Da Francesco's Ristorante and Bar serves classic recipes in a family friendly location that includes a full bar with a beautiful selection of domestic and Italian imported wines. Guests can stop in for lunch and dinner and enjoy the rustic decor paired with homemade dishes that have been passed down through the Belcastro family. We offer a kids and gluten-free menu so everyone can find a favorite on the menu. We offer plenty of bread and soup or salad before starting their meal, or visitors can start with the appetizers, which include Arancini di Riso, Mamma's Meatballs, Fried Calamari, Sausage and Hot Peppers and more. The menu features specialties like the Ravioli con Sugo, Eggplant or Pollo Parmigiana and Gnocci! We also offer plenty of meat and fish choices, including steak alla Francesco, Domenics Filet Mignon, Perch Lemone and Parmigiana Pickerel. Lastly, to end your night just right, finish it off with Mamma Sue's Homemade Tiramisu and a fresh Italian Cappuccino!
Are you in the mood for a mouthwatering breakfast that will leave you feeling satisfied and energized? Look no further than Rosehousebrunch! We offer a wide range of classic breakfast options that are sure to tickle your taste buds and brighten your morning. Proper attire is required. Parties of 6 or more will have a 20% auto gratuity. No split checks.
Black Rock Bar & Grill, an award winning steakhouse specializing in certified angus beef steaks served on a sizzling stone. Due to our high volume and traffic, we cannot hold tables for parties like a reservation system. We use a system called "Priority Seating". This system secures a table within our restaurant, however, it does not guarantee an exact seat by time. Priority is placed on your party, and if we are on a wait, your party is placed on top of the wait list as a priority. We will seat you as fast as possible, but cannot guarantee an exact time. If the restaurant is not busy, we will seat the party upon arrival.
Time counts at BJ’s Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we’ve continued to refine our brewhouse experience to make BJ’s a place where you can make the most of any meal. We want BJ’s to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we’ve put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven’t just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it’s because of them we’re continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ’s, a restaurant with a Brewhouse soul.
Each Dave & Buster's has more state-of-the-art games than ever, more mouth-watering menu items and the most innovative drinks anywhere. From wings to steaks, we've got whatever suits your appetite and our premium bar assures we're stocked to satisfy! Plus, you can watch your game on one of our massive HDTVs with epic stadium sound.
L'Ocean Prime assure une expérience de souper club extraordinaire, servant les fruits de mer les plus frais, des steaks de qualité, des cocktails artisanaux, ainsi que des vins de grandes régions viticoles du monde. Le chef exécutif utilise les ingrédients fins les plus frais afin de créer des plats inventifs, inspirés des grands classiques. Les plats maisons mettent en valeur des saveurs régionales pures et simples et le menu propose une gamme d'entrées, de salades, de fruits de mer, de steaks, d'accompagnements de type familial et de desserts faits maison, notamment des tartares de thon ahi, des gros gâteaux de crabe, des filets tendres, des macaronis au fromage crémeux à la truffe noire, de succulents bars chiliens et un gâteau à la carotte décadent composé de 10 couches. Les chefs de bar bien formés servent des cocktails préparés d'une main experte, notamment l'emblématique gimlet au concombre ou le « smoking berries & bubbles ». Vous déroulant le tapis rouge à votre arrivée, l'Ocean Prime est la destination parfaite pour des cocktails après le travail, le souper avant ou après le théâtre, les réunions d'affaires, les rendez-vous sociaux et les événements de tous les jours.
Venez profiter d'un repas bien arrosé et laissez-vous éblouir par le Capital Grille, où vous serez chaleureusement accueilli. Dégustez des steaks renommés, séchés et découpés à la main par les propres bouchers du restaurant, des fruits de mer très frais, des accompagnements créatifs et des irrésistibles desserts préparés jour après jour sur place. Savourez un vin issu d'une carte des vins renommés, soigneusement choisis par le sommelier du Capital Grilles, à laquelle figurent 350 étiquettes provenant du monde entier. Profitez d'un service courtois et attentionné dans la salle à manger confortable et raffinée, ou faites organiser un événement sans faille dans une salle privée dotée d'une gamme complète des technologies ultramodernes des médias. Une soirée ou un après-midi mémorables vous attendent au The Capital Grille, au Somerset Collection-North.
Bienvenue chez Benihana, où vous vivrez une expérience culinaire pas comme les autres ! Installés autour d'une table commune, vous découvrirez tous les secrets du chef alors qu'il vous présentera ses talents dans l'art ancien du Teppanyaki (cuisson des aliments sur plaque chauffante). Vous en aurez plein la vue ! Il ne vous restera qu'à faire votre choix parmi la diversité de savoureux mets qui vous sont proposés (bœuf, poulet ou fruits de mer) et à vous laisser éblouir par cette tradition japonaise. Vous pourrez également vous régaler de sushis préparés par un chef talentueux et vous délecter avec un cocktail signature. Benihana Troy est situé sur Big Beaver Road, entre Crooks Road et Coolidge Highway, près de la Somerset Collection et du Somerset Park Golf Course. L'entrée et le stationnement sont situés à l'arrière du bâtiment. Des frais de service de 18% sont ajoutés à toute facture pour les groupes de huit personnes ou plus.
Les réservations ne sont disponibles que dans la zone du teppan (salle à manger principale). Afin de satisfaire tout le monde, les réservations ne sont pas acceptées pour le bar à sushi ou pour l'espace lounge.
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Morton's The Steakhouse est l'un des premiers «steakhouse» classiques, experts dans la préparation des biftecks vieillis de catégorie «USDA prime», mais également dans les plats de poisson frais, de homards ou de volaille. Le menu propose une variété légendaire de coupes, incluant la spécialité de la maison, un steak porterhouse de 24 onces, un contre-filet New York de 16 onces et un double filet de bœuf de 12 onces.