Bénéficiant d'un emplacement idéal près de la Hwy 249, le Perry's vous propose une expérience décontractée et élégante, tout en restant fidèle à ses racines de boucherie, en servant du bœuf de premier choix maturé à sec. Des plats signature et des desserts flamboyants, les deux préparés à la table ainsi qu'une tour de 16 pieds de bouteilles de vin ajoutent à l'ambiance. Vous trouverez aussi tout un ensemble de salles à manger privées, idéales pour n'importe quelle occasion. Profitez des plats primés, de l'heure sociale ou dégustez un cocktail original au Bar 79 (d'après l'année de sa fondation) en soirée lors d'un concert. La famille Perry redéfinit ainsi l'expérience culinaire.
The plains of Southern Brazil are filled with grazing cattle enjoying the vast pastures. These cattle are the source for the famous and centuries old Brazilian “Churrasco” barbecues. It was at these gatherings where Brazilian cowboys or “gauchos” would prepare large pieces of meat and slowly cook them over open flame pits. Our traditional gaucho chefs still follow these traditions to preserve the flavors of each cut of meat. We feature unlimited tableside service of different cuts of beef, pork, lamb, and chicken. We also feature a gourmet salad bar, and various traditional side dishes to complement the meats. You can control your service with a small green and red-sided card. The green side tells the gaucho chefs to bring out skewers of sizzling meats to the table while the red signals a stopping point. To re-start service, simply display the green side again.
Mélange unique de restaurant et bar raffinés, le Mezzanotte vous propose non seulement une expérience culinaire incroyable, mais également un endroit pour réellement se détendre et profiter de la vie.
Experience “Uptown” right in the heart of Cypress at Dario’s Steakhouse and Seafood.We pride ourselves on using the best ingredients to prepare your meal with the utmost attention to detail - serving only the highest quality for our steaks and seafood.