Oak elicits many feelings—strength when it’s a support, warmth when it’s lit, and flavorful when it cooks. It symbolizes a strong bond between friends and family and serves as an ode to youth and the vibrancy of life. It delivers in our minds a specific snapshot in time—an evening out with a special someone sharing a meal with the promises of a lifetime ahead lingering in the air. An ember is the tiniest piece of glowing wood still clinging to its former glory as a raging fire. At any point in time that tiny ember can return to its full majesty, just add energy, excitement, passion, or intent. Oak & Ember is a steakhouse following the traditions of the finest establishments in Chicago or New York. You’ll find delectable aged cuts of meat that melt in your mouth, delicious sides, craft cocktails and fine wines, and an ambiance that sets the tone for a memorable evening. A true treat for special occasions, a culinary adventure, or just a nice evening out. -Kyle G
Bienvenue au Benihana qui vous invite a vivre une expérience culinaire pas comme les autres ! Assis en groupe autour d'une table commune, votre chef personnel vous fera découvrir l'art séculaire du Teppanyaki. Maniant ses ustensiles avec dextérité, le chef élaborera sous vos yeux ses créations culinaires, steak savoureux, poulet tendre ou fruits de mer succulents, qui ne manqueront pas de combler votre palais et de ravir vos yeux. Vous pourrez également déguster des sushis préparés par un chef talentueux et des cocktails de la maison. Le Benihana Stuart est situé sur A1A à Sewall’s Point, à moins de 7 km du centre-ville de Stuart. Admirez la vue sur la superbe St. Lucie River pendant que votre chef prépare votre repas. Vous souhaitez profiter du Benihana avec vos amis les plus proches ? Réservez une table de Teppanyaki et observez le magnifique coucher de soleil devant vous. Regarder les bateaux naviguer pendant que vous dégustez un cocktail signature et des makis dans le bar-lounge. Le restaurant propose une happy hour du lundi au jeudi de 17h00 à 19h00, et le vendredi de 16h00 à 19h00.