A restaurant and bar by James Beard-nominated chef Antimo DiMeo. We're serious about snacks and steak. Our collaboration with artisanal farmers brings you exceptional cuts from both familiar and rare breeds. Though, Chef Antimo DiMeo extends his creativity beyond meat. Indulge in snacks from both land and sea and embark on a captivating journey with our chef's tasting menu-an exploration of Chef DiMeo's globetrotting inspirations and childhood memories. Join us at the crossroads of tradition and innovation for a distinctive dining experience.
Firebirds Wood Fired Grill is an American Restaurant and Steakhouse serving authentic wood-fired steaks, seafood, specialty cocktails and select wines. Join us for Happy Hour at the FIREBAR® or on the patio for drink specials and bar bites. We offer top-notch service and upscale dining at a modest price. Reserve Your Table with us today.
Le Krazy Kat's Restaurant se situe au sein de l'Inn at Montchanin Village, à 6,5 km au nord-ouest de Wilmington, Delaware. Anciennement l'atelier du forgeron du village, les crochets sont toujours visibles aux murs, ainsi que la forge, aujourd'hui devenue un foyer. Sur le décor fantaisiste figurent des sièges en thème tigré et des portraits de félins vêtus en habits militaires. La cuisine moderne et américaine est préparée par le chef à partir d'ingrédients saisonniers et locaux pour un résultat frais et original. La carte des vins propose des vins du monde entier, avec emphase sur les cépages domestiques, en particulier le pinot noir, le cabernet, le pinot gris, le chardonnay et le sauvignon blanc. Le « Crow's Nest », en haut du restaurant est doté d'une entrée privée et disponible pour les événements totalement exclusifs de moins de 40 personnes; commandez à la carte dans une ambiance intime avec un foyer. Vous vous ravirez lors d'une promenade dans les jardins, méticuleusement soignés par l'horticulteur et son équipe. Le Krazy Kat's Restaurant est primé aux niveaux local et régional.