Granite Links boasts three distinct restaurants throughout the year: The Tavern, open year round for lunch and dinner, and two seasonal patio bars Crossing Nines and the Links open spring through fall.
RETRO VIBES & GOOD TIMESTucked underneath Capo Restaurant, the Supper Club looks to recapture the excitement of going out on the town for dinner and a show.The Supper Club at Capo is a 4,000sf subterranean lounge located next door to Capo Restaurant and below Citizen’s Bank. The Supper Club is accessible through a connecting staircase located in Capo’s dining room at 443 West Broadway. There is a private entrance located at 439 West Broadway which is available for private events only. The Supper Club at Capo consists of a 40ft bar, a large performance stage for live music and entertainment, a stage-front dance floor with two retro stage-side lounges. Follow us on social media to stay up to date with our current live music and entertainment schedule.
Doña Habana is a tropical paradise in Boston! From the moment you step inside Dona Habana you feel as if you've been transported to the Old Havana, Cuba. Beautiful murals, Latin music, delicious food, and the best mojitos and nightlife in Boston are waiting for you!Lunch - Dinner - Cocktails - Lounge - Catering - Private Events - Private Room
Estragon Tapas Bar: votre expérience espagnole au cœur du South End. Estragon est géré par les propriétaires, Julio de Haro et Lara Eggar. Le chef Julio est né et a été élevé à Madrid, et sa cuisine rend hommage à la simplicité fraîche de la cuisine espagnole traditionnelle. Beaucoup des plats sont faits à partir de recettes traditionnelles - en provenance directe de la cuisine de l'Abu Luisa jusqu'à votre table. Une liste unique de cocktails des bons vieux jours, une sélection de plus de 20 bières artisanales locales et plus de 100 vins espagnols de petits et de grands vignobles accompagnent l'impressionnante carte des tapas. Vivez une soirée hors du commun au restaurant Estragon. Le décor, un mélange d'Art Déco et d'un chic rétro, fournit un cadre accueillant et sophistiqué, l'endroit idéal pour toute occasion. La famille Estragon - Brian, Loren, Joseph, Sahil, Fluffy, Sean, Tony, Whitney, Paula, Charissa, Mama, Duber, Freddy, Yesi, Pedro, Lara & Julio - vous accueille chez elle.
At Top Mix Bar & Kitchen JP we strive to provide a comfortable, fun, and unique environment for all patrons to come and enjoy amazing food, along with uniquely mixed spirits, beer, and wine. As suggested by our name “Top Mix,” we provide what we consider "traditional bar food but with a twist" that appeals to every and all types of customer tastes. No matter your background, our diverse menu brings a diverse crowd every day, leaving everyone satisfied and pleased with each visit. Also, with our vast array of signature mixed cocktails, we ensure that each patron is provided with unique options, not only in food but also drinks, that are not offered any where else other than at Top Mix Bar & Kitchen!
Each Dave & Buster's has more state-of-the-art games than ever, more mouth-watering menu items and the most innovative drinks anywhere. From wings to steaks, we've got whatever suits your appetite and our premium bar assures we're stocked to satisfy! Plus, you can watch your game on one of our massive HDTVs with epic stadium sound.
Le Giulia est un restaurant italien appartenant à son chef cuisinier situé entre les places Harvard Square et Porter Square, à Cambridge. Il s'agit du premier restaurant du chef primé Michael Pagliarini. L'accent est mis sur une cuisine exceptionnelle et un service de la plus haute qualité avec une authentique vitalité italienne. La spécialité sont les pâtes faites à la main, élaborées chaque jour sur la table de chef sur mesure installée à côté de la cuisine ouverte.
Fiers de faire partie du quartier South End/Back Bay. Idéalement situé au coeur de la ville, ils proposent une cuisine de qualité et des cocktails créatifs que l'on peut partager en excellente compagnie. On a hâte de vous recevoir!
Le Bricco est une étoile montante depuis que le restaurateur Frank DePasquale a repensé le menu afin d'y incorporer des interprétations modernes de plats régionaux italiens.
Le Bricco a récolté des commentaires exceptionnels de la part des critiques gastronomiques de Boston et du pays, ses deux plus récentes récompenses étant celle de Meilleur Repas Garanti du North End et celle des Meilleures Pâtes de Boston.
L'équipe talentueuse de l'établissement prépare une nourriture italienne « boutique », appelée ainsi parce qu'elle est unique, personnelle et créée pour un souper sophistiquée et select. Les plats sont accompagnés par un enoteca, ou bar à vins, offrant une sélection exceptionnelle de vins italiens.
Le Bricco propose également un cadre nocturne sophistiqué. Le bar chic et dynamique sert des cocktails uniques et des pizzas cuites dans un four en briques avec des garnitures gastronomiques telles que du prosciutto et de la mozzarella fraîche d'Italie, ainsi que des hors-d'œuvres.
Il est ouvert 2 jours par semaine de 23h00 à 2h00.
Partners, Eric Papachristos and Chef Paul King have brought The Venetian back to its glory days. Chef Paul focuses on the classics of neighborhood Italian American cuisine, homemade pasta, steaks & chops straight from the butcher, Craft cocktails, and an impressive Italian & American wine list. A fresh renovation has brought 1950’s elegance of black tin-ceilings, red leather tufted booths, and chandeliers to the South Shore.The Venetian – A Weymouth Tradition, Reimagined.