Abe & Louie’s, located in Boston’s Back Bay, is the epitome of a classic steakhouse. The iconic establishment sets the standard for elegant dining with superior service, charm, and appeal in a timeless sophisticated atmosphere. Abe & Louie’s, known for premium steaks, serves classic dishes, fresh seafood, shareable sides, and an award-winning wine list. Abe & Louie’s offers brunch, lunch, and dinner with indoor and outdoor seating. Delivery and take-out available.
Venez profiter d'un repas bien arrosé et laissez-vous éblouir par le Capital Grille, où vous serez chaleureusement accueilli. Dégustez des steaks renommés, séchés et découpés à la main par les propres bouchers du restaurant, des fruits de mer très frais, des accompagnements créatifs et des irrésistibles desserts préparés jour après jour sur place. Savourez un cru issu d'une carte des vins renommée, soigneusement sélectionnés par le sommelier du Capital Grilles, sur laquelle figurent 350 références provenant du monde entier. Vous pourrez profiter d'un service raffiné anticipant vos besoins dans la salle à manger confortable et sophistiquée ou organiser un événement dans une salle privée équipée d'appareils multimédia ultramodernes. Vous passerez un après-midi ou une soirée gastronomique mémorables au restaurant The Capital Grille, situé sur la Route 9, à l'est du centre commercial Atrium.
Le Beehive est un bar-restaurant bohémien souterrain proposant une délicieuse cuisine, des mets exquis, des œuvres d'art et des concerts avec des groupes de renommée mondiale chaque soir. Niché au-dessous du Cyclorama historique du Boston Center for the Arts, dans le South End de Boston, le Beehive sert une cuisine éclectique préparée par le chef cuisinier Rebecca Newell : une nourriture rustique et réconfortante aux influences américaine, européenne, méditerranéenne et du Moyen-Orient.
Il est ouvert pour le souper 7j/7, pour le brunch avec du jazz le week-end, tandis qu'il organise des animations tous les soirs jusqu'à 2h00 avec des cocktails. Le Beehive est l'endroit idéal pour prendre un cocktail après le travail, pour apprécier un souper, un concert, des événements spéciaux et plus encore. Venez goûter à la cuisine, admirer les objets d'art, écouter la musique ou juste partager la bonne humeur ambiante.
Le Beehive accepte les réservations pour les soupers complets. Pour les apéritifs et les boissons, veuillez juste pousser la porte de l'un de nos 2 bars.
Vous êtes cordialement invités à souper, à boire un verre et à être ébloui à The Capital Grille. Dégustez un steak de renommée nationale - vieilli à sec et coupé à la main par le boucher de notre restaurant - des fruits de mer frais, des accompagnements créatifs, et des desserts irrésistibles préparés sur place chaque jour. Le tout accompagné par une carte des vins de renommée, soigneusement choisis par le sommelier de The Capital Grille, avec plus de 350 étiquettes de partout dans le monde. L'expérience gracieuse, le service anticipative dans la salle à manger confortable et sophistiquée, ou organiser un événement sans faille dans une salle à manger privée aménagée avec équipement audio-visuel dernier cri complet. Une soirée mémorable ou une après-midi gastronomique vous attend à The Capital Grille.
Blue Ribbon Brasserie is built on the vision that originated over 30 years ago in New York City's SoHo at the legendary original Blue Ribbon, well known as the restaurant "where chefs go to eat." Blue Ribbon is also famously ready to serve here in Boston!The space is highlighted by a 70-foot white Carrera marble bar, an oyster bar, and a 16-seat private dining room. The soaring interior has been designed as a collection of intimate dining spaces featuring cozy leather banquettes, shaded table lamps and bistro tables, and a light-filled solarium with floor-to-ceiling windows that look out into the neighborhood and beckon inside the Boston community and visitors alike.
From Joseph and Esther DeQuattro of Pane Vino and Il Massimo of Federal Hill comes the much anticipated Il Massimo at Legacy Place. Il Massimo brings the quintessential Italian trattoria to Dedham, Massachusetts. At IL Massimo we are proud to offer a seasonal Italian menu inspired by the regional cuisines of Italy. Signature dishes include Spaghettoni alla Carbonara with guanciale and a farm fresh egg, Point Judith Calamari en Padella, and the Pesce al Guazzetto with fresh local fish and little neck clams.
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
Take a seat at our table, a glimpse into Chef Gordon Ramsay's culinary experiences across the globe.Dine with us in Boston for an expansive all-day menu. From eggs benedict and buttermilk pancakes to signature mains and our featured raw bar, enjoy a first-of-its-kind dining experience by Michelin-starred Chef Gordon Ramsay.
zuma, located on the second floor in the Four Seasons One Dalton, brings chef rainer becker’s internationally acclaimed style of modern japanese cuisine to America. already renowned in london, hong kong, istanbul, and dubai, zuma Boston offers a sophisticated cuisine philosophy of flavorsome, modern Japanese dishes in a fun and vibrant environment inspired by the informal dining style called izakaya.the menu is comprehensive and alluring. dishes are authentic but not traditional with bold, intense flavors and an emphasis on simple presentation acquired through quality ingredients. izakaya style means that dishes are designed to be shared at the table.
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.