A sister restaurant to Soho House & Co’s Electric Diner Portobello, expect everything from burgers and bagels to salads and cheesecake, with plenty of shakes and cocktails. Electric Bar & Diner serves breakfast, brunch and all-day classics. Eat-in at the counter or in one of the plush red leather booths or grab a coffee and a slice of pie to go from the dessert counter.Tables of 7+ require a deposit of £25pp which is non-refundable in the event of cancellation or no show and will need to order from a set menu of £55 per person. Please be advised bookings cannot be made for drinks only. Pets, other than registered guide dogs are not permitted at The Ned. We will try to accommodate pushchairs where possible but please be aware there may not be space at the table. If you would like to request a highchair or for further information please contact the restaurant directly. Please note The Ned reserves the right to refuse or cancel any reservation either ahead or upon arrival.
The heritage of Italian culinary art at Piazza Italiana starts with the Sicilian-born chef Remo Mazzucato and his experience of over 50 years across the world. Nestled in the former telling room of British Linen Bank with the interior restored to its original design from 1902.Piazza Italiana brings the ambience of classic Italian cuisine: palate-enlightening and focused on quality and seasonal ingredients. Polished service, extensive bar and signature cocktails culminate in an Italian dining experience unlike any other.The wine list has been accurately crafted and designed for every taste and wine lovers, offering a wide choice of bins and wines by the glass. For anyone is looking to host an event, there are two versatile and intimate areas providing an ideal setting for private dining up to 50 guests in one room.
For dinner or cocktails accompanied by jazz and cabaret, The Parlour is an intimate lounge adorned in dark floral wallpaper, where well-known industry names play alongside hotly-tipped new acts. Executive Head Chef Lee Kebble’s menu features Caviar, Steak Au Poivre, Lobster Thermidor, Chicken Kiev as well as a luxurious shellfish selection. Plus, there’s a sizeable wine and cocktail list.For all dinner bookings, an entertainment cover charge of £20 per person will be applied and guests will also have special access to The Vault after dinner* – subject to availability. Fee does not apply to Ned's Club members.Guests under the age of 18 are not permitted. Please note The Ned reserves the right to refuse or cancel any reservation either ahead or upon arrival.
La superbe salle du restaurant-grill M Threadneedle Street vous accueille au cœur de Londres pour goûter le meilleur steak de la capitale. Le restaurant peut accueillir jusqu'à 100 personnes. Vous pourrez déguster des morceaux de premier choix dont du boeuf de l'USDA, Wagyu et Kobe, soigneusement sélectionnés et provenant de six pays différents (États-Unis, Argentine, Japon, France, Afrique du Sud, Australie). L'inspiration des plats et les vins sont issus des mêmes pays.
Le M RAW BAR, propose une alternative saine à la cuisine au grill et sert des assiettes de la mer ainsi que de nombreux plats sans gluten.
Le M-BAR diffuse une ambiance énergique dans le restaurant ; concerts, DJ, salle à manger privée et le bar M-WINE, ont fait du « M » une destination incontournable.
Fondé en 1967, le Taberna Etrusca est un restaurant italien classique intemporel de style trattoria, aux murs en crépi, revêtu de carrelage et doté de poutres apparentes au plafond. En été, profitez du soleil en vous installant à une table très prisée de la jolie cour. Vous pouvez louer le restaurant entier pour une soirée ou un week-end. Grâce à son emplacement parfait à côté de l'église de St Mary-le-Bow, des réceptions de mariage son organisées tout au long de l'année.
Goodman est spécialisé dans le steak. Ses chefs choisissent le meilleur bœuf des deux côtés de l'Atlantique - des troupeaux de bœuf de qualité USDA nourris au maïs, du bœuf écossais nourri à l'herbe, de l'Angus irlandais nourri au grain et du Belted Galloway de Devon, race rare - pour présenter une interprétation typiquement britannique d'un grill de New York. Toutes leurs viandes sont vieillies sur place - vous pouvez le constater par vous-mêmes dans la salle de maturation vitrée. Elles sont cuisinées sur un feu au charbon de bois pour une saveur parfaitement fumée. Ajoutez à cela l'une des plus grandes collections de vin rouge américain de Londres et vous obtenez la combinaison qui vous donne accès à ce paradis du carnivore. Cet établissement se situe juste au coin de la Banque d'Angleterre.
Indulge in modern cuisine and relax with a wide range of beers, wine and spirits in the stylish setting of our bar and restaurant. With delicious food to tantalise your tastebuds, our bar and restaurant is open for both food and drinks reservations, breakfast, lunch and dinner are all served everyday guided by the experience and culinary excellence of Prasun Mandal, Head Chef. Our restaurant is ideal for those staying with us or if you’re just in the neighbourhood or having an office breakfast or lunch meeting. Visit us and find an afternoon delight or an evening meal when you’re out and about in the city. Enjoy an exciting menu full of delicious dishes that will leave you wanting to come back for more. We are ideally located on quiet Copthall Avenue, just a 200 yards from Moorgate Station.
Cannick Tapps is a great pub in the heart of the city, literally opposite Cannon Street Station.This is not your usual venue. We are underground but with a full working air conditioning system which makes us a desirable destination throughout all seasons.Cannick Tapps boasts of character and personality, with rotating craft beers and delicious & unpretentious fresh food, perfect for a quick meal in your lunch hour, a snack to go with the cocktail of your choice or a relaxing dinner with friends. We hold regular weekly themed pub quizzes and the venue is also available for private venue hire and bookings for any special occasion, from birthdays to corporate events up to 100 people.Our very friendly management team and staff look forward to meeting you soon!
Bistro Freddie is a 45-cover restaurant in the heart of Shoreditch showcasing the best in British produce and French wine.The menu is inspired by classic British and French gastronomy. Expect seasonal starters, bold mains and pies to share, as well as larger cuts of meat cooked over fire.Curated by Alex Price, Bistro Freddie’s all-French wine list focusses on real wines that reflect a sense of place. The wine list takes a deep dive into all corners of France, exploring a variety of styles, regions and producers.
Blacklock est une version moderne du grand chophouse britannique. Installé dans une ancienne maison close, il a sélectionné pour vous la meilleure viande du pays produite par l'agriculteur et boucher récompensé Philip Warren de Cornwall. Il cuisine avec la plus grande simplicité des côtelettes sur un authentique grill au charbon de bois avec l'aide d'anciens fers à repasser Blacklock, le tout accompagné de cocktails à 5 GBP et de vin à la tireuse dans ce paradis souterrain atmosphérique de l'entrecôte. Le dimanche, attablez-vous pour le traditionnel rôti dominical britannique qui rivalise en saveurs avec celui de votre maman.
Réservations :
Du lundi au vendredi :
Les réservations pour le déjeuner ainsi que le dîner avant une pièce de théâtre se font de midi à 15h00 et de 17h00 à 18h00.
Les réservations pour plus de 6 personnes sont possibles à partir de 18h00.
Le samedi : le restaurant vous accueille de midi à 23h00.
Les réservations pour le déjeuner ainsi que le dîner avant une pièce de théâtre sont de midi à 18h00.
Les réservations pour plus de 6 personnes sont possibles à partir de 18h00.
Le dimanche : le restaurant est ouvert de midi à 17h30.
Les réservations (pour un petit ou grand nombre de personnes) se font toute la journée.