Créé en 1999, le Fish! était le premier restaurant de ce genre à Londres. Son concept est simple : vous servir la meilleure qualité de poisson, concocté devant vos yeux, d'une manière simple et classique. Depuis 1999, son objectif n'a jamais changé, la qualité et l'approvisionnement responsable sont toujours sa principale préoccupation. Cependant, il est encore plus chic maintenant!
Sa situation centrale dans le marché de Borough permet d'obtenir les meilleurs produits de Londres à quelques pas. Ce restaurant est fier de pouvoir s'approvisionner la plupart du temps au marché de Borough et le poisson est livré tous les jours par le poissonnier, Jarvis, réputé pour sa vaste gamme de poissons et fruits de mer frais.
My name is Francesco and I cook spaghetti in this cabin restaurant with 3 tables, since 2015. I work solo. I don't serve more than 15 diners a day, and I will take care of your dinner like I would for my mother. You can watch me LIVE on Twitch under "Francescocooksspaghetti".
ST. JOHN Bread & Wine reflète les rythmes de son environnement local tout en observant le même respect pour les ingrédients saisonniers et indigènes ainsi que « l'intégralité de l'animal » en tant que restaurant « grand frère » . Ouvert pour le déjeuner, le dîner et le souper 7 jours par semaine, cette adresse se démarque avec un menu moins formel, puisque les clients sont vivement encouragés à partager les plats qui sortent de la cuisine.
Vous pourrez acheter sur place des articles de leur boulangerie ainsi que des bouteilles de vin, à l'unité ou à la caisse, à partir de leurs carte des vins, ou vous les faire livrer lorsque cela est possible.
Bread & Wine a été élu Best British Restaurant par le Evening Standard et nommé le restaurant avec le meilleur rapport qualité-prix par The Observer Food Monthly.
Located in the iconic Tea Building in the heart of Shoreditch, Pizza East offers Italian, produce-led comfort food from wood fired pizzas to hearty lasagne with delicious drinks to match. Join us everyday for lunch and dinner - book online or just walk in.
Poppies in Hanbury Street was Pop’s first restaurant and the one where the journey began. The retro-diner and takeaway is close to Pop’s heart as it brought 70year old Pat out of retirement. It fulfilled his lifelong dream of opening an East End chippie and a desire to offer customers a taste of the old East End.
Formerly known as The Rye pub, The Angel Oak on the corner of Peckham Rye Park, is a beautiful pub with hints of old and new creating an amazing atmosphere throughout the week. With a menu filled with seasonal specials, pub classics and Sunday roasts to knock your socks off, our dining room is a must-visit for foodies around Peckham and East Dulwich.We take pride in our huge pub garden, which is available all year round thanks to our heaters and covers. During the summer we fire up our outdoor kitchen to serve up delicious BBQ flavours and our garden bar to ensure extra hydration.At The Angel Oak, we have Sky sports for all your Premier League, Champions League, FA Cup, and Rugby needs making us the place to be for all those big moments. The atmosphere at the Euro’s and the World Cup at The Angel Oak is unmissable.
"THE STORY Our story began in 2018 when lifelong friends and business partners Daniele and Eduardo spotted an opportunity to bring ‘la bella vita’ to busy Londoners. Using Daniele’s Italian Nonna and her traditional recipes as inspiration we embarked on a mission to bring the best fresh pasta dishes in London town! Our pasta is freshly made daily with zero zero flour from Italy and it is combined with egg, water, and salt. Our sauces are made in-house with Nonna’s love using the freshest ingredients sourced from Italy and our UK homeland. Nonna’s dishes are finished with a sprinkle of Pecorino or Parmigiano Reggiano cheese depending on preference and tradition and of course, the pasta will be always cooked al dente, Nonna’s way!"
Wine is at the heart of Davy’s so it’s unsurprising to find a treasure trove of wine related artefacts on display in this characterful wine bar and dining room handily situated next to Greenwich DLR and British Rail. Here, you can enjoy everything from a quick glass of wine or refreshing Meantime beer to a light bite or full Sunday roast. Our modern British menus offer delicious, fresh, seasonal foods from lunch to dinner. The 19thcentury backdrop and vintage touches deliver an original setting for the numerous wine tastings that take place, as well as weddings, parties and dinners.
Since the Romans left, the Italians have been operating a policy of conquering the world's palate, plate by plate, and traditionally-run family restaurants like Cotto are their failsafe. The welcome is unfailingly warm here, the decor is authentic in feel, with murals on the walls, and the pleasures of the table are taken seriously indeed. Cotto is a 5-minute walk from the London Eye and the Aquarium, perfect for before or after family outings and it's also very popular with business customers during the week. There's live music on offer, too. As for the menu, try classic Tricolor salad to start, one of more than a dozen pastas, like Spaghetti carbonara, and a main course of simply and beautifully grilled Sirloin steak. Or just opt for a pizza and be happy!
Inspiré par l'âge d'or des voyages transatlantiques et conçu sous la direction créative du visionnaire Tom Dixon, Sea Containers au Mondrian à Londres apporte le meilleur de la cuisine américaine et britannique au Southbank, offrant une expérience culinaire moderne et décontractée dans un cadre informel le long de la rivière Thames.
Chef de cuisine Gus Crosby apporte une richesse d'expérience à la cuisine promouvant la cuisine de la ferme à la table et soutenir les fournisseurs britanniques locaux avec un menu britannique/américain en constante évolution en fonction des saisons et varié.
Le déjeuner, le dîner et le souper et offrant un brunch Bloody Mary ou Prosecco le week-end, une variété de petites assiettes, plats à partager et de mets classiques sont disponibles, ainsi que des options plus formelles et festives.
* Les enfants mangent gratuitement chaque fin de semaine entre midi et 17h à partir du menu pour enfants du restaurant *