A restaurant, wine bar and fermenting kitchen - we're open for lunch Wednesdays to Sundays and dinner all week. Our menu changes monthly and our cooking is simple and seasonal. It's here we make all our seasonal ferments, pickles and drinks - all of which you can buy ready jarred from our fridge. Our large kitchen counter is the centrepiece, and you’re invited to grab a seat, order something to eat and enjoy the workings of life in our kitchen. In the evening, the lights go down, dinner is served and you can enjoy wines by the glass and bottle from our ever-changing wine list of natural and biodynamic wines.
“A stones throw away from Dalston Kingsland Station you will find The Dalston Jazz Bar. It’s a full on restaurant up until 10 PM. They serve an array of fresh seafood as well as yummy beer from a local brewery and cocktails. The live band plays throughout the night with a few breaks. After 10 PM they clear all tables and chairs to create a dance floor and this place then really starts to rock! We don't do vegan or vegetarian food. We specialize in fish. Tuesdays are our LGBTQ night, but everyone is welcome. Tuesdays will now feature live jazz bands."
Le St. John est la maison d'origine de Fergus Henderson, auteur de «Tout manger, du museau à la queue ". Il a ouvert ses portes en 1994 dans un ancien fumoir, à l'angle de Smithfield Market.
En célébrant les meilleurs produits britanniques du pays et en tirant le meilleur parti des meilleurs produits de saison, tout en maîtrisant les techniques de cuisson, le St. John est devenu l'un des 50 meilleurs restaurants au monde et a reçu sa première étoile Michelin en 2009.
Tout manger du museau à la queue signifie que, le cas échéant, toutes les parties de l'animal doivent être utilisées dans la cuisine. Ainsi aux côtés d'un rôti de boeuf et d'une limande sole, vous seront aussi proposés de la rate de porc, des rognons et du cœur de bœuf, du foie et des tripes ainsi qu'une salade de persil et d'os à moelle, véritable plat signature.
Bien que souvent déconseillé aux végétariens, ce restaurant saura leur préparer des plats adaptés à base de bons produits, avec le même soin que celui apporté à la viande, au poisson, aux volailles et aux desserts.
A neighbourhood restaurant serving fresh, handmade pasta and lasagne better than your mum's. Perfect for date nights, catch ups with friends and parties for larger groups.
Blacklock Shoreditch is set an old furniture factory in the heart of London’s East End. Expect the usual highest quality meat from Phillip Warren in Cornwall for unbeatable value and always lots of fun.On Sundays it's our award winning Sunday Roasts, almost as good as Mum’s.Monday - FridayBookings and Walk-ins for lunch from 12pm - 3pm Bookings and Walk-ins for dinner from 5pm - 11pmSaturday Bookings and Walk-ins all day from from 12pm - 11pmSundayBookings from 11:45am - 8:30pmSome Walk-ins available
Un mélange intoxicant de glamour du mi-siècle et d'art impressionnant, Sexy Fish au Berkeley Square peut accommoder jusqu'à 200 clients entre le restaurant, le bar et le comptoir de la cuisine ouverte. Dégustez des plats inspirés par la cuisine des mers d'Asie. Le restaurant est ouvert de midi jusqu'à tard, 7 jours par semaine.
Situated on Newington Green, Jolene is a relaxed neighbourhood restaurant and bakery, with a natural wine cellar. Focussing on flavour, provenance and sustainability, the menu changes weekly. Maximum table booking of 6 pax.
Home of the Bridgerton Afternoon Tea. Whether for a special celebration, or simply the pleasure of a quintessentially English ritual performed with unparalleled attention to detail, Afternoon Tea at The Lanesborough is an occasion to be treasured. Mere moments from Knightsbridge and leafy Hyde Park just across the road, The Lanesborough is the ideal choice for afternoon tea in London. Served daily in the majestic, naturally-lit surroundings of the hotel’s dining room, The Lanesborough Grill, afternoon tea is accompanied by a pianist at weekends.Please view the menus below to find out which afternoon tea menu is served on your booking date.Vegetarian, vegan, gluten-free and halal menus are also available. Please notify the restaurant of any dietary requirements or allergies with a minimum of 48 hours in advance of your booking. A children's menu is available and is charged at £50 per child. If your booking includes children please make a note in your booking.
Le Primeur est un restaurant avec comptoir occupant un ancien garage automobile des années 1920 situé entre Hackney et Islington. Il sert des spécialités du jour de style britannique et européen à partager. La carte des vins, renouvelée quotidiennement, comprend des vins du terroir proposés par des producteurs utilisant des techniques naturelles permettant de mettre en valeur la véritable saveur des fruits et de leurs ferments.
Clos Maggiore est une oasis de calme au cœur de Covent Garden. Influencé par les auberges de campagne stylisées de Provence et de Toscane ses intérieurs uniques créent une chaleur et une intimité qui plaisent tant aux gens d'affaire qu'aux particuliers. La véranda a un toit en verre entièrement rétractable créant un espace salle à manger lumineux et aéré, particulièrement agréable pendant les saisons de printemps et d'été. Il se transforme en soirée par l'utilisation de bougies, la lueur des étoiles et un feu crépitant pendant les mois d'hiver. Le Chef de cuisine Marcellin Marc propose une sublime cuisine d'inspiration provençale avec un panache contemporain. Marcellin est déterminé à utiliser des ingrédients locaux et saisonniers pour créer des menus parfaitement équilibrés qui se sont mérités trois rosettes - AA depuis 2008. La vaste cave du Clos Maggiore compte plus de 2000 crus et a été bonifiée plus tôt cette année pour inclure 400 vins supplémentaires à des prix allant d'accessible - à moyen de gamme. Nous sommes très fiers d'avoir obtenu le "Best of Award of Excellence" sans interruption depuis 2003 attribué par le Wine Spectator.