Un restaurant reconnu et gagnant d'un prix Zagat, avec de grands cocktails, une vue imprenable, et un menu qui vous offre une expérience que vous pourrez certainement raconter!
From July 1st, 1957, there had been two owners of Pates, Cloyde Pate followed by the Gardner family of Chatham. Mr. Pate opened the doors to what would soon become one of Cape Cod’s most beloved restaurants. Once a cozy hamburger and ice cream stand, Pates grew to be a place of celebration, camaraderie, and community. From the bonds staff made during countless summer seasons, to the engagements, anniversaries, birthdays, and family gatherings, Pates has been a backdrop for exceptional moments and people. We are honored to steward the next chapter of the Pates journey. A renovated space to create new memories and friends, Pates is still that very special place. With careful consideration, we have redefined this Chatham classic and are serving up an experience rooted in the best things in life: great food, good people, and lifelong memories.
Experience the culinary mastery of Chef Shane Coughlin at the newly renovated Wild Goose Tavern!Embracing its coastal roots, the restaurant features an expanded bar and a modernized ambiance, while preserving its inherent charm. Step into a vibrant space adorned with captivating murals, promising an unforgettable dining affair. Delight in an array of tantalizing dishes from our new menus, showcasing Chef Shane's innovative twists on American pub classics, alongside expertly crafted beverages, including our famed Goose Fries. Join us on Main Street, Chatham for alfresco dining, where every bite is a journey through coastal flavors! For inquiries about hosting private events, please visit our website. We eagerly anticipate welcoming you to the Goose!
Alberto Ristorante a été créé en 1984, année au cours de laquelle, la cuisine italienne du nord et des pâtes fraîches faites maison ont été introduites à Cape Cod pour la première fois. Depuis lors, cet établissement a continué cette tradition de n’utiliser seulement des ingrédients frais et de préparer chaque plat sur place, des soupes aux desserts. La réputation de cet établissement en termes d'élégance décontractée résulte de l’accent mis sur la décoration, le service, la fierté mise dans la préparation des aliments, et le bon rapport qualité/prix. Au fil des ans, le restaurant a reçu des critiques dithyrambiques de critiques gastronomiques du Cape Cod Times, le Boston Globe, The Boston Herald, Cape Cod Life Magazine, Fodor, AAA, et du critique du New York Times James Beard pour "... une cuisine nord-italienne exquise ". Le salon est l'endroit idéal pour un cocktail avant le dîner, un expresso après le dîner ou un repas encore plus décontracté.
Le Brazilian Grill - Hyannis offre une expérience culinaire authentique brésilienne alors que nous vous servons un Churrasco Rodizio. Rodizio est barbecue style brésilien, offrant une grande variété de différentes coupes de boeuf, de porc, d'agneau et de poulet qui sont lentement cuits sur bois naturel pour préserver tous leurs jus naturels et saveurs. Nous offrons également un buffet complet de soupes, des salades fraîches, fromages, plats chauds et plats d'accompagnement. En outre, nous avons une sélection spéciale de desserts tous faits dans notre cuisine à partir de nos recettes maison. Nous avons aussi un service de bar complet avec une variété de vins, de bières et de boissons brésiliennes comme la célèbre Caipirinha. Le Brazilian Grill Churrascaria est fier de partager les traditions, la culture et la nourriture du Sud du Brésil. Venez avec un estomac vide et profitez d'une expérience culinaire unique avec nous!
At Stars, enjoy stunning panoramic views of Chatham Harbor and the Atlantic Ocean. Inspired by the stunning views, our natural surroundings, and the bounty of our farm, we blend regional heritage into modern coastally inspired cuisine. Steeped in history, with Norman Rockwell’s “Spirit of America” hanging above the fireplace, STARS is an experience that will excite all the senses. By reimagining classic dishes, we honor the legacy of our setting with a menu that embraces the inn’s past and bridges the gap of time. With an award-winning wine list, genuine hospitality, and personalized service. We invite you to begin your mornings and end your evenings with Cape Cod’s premier dining experience. Breakfast is first-come, first serve. Dinner reservations are highly recommended. Attire: Resort Evening Attire. For ladies, resort casual. Please no pool or beach attire. For gentlemen, long pants including jeans, collared shirt and proper footwear. Shorts are not
In 1992, thrown together on Cape Cod by political circumstances none of them could have predicted, four young Yugoslavs founded Pain D'Avignon.Their goal was to recreate the Old World Traditions using baking techniques and recipes barely changed in centuries. Their founding principle: fine breads deserve to be at the center of the dining experience, not a mere afterthought. At their Hyannis bakery, the timeless art of bread making is both revered and respected. Everyday salt, flour and filtered water are combined – like the bakers themselves – with a distinctly European flavor.