EVO, l'abréviation d'évolution, c'est le rêve inspiré de ma mère de vous faire découvrir le sentiment réconfortant de la vie de familiale sicilienne. Une cuisine qui met en vedette des mets italiens maisons faits à partir des ingrédients les plus frais, incorporés aux recettes transmises de génération en génération de ma famille. Ma mère et mes grands-parents m'ont élevé dans le plus grand respect de la culture italienne et de ses traditions. Le destin de ma famille m'ayant transporté au sud de la Floride, c'est ici que j'y ouvre Evo. Je continue ainsi de partager les recettes secrètes de ma famille et l'ambiance chaleureuse du mode de vie italien. Avant de pouvoir vous apporter Evo, j'ai du gravir, avec persévérance et travail acharné, les échelons de certains des restaurants les plus respectés et les plus populaires de New York Venez donc vous joindre à nous! Installez-vous confortablement, détendez-vous et faites partie de la famille. Evo, mon rêve se réalise!
For almost 3 decades, Jetty's Waterfront has provided a dining experience like no other in Jupiter. Here you'll find a gorgeous waterfront views of the Jupiter Inlet waterway, with the iconic Jupiter Lighthouse in the background. For over 25 years, we have provided the freshest seafood available in South Florida. Our Head Chef, Brian, is known for our famous Filet mignon steak tips, Alaskan king crab legs and Chilean sea bass.Jetty's has been serving our loyal customer base for many years-our regulars feel like family! Tourists immediately feel comfortable in our spacious dining area and breezy outdoor deck. Come visit Jetty's for a fresh take on seafood and steak with a relaxed Florida feel paired with incomparable views.
Ruth's Chris Steak House specializes in serving USDA Prime steaks, each seared to perfection, finished with butter and freshly chopped parsley, and served sizzling on a 500-degree plate. We invite you to join us in Jupiter, FL!
Eating at Romeo and Juliette’s Caffe is an authentic Italian experience.We offer Free-Range Chicken, house-made pasta and daily fresh fish. Appetizers consist of only the best Italian cheeses, organic and heirloom vegetables and fresh seafood. A freshly tossed house salad is served with each entree. Enjoy a delicate seafood dish, hearty bolognese with pasta or several melt in your mouth veal offerings. Daily homemade fresh desserts such as ricotta cheesecake, cannoli and tiramisu will be served alongside Lemoncello Crema, Tawny Port , espresso and cappuccino.
Cet établissement accepte les réservations pour le souper jusqu'à 18 heures. Si vous souhaitez réserver pour une heure plus tardive, veuillez appeler le restaurant au 561-320-9627.
Si vous êtes intéressé à organiser une grande fête ou un événement privé, veuillez contacter notre coordonnatrice des événements Jenna : Jenna@woodsjupiter.com
Situé en bordure de la superbe Intracoastal Waterway, le long de la Jupiter Riverwalk, le Tommy Bahama est l'endroit parfait pour se détendre et se faire plaisir. Profitez d'une hospitalité chaleureuse, de cocktails frais et élaborés au gré des saisons ainsi que du vaste éventail de salades, de fruits de mer, de steaks et bien plus encore! Visitez l'une des succursales de Tommy Bahama et vous comprendrez alors pourquoi elles sont appelées "les Îles". De l'expérience culinaire à la décoration d'intérieur, de l'ambiance chaleureuse aux cocktails élaborés, chaque petit détail sera à la hauteur de vos attentes.
Here is the background on the makeup of our Restaurant.The Bistro was born in September of 2002. Owned and operated by Declan Hoctor, Executive Chef: Paul Hughes, and John & Angela O’Sullivan of Roly’s Bistro of Dublin (Ireland). Our Fare is American with a European flair. Executive Chef, Paul Hughes trained in the Savoy Hotel in London for 9 years as well as Roly’s Bistro in Dublin, two of the most respected hostelries in Europe. Roly’s in Dublin was voted Restaurant of the year for 2010, also voted Chef of the year. Our team of Chef’s has won numerous competitions, and awards representing restaurant & country for their creative and inventive food. We love what we do! Just remember! “There are no strangers here, only friends who have not met “Yet”” “Private Dining Rooms” 10-250 Guests All Functions Catered too, Menus readily available at www.thebistrojupiter.com.
A Greek mother’s recipes-kept secret for decades-brought to life by her children, Laz and Anna Chasomeris, here in Jupiter, at Mana Greek Fusion. To assure the authenticity of their family’s recipes, ingredients not found stateside are flown in directly from Greece and the surrounding Mediterranean shores. Their pride in their heritage, attention to detail, and love for “moms” cooking will make your trip to Mana Greek Fusion like a trip to the Mediterranean…and a seat at their family’s table…Kalos Irthate…Welcome!