We offer our guest a unique dining experience featuring Hibachi Chef cooking food over a Teppanyaki grill. Our guest are taken to our culinary journey; with a mesmerizing live hibachi demonstration, where guest enjoy the rhythmic sounds of juggling culinary utensils inspired by the sounds of Japanese drumming techniques. We offer our guest with a dinner theater type of experience where our Hibachi Chefs entertain guest through their live shows, and guest can enjoy high quality Japanese Hibachi cuisine.
A restaurant concept curated by our Award-winning Executive Chef, Saon Brice, Blk Swan offers a uniquely crafted, "New American" menu, which features exciting, tasty, and comfortable food options presented in a creative culinary approach.**Parties 8+ please contact us at events@eatatblkswan.com or 443-326-2783 for more reservation information. Thank You!
VIBE DINING RESTAURANT ‘DOCKS ON THE HARBOR’ NOW OPEN IN BALTIMORE’S ICONIC POWER PLANT BUILDINGDocks offers an unforgettable energetic high-end restaurant with wow-factor dishes and drinks. Docks serves a can’t-miss brunch & dinner experience and creates a new go-to spot for celebrations, special occasions, and private events. Docks’ impressive décor includes a magnificent 17-foot tree with a 20-foot spawn of greenery that is a focal point in the dining room surrounded by plush velvet banquettes, chandeliers, & plenty of social media-worthy photo opportunities. The outdoor patio creates a new waterfront dining oasis in the heart of the Inner Harbor. Adjacent to Baltimore’s world-famous National Aquarium, Docks will quickly become a steadfast part of our community, bringing a new-to-market, first-class dining and hospitality experience downtown, and creating a new gathering spot for both locals and visitors to Baltimore. The Inner Harb
• Française / Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 8 fois aujourd'hui
Prim & Proper is a elevated dining experience located on the historic block of Redwood. We're excited to welcome you! Our dress code is smart casual, aiming to enhance everyone's experience. No need for formal wear, but we ask you to avoid athletic gear, sleeveless shirts, flip-flops, and hats in the dining area (hats are welcome at the bar or patio). Our team takes pride in their appearance and appreciates your effort to help maintain a refined atmosphere. Thank you for understanding and helping create a memorable dining experience for all.
Le Bluestone est un restaurant haut de gamme décontracté qui propose des fruits de mer et poissons frais. Vous pourrez également y savourer des filets et faux-filets. Les desserts sont cuits sur place chaque jour. Veuillez contacter directement le restaurant pour tout repas de 7 convives ou plus.
Vous êtes cordialement invité à pendre un repas bien arrosé, à souper et à être ébloui au restaurant The Capital Grille. Celui-ci sert des steaks de renommée nationale, vieillis à sec et découpés à la main dans les locaux par ses propres bouchers, des fruits de mer de première fraîcheur, des accompagnements créatifs et des desserts irrésistibles préparés sur place chaque jour. La carte des vins, sélectionnée avec soin par le sommelier du restaurant The Capital Grille, se compose de plus de 350 crus du monde entier. Vous profiterez d'un service bienveillant, anticipant vos besoins dans la salle à manger confortable et sophistiquée. Vous aurez également la possibilité d'organiser un événement dans une salle à manger privée équipée d'appareils multimédia ultramodernes. Un après-midi ou une soirée gastronomique mémorable vous attend au restaurant The Capital Grille.
Water for Chocolate provides an intimate and savory experience with a nod to personal space and service. Chef Sean Guy and his team prepares creative dishes using seasonal ingredients with the best of intentions.The result is a fresh, eclectic take on comfort food that elevates the familiar to wow!! Pairings with "holistic cocktails" such as the house brewed ginger beer and a selected wine portfolio allows for guests to create real dining memories.
Established in 2011, Ristorante Daniela serves hand made Sardinian and Italian cuisine. Every detail and part of each recipe served at the restaurant is made from complete scratch, from the pasta and sauces, to the puff pastry and creams in our delicious desserts! We also serve special dinners off menu which can be reserved in advance, ranging from $37 to $45 per person. These special dinners consist of a family style 3 course meal with an abundant amount of tastings for each course with different tastes of cuisines based on meat, seafood/fish, and vegetarian recipes. Besides dining in and carrying out, Daniela is also available to cater your special events such as weddings, graduations, birthdays, etc.
The Black Olive est une psarotaverna (restaurant servant du poisson) grecque située dans Fells Point, le quartier historique de Baltimore. Spécialisé dans les fruits de mer méditerranéen, il propose des poissons entiers grillés et coupés en filet à la table, ainsi que des plats grecs traditionnels, des pains faits maison et des desserts. Vous y savourerez des plats comme le Village Pie, de la salade de pieuvre grillée, des carrés d'agneau, du filet mignon grillé ou de la sole cuisinée à votre goût. Associez votre plat à des vins du monde provenant de la Californie, de la Nouvelle-Zélande et de jolis petits vignobles grecs, soigneusement sélectionnés par le sommelier.
Trattoria Sammy propose une cuisine italienne authentique, servit dans une ambiance à la fois élégante et confortable. Essayez la proposition "Family Style" où, avec vos idées, on vous prépare certaines spécialités pour un repas d'au moins 4 services. Idéale pour les groupes de 4 personnes ou plus, c'est une expérience de cuisine italienne traditionnelle divertissante pour tous. Les pâtes maison, les soupes, les bouillons et les boulettes de viande proviennent de vieilles recettes familiales qui sont préparées à tous les jours. Des plats traditionnels sont minutieusement préparés avec des ingrédients frais, de qualité exceptionnelle.