Welcome to The Smyrna, a specialty Aegean Coast (Greece & Turkey) restaurant where homemade food, regional wines, and cocktails take center stage. Whether you're looking for a simple breakfast, a tasty lunch, or a delightful dinner, we invite you to join us at any time. Come alone, with family, friends, or colleagues, and immerse yourself in the cheerful ambiance of our small tavern-style setting.At The Smyrna, we've created a unique and refined concept inspired by the charm and diversity of a typical Antique Greek House. Our aim is to showcase the rich heritage and cultural divertsity that Virginia embodies.Indulge in our signature dishes, which include mouthwatering classics like Mousakka, succulent Lamb Chops, flavorful Double Cooked Octopus, and delicate Branzino in Parchment. Each bite is a journey through the Aegean Coast's authentic flavors.In addition to our cozy indoor seating, we also offer a charming back patio where you can enjoy you
Passez la porte du 2941 restaurant !
Une vue magnifique | Une cuisine exceptionnelle | Un service élégant
2941 est l'un des plus célèbres restaurants de l'aire métropolitaine. Il se trouve niché au cœur de Falls Church (Virginia) et entouré de paysages luxuriants, de bassins de carpes koï, de cascades, d'œuvres d'art de classe mondiale et une vue imprenable sur le lac. Le chef Bertrand Chemel propose une cuisine américaine contemporaine aux saveurs audacieuses et à l'accent franco-méditerranéen. Nommé par le Washingtonian Magazine en 2014 parmi les 100 meilleurs restaurants, par le Northern Virginia Magazine en 2013 comme l'un des 50 meilleurs restaurants et par le Eater DC comme l'un des 38 restaurants incontournables de Washington, pour ne citer que quelques prix, le 2941 continue de charmer les gourmands avec son ambiance à la fois sophistiquée et détendue ainsi que sa cuisine inventive.
A Diner's Choice Award winner for the last 12 years! Legendary Medium Rare offers a unique, prix fixe dinning experience of artisan bread; a mixed green salad; prime, dry-aged steak; and hand-cut fries (Vegetarian option always available) in a relaxed, fun, environment. Please allow us 15 minutes to seat you after your full party has arrived and after checkin at our host stand. As we do only one thing, we do our best to make the food and experience exceptional and also a good value. We also serve brunch on Saturday and Sunday's with a great prix fixe including French Toast, Steak and Eggs, Eggs Benedict and bottomless Bloody Marys, Mimosas and Screwdrivers. WALK INS and CALL AHEAD seating are always welcomed..
Located in Arlington, VA. YUME Sushi features a non traditional style Omakase, or in English, “I shall leave it up to you”. A common Japanese practice in restaurants, where diners allow their chefs to exert complete creative freedom in curating their meals.
Franco et Noe Landini sont les fiers clients du restaurant Landini Brothers. Situé au cœur de la vieille ville d'Alexandria et à proximité de la rivière Potomac, le Landini Brothers est un site d'intérêt bien établi dans le nord de la Virginie. Depuis son ouverture en 1976, il sert de la nourriture du nord de l'Italie dans le style typiquement toscan. Les visites annuelles de Franco de sa famille et de ses amis en Toscane lui offrent une opportunité importante d'en savoir davantage sur les dernières innovations en matière de cuisine toscane (des connaissances qu'il fera partager aux clients de son restaurant). Venez nous rejoindre pour le brunch, le dimanche entre 11h30 et 15h00.
True Food Kitchen is a chef-driven restaurant and scratch bar that was founded by Dr. Andrew Weil, the pioneer of integrative medicine, to provide food that tastes great and is good for you. Our menu features food and drinks crafted with nutrient-dense ingredients and carefully sourced proteins from the world’s most responsible and sustainable growers, farmers and producers. Expand your palate with our Edamame Dumplings, grab a bite of comfort food with our Grass-fed Burger or Lasagna Bolognese, or enjoy lighter fare with our O.G. Tuscan Kale Salad with Grilled Sustainable Salmon. Regardless of the occasion, we know our Arlington guests leave feeling energized, satisfied and most importantly, feeling great. Located in Arlington at Ballston Quarter off of Wilson Boulevard and North Glebe Road, next to Macy's. New flavors, new combinations, new obsessions. Come see us for something completely new and delicious.
Alta Strada by James Beard Award-winning chef Michael Schlow was born from the simple wish to share great ingredients, honored flavors, and a warm welcome with neighbors and friends. Always expect housemade pasta, authentic Italian classics, and great reds (cocktails too)—all enjoyed in our dining rooms, patio spaces, or in the comfort of your own home. Located in the heart of Fairfax Virginia's bustling Mosaic District, with a spacious patio on the Strawberry Park green.
En 1984, l'établissement Rosa Mexicano a créé un nouveau standard pour la cuisine mexicaine lors de son ouverture dans l’Upper East Side de New York. Ayant joué un rôle essentiel dans la définition de ce qui était alors une « nouvelle » cuisine aux convives américains, le Rosa Mexicano propose une cuisine mexicaine authentique dans une atmosphère accessible et élégamment festive. Le menu du Rosa Mexicano propose une gamme de plats de signature primés, comme la guacamole en Molcajete, dans un mortier traditionnel en pierre de lave. Décrit par Time Out New York comme de l' « ecstasy verte dans un bol en pierre », ce plat est préparé à côté de la table et servi avec des chips, des tortillas de maïs chaudes et des salsas condiments maison. Le Rosa Mexicano est également connu pour la margarita gratinée à la grenade, ainsi que pour l'ambiance élégante et festive avec un mur d'eau illuminé.
We are a family run restaurant featuring Southern and Mid-Atlantic cuisine. We have taken what we loved about Liberty Barbecue while becoming more vegetable forward and putting an emphasis on seasonal and locally sourced ingredients.
Comme le district historique du bord de l'eau de l'Occoquan accueille L'Hermitage, un classique bistro français, cet accueil est partagé avec vous. Longtemps restaurateur dans le District of Columbia (21 Federal / Bob Kinkead, ex co-propriétaire de Marcels DC, Watergate Hôtel F & B) Youssef Eagle Essakl a transformé un bâtiment et la propriété environnante dans le centre historique d'Occoquan dans sa vision d'un romantique bistrot de campagne français. L'Hermitage, une grande évasion de l'agitation de la scène des restaurants de DC propose un « bon goût décontracté » avec la patine et la sophistication de la gastronomie. Une visite constitue une expérience très spéciale.
La devise de l'établissement est:
« L'hospitalité est l'art de faire que les autres se sentent les bienvenus, confortables et comme à la maison.
« C'est le talent pour répandre la chaleur et la gentillesse dont on se souviendra toujours ».