Welcome to Steak & Bourbon, OLE Hospitality Group's Steakhouse! We want every guest to feel like our family that's why we strive to make every experience personal, hospitable, and exceptional.Our mission is to provide every guest with an unparalleled experience, amazing food, and luxury service at an affordable price. Dress runs from elegant to business to business casual. We even welcome jeans, tennis shoes and shorts. Bring your friends and enjoy select wines, premium bourbons, and amazing steaks. Relax in a vibrant, friendly atmosphere, and experience the most professional staff in Louisville.
Inspiré par la beauté et le charme des vignobles californiens, le Napa River Grill offre des saveurs du Nord de la Californie à Louisville. Le menu présente des plats habilement préparés avec les meilleurs ingrédients de saison et la carte de vins primés n’offre que les meilleurs vins du « Nouveau Monde ». Situé dans la localité animée de Westport Village, son agréable salon donne sur une lumineuse salle à manger baignée par une lumière naturelle. Son bar extérieur, son patio entouré de vigne et son brasero en font un cadre idéal pour des repas en plein air. Qu’il s’agisse d’une nuit romantique à l’extérieur, d’un dîner occasionnel avec des amis ou une réunion d’affaires, son ambiance relaxante et non moins élégante est parfaite pour toute occasion.
Open for Dine-in or Carry-out. Grassa Gramma joins its award-winning upscale-casual sister eateries The Village Anchor and Le Moo Steak House as one of the premiere dining spots in the region. Inspired by an eclectic mix of northern and southern Italian fare, Grassa Gramma brings together all of the elements for which Grangier’s restaurants are known—fresh and interesting foods, intriguing and overtly unique atmospheres and warm and friendly service. With its stone and bronze finishes, period furnishings and tapestries, and rich velvets and leathers, Grassa Gramma offers a truly authentic Italian dining experience unmatched in the region in an unimaginable environment. Our Chefs and Managers welcome you and your guests to experience Grassa Gramma for your next dining experience.
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Vous recherchez à faire une réservation? Appelez le restaurant au (513) 376-8134 et l’équipe fera de son mieux pour satisfaire votre demande. Le restaurant Meritage est situé dans le quartier historique et pittoresque de Glendale, où chaque occasion a sa propre ambiance. Le menu propose une variété de fruits de mer frais, de steaks coupés à la main, des sandwiches de spécialité, et une impressionnante variété de salades. Chaque plat, de la sauce à salade aux desserts, est préparé sur place avec les ingrédients les plus frais. La carte des vins propose des vins venus du monde entier et sélectionnés afin d’agrémenter le menu. Le mélange parfait entre le professionnalisme et ce sentiment chaleureux émanant du personnel associé avec la nourriture et l’atmosphère, fait du Meritage une expérience gastronomique de première qualité. Appelez-les au (925) 977-3477 et ils feront de leur mieux pour vous accommoder.
À Louisville, le Ruth's Chris Steak House sert le meilleur bœuf de qualité USDA disponible sur le marché, grillé à 980°C et servi sur des plaques à 260°C, afin que votre steak demeure toujours bien chaud, tendre et délicieux, de la première à la dernière bouchée. Profitez des entrées inspirées de la Nouvelle-Orléans, des steaks de qualité USDA, de fruits de mer frais, de plats d'accompagnement signatures et des desserts faits maison. Tout ceci pendant que vous profitez de l'ambiance chaleureuse et accueillante bien reconnue des restaurants Ruth's Chris. Que vous soyez un habitué ou simplement un curieux qui veut découvrir pourquoi les Ruth's Chris sont si populaires, l'excuse est parfaite pour profiter d'une sortie exquise. Le souper est servi tous les soirs et les réservations sont fortement suggérées. L'établissement propose aussi des salles privées et le service de traiteur.
Situé en face d'une rivière, le restaurant et bar à aliments crus River House est une destination de choix à Louisville. Il est géré par le chef et restaurateur primé John Varanese et peut accueillir 330 convives dans sa salle à manger principale et son bar à aliments crus, ainsi que sur sa terrasse. Vous vous sentirez comme à la maison après avoir franchi la terrasse couverte du jardin. Vous traverserez un mur d'eau de 6 mètres de haut et de 12 mètres de large avant de découvrir la décoration intimiste et la baie vitrée qui donne sur la cour arrière et la rivière. Le River House est ouvert 7 jours par semaine pour le dîner et le souper. Le menu se compose d'une cuisine régionale avec une touche du Sud et une préférence pour les fruits de mer frais. Vous pourrez notamment y déguster des huîtres grillées en demi-coquille, des côtes de bœuf braisées au barbecue et du saumon fumé aux copeaux de baril de bourbon Maker’s Mark. Le bar à aliments crus de 4,5 mètres de long propose des huîtres crues, du crabe royal et des crevettes géantes. Il est conseillé de réserver. Le River House est impatient de vous accueillir !
Malone’s is pleased to offer the widest selection of fresh, hand-cut USDA Prime steaks. In addition to their steak selection, the diverse menu offers something for everyone. Enjoy freshly made salads, fresh fish and seafood selections, sandwiches, house favorites and seasonal chef features. Malone’s is the perfect destination for lunch or dinner with family and friends, professional meetings, and celebrations.Reservations and walk-ins welcome. Due to the number of booths in the Malone's dining room, parties greater than 8 guests will be split. Large parties may contact our Private Dining Director for reservations by email, malonesprimelou@bhglex.com or phone, 859-312-4331.
The original Del Frisco’s, proudly serving the Louisville community since 1981.Reservations of 5 or more may make reservations by calling (502)897-7077.We are family owned and operated and not affiliated with Del Frisco’s Double Eagle/Grille or Landry’s Group.
We start with cage free, free roaming, all natural chicken. It’s brined, dredged, then dropped into custom-built fryers. It's got a little kick and is served with our house made hot honey. To accompany our award-winning chicken we have a variety of Southern style snacks and sides including mashed potatoes, grits, collard greens, spoon bread, Mac & Cheese and many more!
Time counts at BJ's Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we've continued to refine our brewhouse experience to make BJ's a place where you can make the most of any meal. We want BJ's to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we've put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven't just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it's because of them we're continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ's, a restaurant with a Brewhouse soul.