My name is Francesco and I cook spaghetti in this cabin restaurant with 3 tables, since 2015. I work solo. I don't serve more than 15 diners a day, and I will take care of your dinner like I would for my mother. You can watch me LIVE on Twitch under "Francescocooksspaghetti".
Le restaurant Osteria Antica Bologna est un incontournable de Northcote Road depuis plus de 20 ans, ce qui représente une très longue période pour la scène gastronomique londonienne. Le Antica Bologna est aussi original et emballant que le jour où il a ouvert ses portes ; il évoque des images d'osterias (tavernes) de village cachées dans la campagne sauvage d'Emilia Romagne ou de collines de la Toscane et son accueil chaleureux digne d'un membre adoré de la famille. Ayant grandi dans la campagne piémontaise dans une famille qui élevait des poules, cultivait des légumes et fabriquait son propre salami, le chef Marzio Zacchi croit en l'importance de connaître la provenance des aliments que l'on consomme, et n'utilise que des produits frais de saison et d'origine locale. Cependant, en dépit de son éducation rustique, Zacchi a apporté à la nourriture de Osteria Antica Bologna le genre de raffinement qui ne peut être acquis qu'au terme de plusieurs années de formation dans les meilleurs restaurants de Londres.
Formerly known as The Rye pub, The Angel Oak on the corner of Peckham Rye Park, is a beautiful pub with hints of old and new creating an amazing atmosphere throughout the week. With a menu filled with seasonal specials, pub classics and Sunday roasts to knock your socks off, our dining room is a must-visit for foodies around Peckham and East Dulwich.We take pride in our huge pub garden, which is available all year round thanks to our heaters and covers. During the summer we fire up our outdoor kitchen to serve up delicious BBQ flavours and our garden bar to ensure extra hydration.At The Angel Oak, we have Sky sports for all your Premier League, Champions League, FA Cup, and Rugby needs making us the place to be for all those big moments. The atmosphere at the Euro’s and the World Cup at The Angel Oak is unmissable.
"NEW TO BALHAM! Blue Fig, a British-Mediterranean restaurant serving breakfast, brunch, lunch and dinner opens at 5-6 Balham Station Road, in the premises formerly occupied by Tongi. Owner, Samer and the team will be serving a range of dishes that will appeal to meat-eaters, fish-lovers and vegetarians alike, using the freshest, natural ingredients."
Alla Salute! Trattoria & Social has been a local favourite since 2016. Located in a quiet residential area between the lively Deptford and maritime Greenwich in South East London, we offer a welcoming retreat with authentic Italian flavours.Enjoy traditional dishes, paired with carefully selected wines from Italy and local craft beers. Our focus is on comfort, healthy Italian food, and a relaxed, friendly atmosphere.Join us for good food, good drinks, and a great time. Cheers, or as we say in Italy, "Alla Salute!"
Wine is at the heart of Davy’s so it’s unsurprising to find a treasure trove of wine related artefacts on display in this characterful wine bar and dining room handily situated next to Greenwich DLR and British Rail. Here, you can enjoy everything from a quick glass of wine or refreshing Meantime beer to a light bite or full Sunday roast. Our modern British menus offer delicious, fresh, seasonal foods from lunch to dinner. The 19thcentury backdrop and vintage touches deliver an original setting for the numerous wine tastings that take place, as well as weddings, parties and dinners.
Coal Rooms has become one of Peckham’s leading culinary destinations with an open kitchen that is fitted with a bespoke, coal-fired grill. We have created South London’s finest seasonal menu, serving dishes with a focus on quality and locality. This, coupled with being a social enterprise, has helped us become a restaurant that is at the heart of the community.
Pavyllon London is the British expression of multi-Michelin-starred French Chef Yannick Alléno's lust for life. It is undoubtedly fine, yet it's a relaxed neighbourhood restaurant. Every plate is innovative and highly crafted, yet unpretentious. To dine at the counter is to take front-row seats at a culinary theatre. At the centre of it all, Bar Antoine vibrates good vibrations.
Le Scott's Restaurant à Mount Street, Mayfair, est un restaurant de fruits de mer offrant le meilleur des huîtres, poissons et crustacés. Selon les saisons, de la viande et des plats végétariens sont également proposés. Les poissons sont pêchés de façon responsable à partir de sources durables.
Les tables ont une vue qui donne sur l'élégant bar à huîtres et champagne et un menu complet à la carte est servi toute la journée à partir de midi.
Blacklock est une version moderne du grand chophouse britannique. Installé dans une ancienne maison close, il a sélectionné pour vous la meilleure viande du pays produite par l'agriculteur et boucher récompensé Philip Warren de Cornwall. Il cuisine avec la plus grande simplicité des côtelettes sur un authentique grill au charbon de bois avec l'aide d'anciens fers à repasser Blacklock, le tout accompagné de cocktails à 5 GBP et de vin à la tireuse dans ce paradis souterrain atmosphérique de l'entrecôte. Le dimanche, attablez-vous pour le traditionnel rôti dominical britannique qui rivalise en saveurs avec celui de votre maman.
Réservations :
Du lundi au vendredi :
Les réservations pour le déjeuner ainsi que le dîner avant une pièce de théâtre se font de midi à 15h00 et de 17h00 à 18h00.
Les réservations pour plus de 6 personnes sont possibles à partir de 18h00.
Le samedi : le restaurant vous accueille de midi à 23h00.
Les réservations pour le déjeuner ainsi que le dîner avant une pièce de théâtre sont de midi à 18h00.
Les réservations pour plus de 6 personnes sont possibles à partir de 18h00.
Le dimanche : le restaurant est ouvert de midi à 17h30.
Les réservations (pour un petit ou grand nombre de personnes) se font toute la journée.