Founding Farmers, le Greenest Restaurant à Washington, appartient à plus de 40.000 familles d'agriculteurs du NDFU. Sa nourriture et ses boissons sont inspirées de la cuisine américaine et tout est confectionné de A à Z. Bien que notre restaurant est alimenté par des centaines de fermes familiales, cela ne veut pas dire que nous connaissons chaque ferme, et cela ne signifie pas que nous ne devons pas acheter des produits de la chaîne d'approvisionnement traditionnelle, toutefois nous nous efforçons d’aligner nos dépenses avec nos valeurs fondamentales. Nous servons la meilleure nourriture possible, faite de A à Z dans nos cuisines quotidiennement. Nos plats américains, innovants sont principalement fais avec des ingrédients du terroir, honorant les agriculteurs et leur travail. Le restaurant est haut de gamme décontracté, ainsi une tenue de ville décontractée est appropriée; cela comprend des jeans, des vêtements de sport ainsi que des tenues plus légères, y compris les shorts.
Walking distance to many of DC’s historic landmarks, Founding Farmers & Distillers offers a diverse menu beloved by locals and tourists alike, including dishes inspired by nearby Chinatown and cocktails featuring our in-house distillery, Founding Spirits. Open 365 days a year, our culinary crew crafts dishes & drinks from scratch with simple, high-quality ingredients from farmers and suppliers we know and trust. Join us for breakfast, lunch, dinner, weekday happy hour, decadent weekend Farmers Market Buffet Brunch, or grab a cup of house-roasted coffee and breakfast treat from our First Bake Cafe. Majority owned by American family farmers, including the more than 50,000 farmers of the North Dakota Farmers Union, our restaurant is guided by a very simple principal: we see and share everything Through The Eyes Of The Farmer.™ We actively care about our guests, our communities, the planet, and the next generation. This all comes together in our everyday
Gatsby is a reimagined American diner by KNEAD Hospitality + Design. With favorites like the famous monte cristo sandwich, fried chicken or today's blue plate special, Gatsby brings you back to the days of the diner, but from a fresh perspective. Whether you crave breakfast at any time of day or a smashburger & a milkshake, Gatsby is the perfect place. Located at the corner of Half and N Streets, directly in front of Nats Park's Centerfield Gate, and overlooking the ballpark from our second floor dining room, Gatsby is the perfect pre/post game venue from which to celebrate.
Created to deliver the best in food, drinks and vibes to America, Kitchen + Kocktails is here to please. A dynamic comfort food restaurant at its core, Kitchen + Kocktails will focus on nicely plated comfort foods, including flavored fried chicken and lobster tails, shrimp and grits, creative waffles and other southern classics made with a twist. In addition, Kitchen + Kocktails will feature oxtails, greens, black eyed peas, and candied yams to go with desserts such as peach cobbler, lemon cake and banana pudding.For parties of 5+ call: 771-219-6005
Les recettes de Tabard Inn Restaurant en constante évolution saisonnière reflètent les influences mondiales avec une touche régionale. Avec un engagement à l'approvisionnement d'ingrédients de la plus haute qualité, notre cuisine crée son menu du jour avec ce qui est local, frais, et de saison pour apporter des plats recherchés à votre table, dans un cadre éclectique et historique. Une institution de Washington depuis 1975, nous sommes impatients de vous recevoir.
Oyamel Cocina Mexicana combine traditions régionales culinaires riches du Mexique avec un tarif urbain moderne. Les clients expérimentent une large gamme de antijitos - des entrées et snacks traditionnels Mexicains - avec des tacos et ceviche authentiques et une impressionnante sélection de cocktails et de tequilas. Cela ne ressemble à aucun plat mexicain que vous ayez pu essayer. Sous la direction du célèbre chef José Andrés, le Chef de cuisine Colin King utilise les ingrédients et les techniques traditionnelles et les rehaussent avec créativité pour offrir des plats et des boissons d'raffinement exceptionnel.
Situé à Arlington, à 800 mètres de la station de métro Clarendon, le Texas Jack's Barbecue est le tout nouveau restaurant de grillades du district de Colombia. Vous pourrez y déguster les meilleures viandes grillées, y compris de la poitrine de bœuf, des bouts de côtes de bœuf, des côtes levées de porc Duroc style Saint-Louis, de l'effiloché de porc Duroc, du poulet FreeBird, des saucisses faites à la main, ainsi que des plats d'accompagnement inspirés des traditions culinaires à la fois allemandes et mexicaines. Le Texas Jack's Barbecue possède aussi un bar avec une grande sélection de bières artisanales locales, de whiskies et de cocktails créatifs. La cuisine est dirigée par le chef exécutif, primé du Food Network, Matt Lang.
Chaleureux et accueillants, les intérieurs sont aménagés dans des tons terreux de vieux bois, avec des meubles et un comptoir artisanaux en bois, ainsi que des tabourets de bar personnalisés recouverts en cuir de vache tacheté blanc et brun.
Welcome to Krave, a new restaurant located in the vibrant Dupont Circle neighborhood of Washington D.C. Our culinary team, led by the talented Chef Barry, is dedicated to creating a memorable dining experience for every guest.Inspired by the colorful and fun-filled decade of the 90s, Krave offers a playful and nostalgic atmosphere that is perfect for any occasion. Our menu features a range of dishes that are crafted with the freshest & highest-quality ingredients, and are sure to satisfy any craving.Join us for lunch, brunch, or dinner and indulge in some of our standout dishes, such as our signature mimosa towers, crispy chicken sandwiches, or delectable seafood pasta. And for those who love a good cocktail, our expert mixologists have crafted unique and flavorful drinks that are sure to please.Grace period for reservations is 15 minutes, after which your table may be given up.Reservation guarantees your seating for 90 minutes starting from the time of your reservation.
Award-Winning, Michelin Bib Gourmand 2024 Recipient! Kaliwa presents upscale, South East Asian fare accompanied by vibrant cocktails in classy, waterfront digs. Enjoy interpretations of Thai, Filipino and Korean dishes under a sky of eclectic chandeliers, or dine Al Fresca on the patio overlooking the bustling waterfront.