Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Diego

Meilleurs restaurants pour les anniversaires à Scripps Ranch

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

20 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Mo-Mo-Paradise - Mira Mesa
4.7
Exceptionnel(227)
Prix : raisonnable
• Japonaise • Mira Mesa
Réservé 7 fois aujourd'hui
Since its first restaurant opening in 1993, Mo-Mo-Paradise has expanded its presence to over 20 cities throughout Asia with plans to expand further throughout the rest of the world. Currently, Mo-Mo-Paradise can be found in Japan, Taiwan, China, Thailand, Vietnam, USA, Cambodia, Malaysia, and Indonesia.Our Mo-Mo-Paradise brand focuses on traditional Japanese “hot pot” with a modern twist. We offer a wide variety of quality international and local meats and vegetables that is cooked shabu-shabu or sukiyaki style at your table. Throughout Asia, Mo-Mo-Paradise has established a strong fan base due to our focus on fresh and varietal selections that are unmatched compared to other establishments. Our goal is to bring you the same quality and selections currently not offered at western shabu-shabu restaurants.
Photo du restaurant Ballast Point Brewing Company
4.6
Exceptionnel(1189)
Prix : raisonnable
• Pub • La Jolla
Réservé 6 fois aujourd'hui
Le Kitchen Ballast Point, situé dans le quartier de Miramar, propose de la nourriture de bar préparée par des chefs selon une philosophie simple, qui vaut aussi pour les bières proposées : ils font ce qu'ils aiment... boire... et manger. Avec un menu éclectique de salades, de petits plats, de pains plats et de plats principaux mettant en vedette des ingrédients locaux, durables et de saison, l'établissement a de quoi pour tous les goûts. Parfaits pour agencer à leur vaste gamme de bières primées! À votre santé!
Photo du restaurant The WineSellar & Brasserie
4.9
Exceptionnel(992)
Prix : cher
• Française • Sorrento Mesa
Réservé 10 fois aujourd'hui
Established in 1988, The WineSellar & Brasserie is San Diego's premiere destination for fine wine and exquisitely crafted locally sourced, organic fare. Consistently ranked among OpenTable's Top 10 local restaurants, The Brasserie has been honored with either Wine Spectator's "Grand Award" and "Best Of Award Of Excellence" every year since our inception. With your meal, enjoy a bottle from the adjoining WineSellar boutique wine shop or choose a wine from our award-winning list. Either way, you’ll find an outstanding selection of unique small-production wines not found anywhere else. Not in the mood for wine? Choose from our rotating list of craft beers or seasonally available craft cocktails.
Photo du restaurant Vittorio's Italian Restaurant- San Diego
4.8
Exceptionnel(639)
Prix : raisonnable
• Italienne • Carmel Valley
Réservé 3 fois aujourd'hui
Italian trattoria and wine bar.Favorite neighborhood Italian restaurant
Photo du restaurant The Amalfi Llama - San Diego
4.4
Génial(328)
Prix : raisonnable
• Grillade • Ville universitaire/Golden Triangle
Réservé 32 fois aujourd'hui
The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
Photo du restaurant Beeside Balcony Del Mar
4.4
Génial(1409)
Prix : cher
• Européenne contemporaine • Del Mar
Réservé 21 fois aujourd'hui
Beeside Balcony is a hidden gem in old Del Mar, CA with a relaxed seaside chic décor where guests enjoy global mediterranean cuisine and ocean views from the covered outside balcony. A third generation chef of Spanish and Italian descent, and hailing form Paris, France, Christophe's restaurant career began at 17 in the kitchen of his father's restaurant in Pasadena when they first emigrated to the USA. Upon returning to southern California in 2011, Christophe spent 8 years as the managing partner of Eddie V's Prime Seafood in La Jolla. Here he deepened his knowledge of sourcing and cooking the freshest seafood available, while delivering world class service. The laid back coastal vibe of Del Mar, combined with the attention to detail from Christophe's fine dining background, infuses Beeside Balcony with an easy elegance that elevates any gathering, and makes the perfect backdrop to showcase his global mediterranean menu.
Photo du restaurant Seasons 52 - San Diego - UTC
4.8
Exceptionnel(4949)
Prix : cher
• Américaine • Ville universitaire/Golden Triangle
Réservé 54 fois aujourd'hui
Le Seasons 52 est un grill et bar à vins proposant un menu fluctuant au gré des saisons et inspiré du marché des producteurs locaux. Le Seasons 52 utilise des ingrédients de toute première fraîcheur et des techniques de cuisine rustique, comme la rôtisserie au four en brique et les grillades à feu sur bois de chêne et de mesquite afin d'infuser des saveurs naturelles. Le menu est associé à une collection internationale de plus de 100 vins en constante évolution, dont 52 disponibles au verre. Des cocktails artisanaux caractéristiques exceptionnels vous sont également proposés. Le restaurant est ouvert chaque jour pour le dîner et le souper. Les horaires sont particulièrement flexibles le week-end. Vous recherchez une salle pour un événement de groupe ? Le Seasons 52 offre le cadre idéal pour accueillir votre réception privée ou semi-privée. Il propose également des repas « à la table du chef » pour les groupes plus petits ou des rendez-vous plus intimistes. Pour en savoir plus, merci de consulter le site Internet www.Seasons52.com.
Photo du restaurant California English
4.2
Génial(460)
Prix : cher
• Américaine • Sorrento Mesa
Réservé 27 fois aujourd'hui
Located in the Sorrento Valley, California English is the newest culinary creation from celebrity chef, Richard Blais. Blais is creating an all-day menu for California English that’ll interpret classic British dishes through the lens of Southern California ingredients.The idea is a fusion of sorts: the laid-back California lifestyle that makes San Diego so unique, mixed with a cozy pub convivial atmosphere where you can meet friends (or mates) for a pint after work, set up a client lunch with fresh oysters on the menu or have a cozy family dinner over a Sunday roast. Everything on the menu is made from scratch with locally sourced ingredients that make for fresh and flavorful dishes. The effortless vibe of casual yet stylish makes for the perfect place to celebrate the joy of the unexpected coming together to make the perfect culinary match.
Photo du restaurant North Italia San Diego - One  Paseo
4.5
Génial(1527)
Prix : raisonnable
• Italienne • Del Mar
Réservé 61 fois aujourd'hui
At North, we focus on what we do best: Italian from scratch. Enjoy any of our handmade pastas and pizzas, created with seasonal ingredients and inventive flavors. Or, try a different signature dish, prepared with our fresh flavors from the garden, farm, and sea. We’ve hand crafted seasonal cocktails that pair great with our food, creating a real modern Italia experiences perfect for any occasion.
Photo du restaurant Amaya at Fairmont Grand Del Mar
4.4
Génial(1319)
Prix : très cher
• Française • Carmel Valley
Réservé 13 fois aujourd'hui
La vue imprenable sur l'architecture d'inspiration méditerranée du Fairmont Grand Del Mar vous donnera l'impression de ne plus être à San Diego. Laissez-vous emporter aux côtes de l'Espagne, de l'Italie et de la France durant un déjeuner, un dîner ou un souper sur la terrasse à l'ombre ou dans l'élégante salle à manger. SUR LA CARTE: La carte originale d'Amaya propose une cuisine américaine à l'influence méditerranée. Dégustez les nombreux entrées, pâtes et risottos appétissants proposés par la chef, Dana Hauser, ainsi que des plats savoureux tels que les gambas grillées à l'ail à la sauce de pistache et de Romesco au poivron doux, ou de la côtelette de veau rôtie à la broche au gratin d'asperges et prosciutto. Pour terminer: des desserts décadents composés de fruits de saison ou de classiques. SUR LA CARTE DES VINS: Une vaste sélection de vins espagnols, italiens et français renforce l'ensemble méditerrané de la carte.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable