock irons and serve it all up alongside cocktails that give back and wine on tap in our atmospheric subterranean chop mecca. On Sundays we serve a Roast almost as good as Mum's.We have limited spaces for Walk-ins, so we encourage booking in advance to avoid disappointment during busy times.Monday - FridayBookings & Walk-ins for lunch - 12pm - 3pmBookings & Walk-ins for dinner - 5pm - 10pmSaturday Bookings & Walk-ins all day - 12 - 10.30pmSundayBookings & Walk-ins - 12pm - 5:45pm
Photo du restaurant Tom's Pasta
4.8
Exceptionnel(57)
Prix : raisonnable
• Italienne • Dalston
Réservé 1 fois aujourd'hui
A neighbourhood restaurant serving fresh, handmade pasta and lasagne better than your mum's. Perfect for date nights, catch ups with friends and parties for larger groups.
Photo du restaurant Big Easy Canary Wharf
4.3
Génial(8047)
Prix : cher
• Barbecue • Canary Wharf
Réservé 4 fois aujourd'hui
Le Big Easy Bar.B.Q & Lobstershack propose des barbecues au feu de bois, du homard, des steaks, des margaritas et de la musique. Cette institution locale accueille un public international. Ce n'est pas un secret, la réussite d'un barbecue exceptionnel dépend d'abord de la viande. Toutes les viandes proviennent de bouchers de confiance qui préparent les meilleurs morceaux provenant d'élevages soigneusement sélectionnés.
Photo du restaurant Luciano by Gino D’Acampo London
4.3
Génial(1176)
Prix : cher
• Italienne Moderne • Covent Garden
Réservé 29 fois aujourd'hui
If your preferred date or time not available, please call us on 020 3973 0733 or email us on london.me@lucianobyginodacampo.com and one of our team will try everything possible to accommodate your preferred date and time.Located at the ME London on The Strand in the heart of London’s West End ( Aldwych Side ) yards away from Somerset House, Luciano by Gino D’Acampo will provide guests with luxury all day, every day dining, serving lunch, dinner & drinks, until late. The menu, designed by Gino and his team of talented development chefs, alongside acclaimed Executive Head Chef Calogero Carlino, will be fitting for it’s location. Incorporating Italian classic dishes with a focus on quality and ingredient provenance. An authentic Italian service will complement the menu, adding to the premium and yet informal dining experience, with a large, open-theatre style kitchen taking centre stage.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable