Welcome to Rosemary & Thyme! Downtown Sarasota American Bistro serving traditional and contemporary dishes with an emphasis on healthy options. Savor made-from-scratch selections for breakfast, lunch and dinner prepared with fresh ingredients from regional farms.
Opened in 2011, Indigenous has earned a reputation for being an inspirational and educational restaurant. For years, Indigenous has been known as one of America’s top restaurants, renowned for its passion for food, the community, and the planet. Indigenous’ menu of seasonal American cuisine changes progressively throughout the year based on peak ingredient availability. With a focus on sustainable seafood, we work closely with local fisherman, artisans, and farmers to maintain the highest quality. At Indigenous, we are always working our best to create a better food system. Owner Chef Steve Phelps has been a James Beard Foundation Semi Finalist for Best Chef South in 2014 & 2015, an Ambassador for Monterey Bay Aquarium Seafood Watch Blue Ribbon Task Force, and a founding member and Chef for the EDF Coalition for Sustainable Aquaculture.
Selva offers innovative, intricately prepared dishes, plated and presented as works of art. Selva has earned raves from allover the world, including from the New York Times, which write that Selva is “serving possibly the best food in Sarasota,”and that “everything on the menu is worth trying.”
Situé dans un authentique chalet des années 1920 sur l'historique Bridge Street, le Blue Marlin se consacre à servir uniquement des fruits de mer locaux et une nourriture copieuse. Leur engagement est de vous apporter les meilleurs produits de la côte du Golfe du Mexique. La cour, nommée « The Trap Yard », propose des concerts de musique locale les fins de semaine.
Fondé le 27 avril 1987, le célèbre restaurant Michael's On East propulse la fine cuisine à un autre niveau, proposant une gastronomie primée et un service impeccable, dans une ambiance exceptionnelle rappelant un restaurant club des années 1940. Le Michael's on East a été l'un des dix restaurants à travers tous les États-Unis à être intronisé au Nation's Restaurant News Fine Dining Hall of Fame en 2009, considéré comme les Oscar de l'industrie de la restauration, et a récemment reçu pour la 25e année consécutive le prix Quatre Diamants par l'AAA.
En entrant dans la salle à manger, vous êtes immédiatement ébloui par l'ambiance feutrée et la décoration inspirée de ce restaurant. Son aura intime, sa cuisine contemporaine, sa cave à vin de classe mondiale et son service incomparable créent une expérience gastronomique incomparable qui vous donnera toutes les raisons d'y revenir, encore et encore.
Au Capital Grille, vous serez ébloui! N’hésitez pas à venir déguster un délicieux repas accompagné d'un bon verre de vin. Choisissez parmi une sélection de steaks de renommée nationale (vieillis à sec et coupés à la main par le boucher du restaurant), de fruits de mer frais, d'accompagnements créatifs et de desserts délectables préparés sur place tous les jours. Le tout est accompagné d'une carte des vins exceptionnelle, soigneusement élaborée par le sommelier du restaurant et comptant plus de 350 différentes bouteilles provenant de partout dans le monde. Faites l'expérience d'un service impeccable et courtois dans une salle à manger confortable et raffinée, ou organisez un événement sans faille dans une salle privée, aménagée avec un équipement audio-visuel à la fine pointe de la technologie. Une soirée mémorable ou un après-midi gastronomique vous attend au Capital Grille.
L'établissement The Melting Pot - Sarasota est le premier restaurant de fondue où vous pourrez découvrir un choix de styles de fondue ainsi qu'une variété de plats principaux uniques, de salades et de desserts appétissants. Il vous propose une expérience culinaire originale et interactive pour un moment mémorable en famille ou entre amis.
From France to Florida … Family owned and operated since 2008, enjoy authentic French bistro fare like Beef Bourguignon and Pork tenderloin in a black pepper and Cognac sauce directly from Grandma's recipe book. Small and cozy modern place, ideal for sharing a delightful moment with friends or an intimate and romantic dinner. Alexandra & Jean-Christophe (JC) will be glad to welcome you every week days for Lunch-Dinner and Breakfast-Lunch-Dinner Saturday and Sunday.A large wine and Champagne list or a nice traditional French dessert as “creme brulee” or multiple sweet crepes will finish this authentic French experience.You can also enjoy no more than 80 different items : crepes sweet or savory, sandwiches in freshly baked baguette, quiches and traditional French salads everyday at breakfast and lunch time.
WE OFFER A WIDE RANGE OF TRADITIONAL JAPANESE DISHES ALONG WITH MIND-BLOWING SUSHI AND KITCHEN CREATIONS. LET OUR EXPERIENCED AND INNOVATIVE CHEFS DESIGN A MAGNIFICENT MEAL FOR YOU AND YOUR FAMILY ALL WHILE BEING IN THE CARE OF OUR LIVELY AND HOSPITABLE STAFF. WHETHER IT’S TRADITIONAL FARE, SUSHI OR TEMPURA YOU CRAVE, WE CAN HANDLE YOUR HUNGER AND GIVE YOU SEVERAL REASONS TO KEEP COMING BACK FOR MORE!We have a 15 minute grace period. Please call us if you are running later than 15 minute after your reservation time.