Step back in time to when going out for dinner meant something really special. Step into Wildfire, a steak and chophouse with the aura of a 1940's dinner club. From the decor to the jazz music, Wildfire has the style and warmth that makes it perfect for an evening with friends or just the two of you. So order a martini, listen to the music and prepare your appetite for some of the most delicious American cuisine you'll find anywhere.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Palm Restaurant à Tysons Corner est un steakhouse américain célèbre pour ses steaks, ses homards géants de Nouvelle-Écosse et ses plats traditionnels italiens. Rendez-vous chez Palm Restaurant et vous aurez aussitôt l'impression de pénétrer dans un restaurant familial florissant, qui perdure depuis trois générations. Vous y serez accueilli avec un sourire et, rapidement, vous vous laisserez emporter dans son ambiance festive, un verre à la main. D'un océan à l'autre, Palm Restaurant est reconnu pour ses excellents steaks haut de gamme et ses énormes homards. Néanmoins, peu de gens savent que Palm Restaurant est une affaire de famille. Il a été géré successivement par les fils et les petits-fils des deux partenaires fondateurs. Venez à Palm Restaurant et découvrez pourquoi John Mariani, critique culinaire du magazine Esquire, a dit du Palm Restaurant qu'il est l'archétype du steakhouse traditionnel. N'hésitez pas à demander au personnel de Palm Restaurant de rejoindre le 837 Club pour profiter du programme de primes et récompenses, en plus de déguster d'excellents plats et de vivre l'expérience Palm Restaurant.
Le restaurant Lebanese Taverna - Tysons Galleria crée un environnement où vous pourrez apprécier une bonne cuisine en bonne compagnie. Chaque restaurant est une « maison loin de la maison », même si les plats et l'ambiance sont du monde entier. Que vous vous y rendiez pour la première fois, la vingtième, ou que cela fait plus de 35 ans que vous fréquentez un Lebanese Taverna, vous vous sentirez le bienvenu et aurez 'impression de faire partie de la famille. L'ambiance est animée et chacun des restaurants a sa propre conception et propose des saveurs légèrement différentes. En effet, les plats sont fraîchement préparés.
Ometeo is bringing an elevated version of classic, comforting, & nostalgic Tex Mex cuisine to Capital One Center in Tysons, VA. Brought to you by Long Shot Hospitality, the group behind DC's hit restaurants The Salt Line and Dauphine's. Inspired by the ingredients, techniques, and heritage from West Texas down to the Gulf Coast, Ometeo's foundation is firmly rooted in Tex Mex tradition all served up in a fun and dynamic environment. The restaurant consists of multiple carefully curated dining spaces and three different bars- Main Bar, Outdoor Bar, and Cadillac Lounge Bar. Reservations are available for four distinct areas : Main Dining, Outdoor Dining, Main Bar Booths, and Cadillac Lounge. We accept Open Table reservations for groups of up to 8 people. For groups larger than 8 people, or if you have any questions about making a reservation please call the restaurant or contact us at info@ometeotexmex.com. We look forward to your visit!
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Le menu se compose d'une cuisine moderne et multiethnique offrant une grande variété de petites bouchées, des burgers faits à la main, différentes coupes de viandes de première qualité et des légumes frais et saisonniers, le tout accompagné de pains et de desserts frais du jour. Ici, on se soucie de l'approvisionnement conscient et comment le produit est fabriqué, a été élevé et les soins qui ont été apportés.