Guests can expect a one of a kind dining experience at Sugar Factory, with over-the-top entrees, legendary desserts, and Sugar Factory’s famous, celebrity-endorsed smoking candy goblet drinks – plus, photo-worthy decor, and the brand’s signature retail store with floor-to-ceiling candy walls and hundreds of candy options.
District Seventy8 is an all-new dining experience in the heart of downtown Detroit. We bring together a modern, American resto-lounge with a vibrant atmosphere and delicious scratch-made cuisine. We’re located on the corner of Park Avenue and West Adams Avenue at 78 Adams Ave W Detroit, MI. 48226.Our menu features a variety of expertly prepared dishes that have been curated by our executive chef. Looking for something refreshing? Our mixologists behind the bar offer a unique selection of craft cocktails and ice-cold beers that pair perfectly with any of our dishes.At District Seventy8 we strive to create an unforgettable experience for each guest who walks through our doors. Our team is dedicated to providing excellent service that will keep you coming back for more! Welcome to District Seventy8!
Chic yet approachable, historic while tastefully modern. The Apparatus Room bridges the old and the new, offering iconic New American cuisine by Chef Rece Hogerheide rooted in Midwestern ingredients, thoughtfully crafted cocktails, and esoteric wines.
Texas de Brazil propose une nouvelle expérience gastronomique. Le restaurant est une authentique « Churrascaria » (ou steakhouse) brésilo-américaine qui combine les cuisines du sud du Brésil à l'esprit généreux du Texas.
Gâtez-vous avec le bar à salade des plus gourmets qui propose de 50 à 60 choix et qui comprend des entrées, des légumes frais, des soupes et des salades. Prenez place à une table et préparez-vous à déguster des coupes bien tranchées par une brigade fourmillante aux couteaux bien aiguisés qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisse brésilienne, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage cuit sur place. À mesure que votre expérience culinaire se prolonge, laissez l'un des œnophiles de l'établissement sélectionner l'accord parfait grâce à la carte des vins élaborée, ou laissez-vous tenter par une Caipirinha, un cocktail de spécialité. Complétez votre expérience culinaire avec un de des nombreux choix de desserts décadents, puis détendez-vous avec un digestif ou un espresso bien fumant, en profitant de l'ambiance du Brésil au Texas.
Neros Steakhouse, le restaurant signé Caesars Windsor, propose une expérience gastronomique haut de gamme, un service hors pair, un menu délicieux et des vues spectaculaires sur la rivière. Lauréat du "Meilleur Steakhouse" par le Detroit Free Press et Casino Player ainsi que le Prix d'Excellence Wine Spectator, Neros bénéficie d'une impressionnante cave à vin et salle à manger où 300 étiquettes vous sont proposées pour accompagner votre sélection parmi les plats exquis, savamment préparés par des chefs talentueux. Dégustez un savoureux Prime Rib de qualité AAA , braisé à feu doux, d'un succulent homard de l'Atlantique rôti ou d'une crémeuse et délicate crème brûlée, et plus encore. L'entrée au casino est réservée aux personnes de 19 ans ou plus.
Located 3 miles from Little Cesar's Arena, Comerica Park, and Ford Field. El Barzon Restaurante has been a staple to the city since 2007, serving both Mexican and Italian Traditional dishes. Chef/Owner Norberto Garita was able to obtain his culinary experience working in Manhattan N.Y. and in the later moved to Michigan where he worked at the famously (now Closed) Ill Posto Ristorante Italiano.
Opening the latest and most exciting Dining venue at the DoubleTree hotel.Presently serving guests at RiverRoom offering local guests a variety of comfort food and traditional Mediterranean dishes in a casual atmosphere.The location offers the most spectacular view of the Detroit River and offerings that create memorable moments.
Located on 'The Hill' in Grosse Pointe Farms, the Dirty Dog Jazz Cafe presents live jazz and comfort dinning in an intimate, Ole English pub atmosphere. The venue offers a great all-day menu Tuesday through Thursday, and great live music and pre-fixe menu combination on Friday and Saturday. Chef Andre Neimanis serves up bistro favorites, world cuisine influences, comfort food with a twist and exciting daily specials. The wine list offers about 60 selections, 20 by the glass.
Giovanni’s Ristorante invites you to experience Italian cuisine in an atmosphere reminiscent of the old world charm where friends and family gather to enjoy more than just a meal. The homemade pastas, the prime cuts of meat, the fresh fish and farm grown vegetables are carefully prepared to preserve a distinctive flavor of the finest regions.Specialty wines and spirits complement each course. Guests enjoy tableside conversation with Frances Cannarsa Truant, the “padrona” or perhaps a visit from Chef Randy Truant. The atmosphere is convivial, warm, and aromatic. The staff is seasoned, the service impeccable.The Godfather Room is the ideal setting for a business meeting.The Wine Room offers a touch of romance for that special evening.The Main Dining Room is a perfect place to celebrate a birthday or an anniversary. There’s a Speak Easy in the back for the ultimate private party.Simply looking for a wonderful meal? Come for lunch or dinner.
Avec ses tables communes où vous serez assis en groupe autour d'un chef personnel maîtrisant l'art ancien du Teppanyaki, le Benihana vous permettra de profiter d'une expérience culinaire unique en son genre ! Maniant ses ustensiles avec dextérité, le chef préparera sous vos yeux de délicieux steaks et d'excellents plats de poulet ou de fruits de mer, pour le plus grand plaisir de vos pupilles et papilles. Vous pouvez également déguster des sushis préparés par un talentueux maître sushi et un cocktail signature. Le Dearborn se trouve à proximité du Fairlane Plaza, à 2,5 km de la salle de spectacles Ford Community & Performing Arts Center et à 1,5 km de l'université du Michigan - Dearborn. Vous pourrez profiter d'un Happy Hour dans le bar-salon, du lundi au jeudi, de 17h00 à 19h00 et le vendredi de 16h00 à 19h00. Un service de voiturier est assuré gratuitement pour le souper tous les soirs. Des frais de service de 18 % sont facturés pour les fêtes de 8 personnes et plus.