Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Canada
  3. Vancouver / Colombie-Britannique

Meilleurs restaurants pour les repas d'affaires à West Vancouver

Prix
Type de cuisine (20 sur 25)

49 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant The Beach House Restaurant & Lounge
4.5
Génial(4275)
Prix : cher
• Fruits de mer • West Vancouver
Réservé 62 fois aujourd'hui
With a sophisticated dining room, heated beachside patio, vibrant lounge and private room, each environment offers something unique for guests. Whether it is time spent in the spring and summer on the beachside patio or storm watching through the fall and winter from the comfort of your oceanfront table, this is a restaurant for any season.Chef Nick Hrynkiw uses only the freshest and finest ingredients to masterfully create seasonally focused menus, while working with our seafood purveyors to bring sustainable options to the table. Paired to this distinctive cuisine, our award-winning wine list is one created for any occasion. Your experience will be tied together by a focused yet relaxed service team led by General Manager Mike Mitchell. We are happy to welcome you to one of the most scenic locations Vancouver has to offer.
Photo du restaurant Miku Restaurant
4.8
Exceptionnel(6372)
Prix : cher
• Japonaise • Coal Harbour
Réservé 165 fois aujourd'hui
We specialize in Aburi, or flamed-seared sushi, which was developed nearly a century ago in Japan. The act of applying fire directly and lightly sear is known to enhance the natural flavors of the fish. Miku owner, Seigo Nakamura, innovated the Aburi concept by creating speciality sauces, using non-traditional Japanese ingredients, to complement the unique taste properties of each fish. Miku Restaurant is within walking distance from the Pan Pacific Hotel, Canada Place, Trade & Exhibition Centre, IMAX Theatre, Cruise Ship Terminals and Sea Bus. If shopping downtown, join us for lunch and re-energize. It's entrance is at the corner of Howe Street and Canada Place Way, overlooking the east cruiseship terminal at Canada Place. **We only will hold reservations up to an additional 15 minutes after your reservation time, at which time your table will be released.
Photo du restaurant Joe Fortes Vancouver
4.6
Exceptionnel(8655)
Prix : cher
• Fruits de mer • West End
Réservé 130 fois aujourd'hui
Le Joe Fortes est spécialisé dans la cuisine américaine classique depuis 1985. La salle à manger inspirée du tournant du siècle affiche un plafond haut de 9 mètres et compte 6 espaces de restauration uniques, dont un tout nouveau toit-terrasse verdoyant. Le chef cuisinier Wayne Sych prépare chaque plat en mettant l'accent sur les saveurs naturelles et utilise les meilleurs ingrédients provenant des agriculteurs, pêcheurs et autres artisans alimentaires du nord-ouest du Pacifique. Servant plus de 50 sortes de poissons frais, des huîtres de première qualité et d'épaisses côtelettes tous les jours, le restaurant Joe's est devenu une adresse favorite des locaux, des célébrités et des touristes grâce à ses plats signature. Réputé pour être le meilleur bar à huîtres de Vancouver, le Joe's dispose de certains des meilleurs écaillers de l'Amérique du Nord. Sa carte des vins médaillée compte plus de 400 crus provenant de Colombie-Britannique, de la Californie, du nord-ouest du Pacifique et des
Photo du restaurant Minami Restaurant
4.6
Exceptionnel(3343)
Prix : cher
• Japonaise • Yaletown
Réservé 53 fois aujourd'hui
Located in the vibrant neighborhood of Yaletown, Minami Restaurant delivers one of the most unique and innovative dining experiences to Vancouver. Minami follows the pioneering footsteps of sister restaurant, Miku for introducing the Aburi style or flame seared technique to Vancouver’s thriving sushi scene in 2008. Aburi sushi requires no soy sauce or wasabi, as the chefs create specialty sauces using non-traditional Japanese ingredients to complement the flavor properties of each variety of fish. From the kitchen, seasonal and regional ingredients are integrated into dishes to reflect the diversity of responsible food choices. Traditionally trained Japanese chefs are inspired by global flavors and cutting edge techniques to create a new style of cuisine. The culinary approach evokes passion and beauty, as each dish is artfully plated on custom-designed Arita Yaki plate ware, handpicked by owner, Seigo Nakamura.
Photo du restaurant Top of Vancouver Revolving Restaurant
4.6
Exceptionnel(6646)
Prix : très cher
• Internationale • Centre-ville
Réservé 72 fois aujourd'hui
Come dine at 553 feet! A stunning combination of great food and a magical panoramic view. Together it"s what makes us famous!
Photo du restaurant LIFT Bar Grill View
4.6
Exceptionnel(2600)
Prix : cher
• Régionale Américaine (Nord-Ouest) • Coal Harbour
Réservé 16 fois aujourd'hui
For a quintessential Vancouver experience, LIFT sets the stage with sweeping harbour, Stanley Park and coastal mountain views and the city's only oceanfront rooftop deck. A sexy, sophisticated restaurant and lounge, LIFT is located on the tranquil seawall in picturesque Coal Harbour minutes from Vancouver's financial district, major hotels and the Vancouver Convention Centre. A showcase of stunning architectural design, LIFT combines the eclectic ambiance of a New York eatery with authentic, west coast hospitality. Enjoy a fresh perspective on regionally sourced specialties and the bounty of the Pacific Ocean while the award winning wine list spotlights a unique focus on sustainably produced wines. From floor-to-ceiling windows that vanish in the summer to an illuminated honey onyx bar and inviting outdoor fireplaces, soak in the relaxed yet elegant setting.
Photo du restaurant Le Crocodile
4.7
Exceptionnel(162)
Prix : très cher
• Française • Centre-ville
Réservé 59 fois aujourd'hui
For over four decades, Le Crocodile has been a cornerstone of culinary excellence in the heart of Vancouver. As the torch passes from one generation to the next, we embark on an exciting new chapter under the guidance of our visionary chef, Rob Feenie.Step into our newly redesigned space, where warmth and nostalgia blend seamlessly with contemporary flair. The ambiance exudes the timeless elegance of Art Deco, creating an inviting atmosphere that feels both familiar and exhilaratingly new.At Le Crocodile by Rob Feenie, we are committed to preserving the essence of the dining experience you have grown to love while embracing the evolution of taste and style. Join us as we continue to write the next chapter of our storied history, one unforgettable meal at a time.For groups of 6 and more please email us at info@lecrocodilerestaurant.com
Photo du restaurant Gotham Steakhouse
4.8
Exceptionnel(3616)
Prix : très cher
• Grillade • Centre-ville
Réservé 55 fois aujourd'hui
Ce bar à cocktails et steakhouse classique sert le meilleur bœuf canadien. Le Gotham dispose de hauts plafonds, de somptueuses tapisseries en cuir et en velours, de salles à manger privées, d'une carte des vins médaillée et d'un service exceptionnel.
Photo du restaurant Kobe Japanese Steak House
4.6
Exceptionnel(2931)
Prix : très cher
• Japonaise • Centre-ville
Réservé 48 fois aujourd'hui
Le Kobe Japanese Steak House fait honneur aux méthodes de cuisson japonaises ancestrales teppanyaki et hibachi, dans une ambiance authentique d'auberge de campagne. Pour les fins connaisseurs, le « KOBE », c'est le caviar du bœuf ; une viande issue d'une race bovine nourrie des meilleurs aliments et massée en douceur pour obtenir une saveur exceptionnelle. Sous vos yeux, le chef prépare avec le plus grand soin des steaks d'une tendreté sans égal, des fruits de mer de la plus grande fraîcheur, du poulet fermier et des légumes frais du jardin. Qu'attendez-vous pour venir assister au spectacle ?!
Photo du restaurant Hy's Steakhouse Encore
4.8
Exceptionnel(3879)
Prix : très cher
• Grillade • Centre-ville
Réservé 51 fois aujourd'hui
Il suffit de mettre un pied dans le confortable établissement pour réaliser à quel point le restaurant Hy's respecte la tradition. Les murs polis en acajou, le bar à cocktails, les meubles en bois massif et les œuvres d'art ont été maintenus avec amour depuis que le restaurant s'est installé en 1962. Le menu reste inchangé, à quelques exceptions près, et propose le meilleur du bœuf de qualité canadien et des fruits de mer, sans oublier le sublime toast au fromage du Hy's.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable