L'escale est un restaurant clairement inspiré par la magnifique Provence et installé sur le front de mer de Greenwich, dans le Connecticut. Il propose un menu provençal créatif dans une atmosphère qui capte la chaleur du soleil, la brise de mer et les senteurs évocatrices du sud de la France.
Le Rye Grill and Bar a réouvert ses portes pour accueillir un plus grand nombre de convives en 2009. Il dispose maintenant de 4 salles à manger, un magnifique portique et une cheminée. Les habitués de la place seront soulagés de constater que le Rye Grill and Bar est toujours l'endroit du quartier décontracté et tant apprécié qu'il était. Le Grill offre toujours le même service chaleureux et ses classiques sur le menu qui ont plu à bien des palais depuis les 15 dernières années. On y retrouve entre autre des calmars frits, des « quesadillas » au poulet cajun, les mêmes vinaigrettes dans les salades, des pizzas, des sandwichs ainsi que des hamburgers. Les farfalles à la saucisse italienne épicée, le filet mignon, le poulet et les poissons sont aussi parmi les plus populaires sur le menu. Les clients peuvent prendre un verre ou casser la croûte dans le bar au premier étage ou profiter d'un petit moment dans un endroit plus calme en allant au bar à l'étage. La salle à manger peut accueillir un grand nombre de personnes, soit pour un repas régulier ou pour des fêtes privées. Un service de voiturier est disponible sur l'heure du dîner durant la semaine.
A husband and wife team, Marc Taxiera and Brianne Myers combine their talents and love for the restaurant business. Marc in the kitchen and Brianne in the front of house, they have spent decades refining their craft at some of the most iconic restaurants in the city; now bringing their passion to Westchester. Chef Marcs’ resume includes Executive Chef of the acclaimed Russian Tea room and the ultra-seasonal Beppe restaurant.Brianne has been the General Manager of iconic places like Eataly, BLT Steak, and the renowned Loring Place - to name a few.Augustine’s will be Chef Marc’s shining example of his ability to source local and seasonal ingredients. Finding his passion while in culinary school, his vision for his own restaurant continued to grow throughout his career. His philosophy is simple; take the best raw ingredients you can source and showcase them with minimal processing.
Averna Italian Steakhouse defines the classic steakhouse by mastering juicy cuts of dry-aged beef and grilling to perfection. We're the ultimate steakhouse destination for steaks, seafood, classic Italian dishes and wine lovers in Rye, Westchester, seeking a memorable dining experience and an educated service. Our dry-aged steaks are marinated to perfection from a porterhouse for two to scrumptious Rib-eye. Relax at our cozy and unique bar and enjoy many categories of cocktails and fine wines from around the world.
Since 2004, Meritage Restaurant has combined the warmth and comfort that you expect from your favorite neighborhood restaurant with an exciting New American menu sourced from local purveyors. We present only the freshest seasonal ingredients all year round.Our attention to detail in the kitchen, along with the welcoming atmosphere created by our long term staff allows customers to feel at home. This is what has enabled us to grow and prosper for the past Eighteen years.Meritage Restaurant 1505 Weaver St Scarsdale, NY 1058310583 10804 10543 10801 10709 10707 10528 10605 10606 10530 10502 10706 10710Outside dining is available upon request
Harvest Wine Bar is the fourth restaurant endeavor for siblings Kleber, Nube, and Vicente Siguenza. Over the past ten years, their passion for food and wine combined with an abiding dedication for excellent customer service has become their recipe for success.Harvest offers modern American custom cuisine with Asian, Latin, and Mediterranean influence as well as an extensive wine list from the United States and around the world. By supporting local and organic farms, Harvest makes it a top priority to serve the freshest and highest quality ingredients. Come in and try it for yourself and enjoy custom cuisine from farm to fork. Please visit our sister restaurants 55 Wine Bar and Restaurant in Fairfield, Cava Wine Bar and Restaurant in New Canaan, and Scena Wine Bar and Restaurant in Darien.
Récompensé plusieurs fois et reconnu par le célèbre New York Times, le restaurant 3 étoiles Alba vous invite à venir profiter de son ambiance magique ! Le chef et propriétaire Ray Alba vous accueillera les bras ouverts dans son établissement où vous pourrez savourer ses pâtes faites maison, tout comme son poisson frais du jour ! Il donnera une toute nouvelle dimension à vos plats les plus familiers et satisfera les plus fins palets !. Vous apprécierez le décor de cet endroit où se côtoient une architecture néoclassique bien prononcée et un aménagement moderne et élégant. C’est simple, en venant dîner à l’Alba, vous aurez bel et bien l’impression de vous retrouver en Italie !
A sophisticated Italian Restaurant with a casual atmosphere focusing on local ingredients for our modern dishes. We believe in the values of family, sustainability and a memorable guest experience.