RUBYS AND ROSES IS A NEW DINING EXPERIENCE LOCATED IN THE HEART OF PLEASANTON, CALIFORNIA THAT OFFERS AN ELEGANT ATMOSPHERE, SPECIALIZING IN AMERICAN CUISINE AND COCKTAILS. THE RESTAURANT IS PERFECT FOR THOSE LOOKING TO INDULGE IN A LUXURIOUS DINING EXPERIENCE. FROM THE DELICIOUS STARTERS TO THE MOUTH-WATERING ENTREES AND DECADENT DESSERTS, RUBYS AND ROSES OFFERS A CULINARY EXPERIENCE THAT IS SURE TO IMPRESS. THE RESTAURANT'S SIGNATURE COCKTAILS ARE EXPERTLY CRAFTED AND PERFECTLY COMPLEMENT THE MENU, MAKING RUBYS AND ROSES THE PERFECT DESTINATION FOR A SPECIAL NIGHT OUT.
Selon le Mercury News (2007), « le menu de leur restaurant principal est tout aussi éclectique que le lounge des vins, comprenant des plats uniques comme la citrouille Borani, avec des poivrons épicés et de l'ail ; et l'aushak, des pâtes farcies aux poireaux et coriandre nappées d'une sauce d'ail et de yaourt et de bœuf haché sauté ; ainsi que des entrées et des plats plus simples tels que les brochettes de saumon, de bœuf, de crevettes, d'agneau ou de poulet grillées. Les plats plairont aux palais qui favorisent des saveurs épicées et exotiques ainsi qu'aux palais qui préfèrent des salades, des légumes, de la viande ou des fruits de mer grillés aux goûts plus subtiles ». Venez vous installer dans la salle à manger principale ou le lounge des vins à l'ambiance décontractée dans ce bijou au centre-ville de Pleasanton.
Blue Agave Club, in Pleasanton, California, offers a vast assortment of outstanding Mexican food. The atmosphere is what you would expect from a high-end dining establishment and Blue Agave Club fits that bill. The restaurant is known for our award-winning 100% blue agave tequila margaritas, as well as our secret homemade sweet and sour mix.Some of the most popular entrees at Blue Agave Club are sauteed shrimp, grilled salmon and New York Steak, served with a variety of sauces...from mild to spicy. We are known for our house made sauces including mole poblano, diabla, chile guajillo, and enjococado, which is our 100-year-old family recipe. Many dishes are vegetarian or can be made that way, including fire roasted chile rellenos, enchiladas and our Blue Agave Bowl.
Baci (Baiser en italien) est un trésor de restaurant italien, servant steaks et fruits de mers, niché au cœur de la Rue Historique Principale de Pleasanton. Baci est un endroit spécial où les gens viennent pour profiter de la bonne nourriture dans un cadre chic et décontracté. En effet, l'ambiance y est chaleureuse et vibrante. Que ce soit pour son service de traiteur, ses repas sur place, à emporter ou pour se faire livrer, notre équipe de professionnels dévoués sont impatients de vous servir. Nous acceptons les réservations de groupes de 5 ou plus par Open Table et les groupe de 4 ou moins peuvent se présenter directement. N'hésitez pas à nous contacter. Nous vous informerons du temps pour d'attente pour les groupes de 4 ou moins, si temps d'attente il y a. Contactez-nous au: 925-600-0600
The three Italians come from different backgrounds, but they share one common goal: bringing mouth-watering, authentic Italian dishes to the Bay Area, served with a side of Italian hospitality. If you dine with us, you'll get the chance to meet Francesco, Emanuele, and Enzo - and they'll be happy to swap stories and share a limoncello with you. With some of the most delicious combinations of ingredients, there is something for everyone to enjoy. It's the perfect place for date night, family night, or just-for-you-pizza night. We're looking forward to seeing you at Locanda Amalfi!
Installé sur la côte Ouest, le Pacific Catch est un restaurant de poissons moderne et confortable alliant une expérience culinaire gastronomique et un style californien décontracté. Élaboré avec des fruits de mer de haute qualité et avec une touche personnelle, le menu propose différents types de plats et des produits provenant de tout le Pacifique. Cet établissement sert également de nombreux plats du jour pour le dîner et le souper et vous fera profiter de promotions mettant en avant une région du Pacifique, ou d'offres saisonnières locales.
De La Torre's is a quintessential Italian trattoria. Our recipe is not a secret- we prepare and serve delicious food using quality ingredients. The menu is distinctly Italian offering trattoria classics and our hallmark special menu which changes daily to accentuate the freshness of locally grown produce, naturally raised meats and freshly caught fish presented in numerous creative dishes. The wine list showcases exceptional and unusual varietals from small producers and family wineries in Italy and in California. The service is friendly, efficient and professional. Simply put, we feature delectable food at a fair price, food people want to eat everyday.
LB Steak is a modern American steakhouse that delivers an elevated dining experience in a comfortably elegant space. The menu features a wide variety of hand-cut, perfectly prepared Prime Angus Steaks and imported, rare, and exclusive A5 Japanese Wagyu selections, all aged and hand cut in our butcher shop. The whiskey and bourbon selection is sure to satisfy the tastes of the most discerning connoisseurs. A comprehensive range of domestic and imported wines complement the menu. While the goal is to showcase the range and potential of global wines and varietals pairing with the LB Steak menu, we still pay homage to tradition and dedicate a large portion of the wine list to standouts among Bordeaux varietals, primarily Cabernet Sauvignon.