Art Yard Bar & Kitchen at Bankside Hotel, on London’s culturally vibrant Southbank, is a local neighbourhood restaurant & bar serving seasonal food and drinks in a creative environment.This all-day dining hotspot offers a menu of casual, but elegantly presented dishes, with a focus on fresh seasonal food with vibrant and healthy dishes. Guests can immerse themselves in art, surrounded by masterpieces and murals, and even watch an artist at work in the adjoining Art Yard Maker’s Gallery. Art Yard Bar is open all day for whatever you are in the mood for. Cocktails, playfully inspired by colour, coffee, wine, the list is endless and carefully curated to stir a sensory explosion. Sharing its patch with some of London’s most iconic cultural institutions, including the Tate Modern, Southbank Centre and Shakespeare’s Globe, Art Yard is a great spot to relax and refuel before or after a cultural fix.
Inspiré par l'âge d'or des voyages transatlantiques et conçu sous la direction créative du visionnaire Tom Dixon, Sea Containers au Mondrian à Londres apporte le meilleur de la cuisine américaine et britannique au Southbank, offrant une expérience culinaire moderne et décontractée dans un cadre informel le long de la rivière Thames.
Chef de cuisine Gus Crosby apporte une richesse d'expérience à la cuisine promouvant la cuisine de la ferme à la table et soutenir les fournisseurs britanniques locaux avec un menu britannique/américain en constante évolution en fonction des saisons et varié.
Le déjeuner, le dîner et le souper et offrant un brunch Bloody Mary ou Prosecco le week-end, une variété de petites assiettes, plats à partager et de mets classiques sont disponibles, ainsi que des options plus formelles et festives.
* Les enfants mangent gratuitement chaque fin de semaine entre midi et 17h à partir du menu pour enfants du restaurant *
For reservations of more than 12 people, please call 020 7928 2111 or email thecut@tasrestaurants.co.ukTAS Restaurants offer a contemporary Turkish style and warm, friendly atmosphere, and our first branch The Cut is perfect for any occasion. All dishes are prepared by highly skilled chefs using fresh, seasonal produce to the highest standard offering a delicious mix of classic and modern dishes, all served daily.Diverse Menu:-Hand-prepared hot and cold meze-Signature charcoal grill (Mangal)-Traditional casseroles and seasonal specials-Vegetarian/vegan optionsBeverages:-A variety of traditional Turkish beverages-Refreshing non-alcoholic options-Selection of alcoholic drinksLocation:-Walking distance from Waterloo Station, Young Vic and Old Vic Theatres, The Shard, London Bridge, Tower Bridge and National TheatreIdeal Spot for:-Wine & Dine-Pre-theatre dining-Exploring nearby landmarks-Lunch, dinner-Large parties-Cultural ExperienceSeating:-Indoor & outdoor
Blacklock est une version moderne du grand chophouse britannique. Installé dans une ancienne maison close, il a sélectionné pour vous la meilleure viande du pays produite par l'agriculteur et boucher récompensé Philip Warren de Cornwall. Il cuisine avec la plus grande simplicité des côtelettes sur un authentique grill au charbon de bois avec l'aide d'anciens fers à repasser Blacklock, le tout accompagné de cocktails à 5 GBP et de vin à la tireuse dans ce paradis souterrain atmosphérique de l'entrecôte. Le dimanche, attablez-vous pour le traditionnel rôti dominical britannique qui rivalise en saveurs avec celui de votre maman.
Réservations :
Du lundi au vendredi :
Les réservations pour le déjeuner ainsi que le dîner avant une pièce de théâtre se font de midi à 15h00 et de 17h00 à 18h00.
Les réservations pour plus de 6 personnes sont possibles à partir de 18h00.
Le samedi : le restaurant vous accueille de midi à 23h00.
Les réservations pour le déjeuner ainsi que le dîner avant une pièce de théâtre sont de midi à 18h00.
Les réservations pour plus de 6 personnes sont possibles à partir de 18h00.
Le dimanche : le restaurant est ouvert de midi à 17h30.
Les réservations (pour un petit ou grand nombre de personnes) se font toute la journée.
Forty Dean Street is the pinnacle of affordable Italian cuisine in busy Soho. We are a small, family run restaurant dedicated to providing incredible food at incredible prices. Our set menu boasts a variety of sensational dishes built around fresh, seasonal produce and has customers coming back on a daily basis. Our à la carte menu is a favourite with our regulars, the media crowd and tourists alike.Italian food has been served at Forty Dean Street for more than 17 years, so we like to think there’s nothing we haven’t mastered. So pop in for an Aperol Spritz!We are fully Covid-19 certified by Food Alert.
Discover beautifully prepared Asian-inspired dining in the heart of Mayfair on North Audley Street. Made with. Whether you’re sharing our Red Vase Tuna 4 Ways, or keeping the Kung Po Monkfish all to yourself, you’ll find something for all palates and every occasion. You'll also find an incredible range of vegetarian dishes and plant-based dishes such as Spinach and Mushroom Gyozas, Vegetable Tempura and Spinach and Mizuna salad. Phoenix, which brings the heat of tequila, sake and ginger with a citrus kick, or elevate your evening with the Champagne refinement of the Zeitaku. Meanwhile, we encourage you stay after dark with our DJs performing every evening, letting you stay and play until the late night.
The River Restaurant by Gordon Ramsay is a beautifully classic, yet stylish and relaxed all-day dining restaurant in the heart of The Savoy, London. With panoramic views across the River Thames and Victoria Embankment Gardens, The River Restaurant blends The Savoy's glorious architecture with a light and polished interior, designed by world renowned designer Russell Sage. We look forward to welcoming you.
Hawksmoor Air Street, restaurant de biftecks et de fruits de mer avec 235 places, vous propose une carte également divisée entre le poisson, les fruits de mer et les célèbres biftecks qui ont fait de Hawksmoor l'un des restaurants préférés des londoniens. Le grand bar à cocktails avec 50 places fonctionne selon une horaire de « toddy timetable », vous proposant des cocktails adaptés à chaque heure de la journée. Le restaurant est très lumineux, grâce à dix fenêtres en vitrail voûtées et hautes comme le plafond qui vous donneront une vue sur la Regent Street. L'intérieur de la salle, en Art déco, est fait à partir de matériaux revalorisés.
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Michelin-starred Jamavar London, located on Mayfair’s iconic Mount Street is celebrated for its gracious hospitality, inviting atmosphere, and beautiful surroundings inspired by the Viceroy’s House in New Delhi, the acclaimed restaurant is a rendition of a palatial Indian dining experience in the heart of Mayfair.Here, exceptional pan-Indian dishes are thoughtfully prepared by Culinary Director and Executive Chef Surender Mohan using the freshest British produce and most authentic Indian cooking techniques. In 2022, Jamavar London was awarded a Michelin star in The Great Britain & Ireland Michelin Guide for its high-quality cooking and holistic approach to Indian cuisine.