Le Toku Modern Asian propose une cuisine principalement japonaise avec des influences de Chine, de Corée et d'Asie du Sud-Est. Son menu asiatique moderne est élaboré à partir d'ingrédients et de techniques de cuisson provenant du monde entier. Les propriétaires Gillis et George Poll ont beaucoup voyagé et soupé partout dans le monde. Ils ont pu déguster une variété de plats qui les ont vraiment impressionnée, « les meilleurs des meilleurs ». Selon Gillis,« nous avons répertorié nos favoris ensemble et ajouté nos propres touches uniques ». George met l'accent sur la simplicité et la variété du menu. « Il s'agit d'un menu simple, sans chichi qui vous permettra de souper de la façon dont vous le souhaitez ». Vous pourrez savourer des repas traditionnels composés d'une entrée, d'un plat et d'un dessert ou opter exclusivement pour des sushis pour le souper. Vous aurez aussi la possibilité de commander des cocktails et une table pleine d'entrées et de brochettes à partager. « Le menu est créée pour le partage » confirme George. Vous choisissez quel type de repas vous souhaitez au Toku.
Le Besito (petit baiser) sert une authentique cuisine mexicaine et nous propose du guacamole fait à la table et le célèbre Besito Patron Margarita. Besito sert le dîner et le souper tous les jours de la semaine. Les spécialités culinaires comprennent la soupe classique, les tortillas, les tamales aux crevettes et chipotle adobo, des ceviches faits frais tous les jours, les côtes courtes de boeuf et les enchiladas suizas. On y sert plus de 60 tequilas de classe mondiale dans le Lounge Agave dans une atmosphère de Vieux-Mexique rustique et la sophistication de ramener des souvenirs de vos dernières vacances au Mexique!
Le Limani est un restaurant de fruits de mer spécialisé dans les plats grecs traditionnels. Il travaille avec toute une gamme de produits qui a permis à la cuisine méditerranéenne de se faire une place dans le paysage culinaire. Vous trouverez la meilleure huile d'olive de première pression à froid de Calamata, du poisson et des fruits de mer exceptionnels, des légumes bio locaux ainsi que des câpres de Santorin ou du safran de Kozani.
Au Hendrick's tavern, la cuisine est un mélange de nourriture réconfortante, de classiques de steakhouse primés, et de plats de fruits de mer, le tout dans une ambiance élégante. L'amalgame du décor à l'ancienne et de la nourriture moderne ajoutent à l'ambiance qui fait du Hendrick's une destination culinaire unique.
Come see for yourself what everyone is talking about as The Spirit of Little Italy awaits you at Vincent’s Clam Bar in Carle Place Long Island.Vincent’s is brimming with energy and fun as diners are welcomed nightly by Vincent’s warm and friendly staff.We have an array of salads, pastas, seafood & Italian specialties, the menu at Vincent’s is as diverse as it is delicious. Oversized portions of innovative and creative dishes as well as traditional favorites make Vincent’s the ultimate “foodies” destination. Homemade desserts are always a good choice.So whether you’re looking to enjoy an authentic home cooked Italian meal or the perfect place to celebrate any special occasion or event The Team At Vincent’s looks forward to being a part of it.**We will do our very best to accommodate all Special Requests but unfortunately cannot guarantee them.**If you did not see a time available or for larger parties please call the restaurant for the best accommodation available.
Situé à Americana Manhasset, le quartier commerçant le plus animé de Long Island, le Cipollini Trattoria & Bar est un restaurant décontracté typique de Manhattan. Vous pourrez profiter d'un cadre confortable et cosmopolite et déguster de délicieuses spécialités maison à un tarif abordable. Le Cipollini est réputé par sa large gamme de plats italiens modernes, ainsi que pour sa sélection de spécialités à l'inspiration grecque et américaine. Que vous préfériez de savoureuses salades, de délicieuses entrées ou des pizzas au four préparées à la commande, le Cipollini propose de nombreux mets de qualité pour tous les goûts.
Located 3 minutes from AMERICANA MALL at the crossroads of Searingtown Road and Northern Boulevard.Welcome in the summer with our beautiful outdoor, Cabana Style seating for al fresco dining!At the heart of our vibrant eatery, We have created an eclectic menu. Encompassing perfectly cooked steaks, sashimi grade sushi, authentic hand tossed pizza, and handmade pastas. All items are expertly prepared using traditional techniques and only the finest and freshest ingredients. Whether creating masterful sushi rolls or a prime porterhouse for two, our team delivers delicacies designed to meet your highest expectations and varied tastes. Delectable cuisine coupled with impeccable service and gracious hospitality are what make Prime 1024 the ideal place to dine!PLEASE NOTE: WE ARE TAKING ALL REQUESTS INTO CONSIDERATION, BUT CAN NOT GUARANTEE THAT THERE WILL NOT BE A WAIT.
Upon arrival you will notice an inviting outdoor dining patio that expresses traditional Grecian elements while maintaining contemporary detail. As you step inside you’ll be transported by the Santorini aesthetic where fresh ingredients hit your senses and human interaction is a refreshing priority.Kyma’s airy, whitewashed wood design balanced by European stucco, evoke the stylized spirit of the Greek Islands. Generous seating at long white wooden tables are lined with plush, white canvas cushions. More intimate tables also dot the larger dining room. A sleek, oval bar separates the dining room from the lounge area. Here you will have your choice of standing cocktail banquettes, bar and lounge style seating. Our resident DJ will keep the energy high in this fun social spot inside Kyma. In the warmer months an adjacent open-air outdoor patio is perfect for al fresco dining with views of the quaint village of Roslyn.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Experiences offered during our normal hours of operation are always in addition to standard reservations and can be accessed by selecting your desired dining time.Created by Tom Colicchio and located in Garden City, Long Island. Small Batch offers rustic - yet approachable - casual American dining and warm, inviting hospitality. Enjoy our all-day menu (served 7 days/week starting at 12pm), for weekend brunch (Sat & Sun 1130am-3pm), or Happy Hour Mon-Fri (from 5pm-7pm). Our new Early Batch dinner menu offers three courses for $42/person and is available during our earliest dinner reservations (4:00pm - 5:30pm) every Mon-Fri.Takeout is available through our website https://www.smallbatchrestaurant.com & local delivery is powered by Caviar.