At Going Greek we have dedicated ourselves to recapturing the glory of our national food. From scrumptious souvlaki to home made hearty dishes and sharing plates, we have the perfect blend.
To mark the 80th anniversary of the start of rationing, Jim’s Cafe and OpenTable is creating the Home Front Café, a homage to the rations that British residents survived on.OpenTable has challenged Miguel Barclay to make do and mend, designing a delicious menu that uses little or no meat, sugar, eggs and fat, that the team at Jim’s Cafe will bring to life.The Home Front Café will be open for one day on Monday 3rd February where rather than paying for the retro three course meal, guests are invited to make a donation to The Royal British Legion.
Pavyllon London is the British expression of multi-Michelin-starred French Chef Yannick Alléno's lust for life. It is undoubtedly fine, yet it's a relaxed neighbourhood restaurant. Every plate is innovative and highly crafted, yet unpretentious. To dine at the counter is to take front-row seats at a culinary theatre. At the centre of it all, Bar Antoine vibrates good vibrations.
Le Scott's Restaurant à Mount Street, Mayfair, est un restaurant de fruits de mer offrant le meilleur des huîtres, poissons et crustacés. Selon les saisons, de la viande et des plats végétariens sont également proposés. Les poissons sont pêchés de façon responsable à partir de sources durables.
Les tables ont une vue qui donne sur l'élégant bar à huîtres et champagne et un menu complet à la carte est servi toute la journée à partir de midi.
Blacklock est une version moderne du grand chophouse britannique. Installé dans une ancienne maison close, il a sélectionné pour vous la meilleure viande du pays produite par l'agriculteur et boucher récompensé Philip Warren de Cornwall. Il cuisine avec la plus grande simplicité des côtelettes sur un authentique grill au charbon de bois avec l'aide d'anciens fers à repasser Blacklock, le tout accompagné de cocktails à 5 GBP et de vin à la tireuse dans ce paradis souterrain atmosphérique de l'entrecôte. Le dimanche, attablez-vous pour le traditionnel rôti dominical britannique qui rivalise en saveurs avec celui de votre maman.
Réservations :
Du lundi au vendredi :
Les réservations pour le déjeuner ainsi que le dîner avant une pièce de théâtre se font de midi à 15h00 et de 17h00 à 18h00.
Les réservations pour plus de 6 personnes sont possibles à partir de 18h00.
Le samedi : le restaurant vous accueille de midi à 23h00.
Les réservations pour le déjeuner ainsi que le dîner avant une pièce de théâtre sont de midi à 18h00.
Les réservations pour plus de 6 personnes sont possibles à partir de 18h00.
Le dimanche : le restaurant est ouvert de midi à 17h30.
Les réservations (pour un petit ou grand nombre de personnes) se font toute la journée.
WC Bloomsbury, Clapham's Sister venue continues the legacy of beguiling and bewitching spaces, descending from unassuming entrances on pedestrian level in an Ex Victorian Water Closet. Listed on Historic England’s 'buildings at risk register’ we have preserved and respected the 120 year old space, paying homage to the surrounding area’s rich history, creating a warm and inviting wine, cocktail and charcuterie bar.The venue offers rest and respite from the streets of London, with a considered drinks menu that has something for everyone - be that a glass from the thoughtful and eclectic wine list with over 30 sold by the glass or from a list of 16 signature cocktails.WC Bloomsbury’s food offering has been created to complement the drink selection. Charcuterie and cheese is sacred here: sharing boards & a selection of small plates - perfect for grazing, we have several plant based, gluten/dairy free options to cater for all dietary requirements.We look forward to welcoming you soon!
Ivy Café Marylebone est un restaurant britannique décontracté qui sert un menu complet durant toute la journée offrant nourriture et cocktails.
Notre café offre un menu condensé spécialement sélectionné durant toute la journée proposant le déjeuner, le brunch, le dîner, la collation d'après-midi et le souper.
The Grilled Oyster Company vous attend à bras ouverts!
FishWorks Covent Garden is an absolute essential for seafood lovers. The restaurant offers a traditional wet fish counter where you can buy fish to take home and cook yourself, or you can select any fish or crustacean with our fishmonger and have it cooked there and then to your liking. This chic stylish restaurant is only minutes away from the bustle of Covent Garden, on Catherine Street. The restaurant offers a fantastic atmosphere for corporate dining and enjoying a pre-theatre meal before hitting the West End. There is also a private areas available to hire on request and a chic oyster bar.
Créé en 1999, le Fish! était le premier restaurant de ce genre à Londres. Son concept est simple : vous servir la meilleure qualité de poisson, concocté devant vos yeux, d'une manière simple et classique. Depuis 1999, son objectif n'a jamais changé, la qualité et l'approvisionnement responsable sont toujours sa principale préoccupation. Cependant, il est encore plus chic maintenant!
Sa situation centrale dans le marché de Borough permet d'obtenir les meilleurs produits de Londres à quelques pas. Ce restaurant est fier de pouvoir s'approvisionner la plupart du temps au marché de Borough et le poisson est livré tous les jours par le poissonnier, Jarvis, réputé pour sa vaste gamme de poissons et fruits de mer frais.